Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bych se po…
My teda máme barák, celkem velký, podsklepený (mám hrůzu ze sklepů!) a na konci města, za náma je pole a les. Jednou v noci mě vzbudil hluk, byly otevřené vrata ve vjezdu (zavíráme je), i branka a okolo baráku jsem ráno našla stopy (byl únor, sníh). Od té doby mám hrůzu být v noci sama doma, občas se bojím, i když je muž doma.
@drewlet otevřít přez řetízek to jsem nemyslela. To já taky ne!! Jen pro pocit bezpečí větší aspoň. ![]()
Ahojte já nevím komu se mám svěřit tak aspoň jsem nikomu jsem to ještě neřekla a asi ani neřeknu nedávno u nás před barákem střílely do baráku a v tom baráku byly lidi já se od ty doby strašně moc bojím nechodím spát v noci jsem radši vzhůru zamykám se v pokoji protože se bojím že se někdo sem knam dostane a chodím spát až kolem 7 hodin ráno a po každé jsem unavená a takhle to mám každý den
a už nevím co mám dělat bojím se i být doma sama už asi to je na léčení nebo já nevím můžete mi prosím někdo poradit ![]()
Pane bože držete se… já bych vám rada poradila ale napadá mě jen jedno a to psycholog protože na takový stach už asi není co jineho poradit…
Nikdy jsem v takové situaci nebyla… Ale přeji ať Vám je brzi lépe
@Anonymní píše:
Ahojte já nevím komu se mám svěřit tak aspoň jsem nikomu jsem to ještě neřekla a asi ani neřeknu nedávno u nás před barákem střílely do baráku a v tom baráku byly lidi já se od ty doby strašně moc bojím nechodím spát v noci jsem radši vzhůru zamykám se v pokoji protože se bojím že se někdo sem knam dostane a chodím spát až kolem 7 hodin ráno a po každé jsem unavená a takhle to mám každý dena už nevím co mám dělat bojím se i být doma sama už asi to je na léčení nebo já nevím můžete mi prosím někdo poradit
Marne premyslim, kde se u nas strilelo
jinak bych sla nekam na psychiatrii pro zklidnujici lrky nebo pripadnou hospital.
@MíšéélMa
Děkuju ale ještě nevím no skusim se z toho dostat z toho strachu samá a když to nepomůže tak asi potom jenom ten psycholog ![]()