Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejsi prvni ani posledni, ktera zustala/zustane s detmi sama. Zvladnes to ![]()
Ja si vzdycky (pro nekoho nesmyslne) rikala, proc bych s tim chlapem spala, kdyz s nim nechci mit deti? Kdyz tady ctu vsechny mozne diskuse, tak to zpetne hodnotim jako skvely pristup k sexu ![]()
Čekala jsem něco podobného, já taky nejsem,,rajda” co obskočí každého co se na mě podívá, s ním jsem myslela, ze to bude jiné, jsem dosti spálená z bývalých vztahů a po našem prvním společném víkendu jsem to poslala do kopru já, ze strachu ikdyž ten strach byl nepodložen a víkend si oba užili, vyskočil na mě bubák z minulosti a já jako matka už jednoho dítěte co zažilo hnusný odchod jeho táty se bojím někoho více připustit k srdci a dítěti jako potencionalního,,rodiče”. A od té doby se bojím já i on a do toho čekámě další dítě. ![]()
A kolik vám je. Věta, že se ještě necítí na dítě jje pochopitelná u mladocha. A taky záleží, co děláš za práci, jestli máš podporu rodiny.
Po 3 letech uz musis vedet, zda s nim chces byt nebo ne. To, ze se on lekl, ze budete mit dite, neznamena, ze ho nechce. Pises, ze se chce k dane situaci postavit celem. Takze sama byt nemusis. Porad jeste mate moznost interupce. Je to jen a jen vase rozhodnuti. Nakonec se ale muze ukazat, ze spolu stravite jako rodina cely zivot. To dopredu nikdy nevis ![]()
Děkuji. Musím si to srovnat v hlavě. Problémem taky bude fakt, že před tím víkendem říkával jak je poblazněný, že věci co dělá nikdy nedělal a tak dále… A teď, od doby co jsem ho,,odpálkovala” je jako ledovec. Chce mě podpořit v jakémkoliv rozhodnutí. Je to na mě to vím ale zatraceně těžké se v něm vyznat a cítit, jestli to má budoucnost. Nechci mít obě děti bez otce.
Ty jo. To je situace. Škoda, že jste se nechránili oba dva, když dítě nebylo na pořadu dne…Já se po třech letech známosti vdávala…vy jste se nebavili o budoucnosti?
My spolu nechodíme 3roky, pouze se známe, pár měsíců jsem mu odolávala. A teď to bude 3-4 měsíce co jsme spolu něco prvně měli, O budoucnosti jsme se bavili tak, že bychom chtěli dítě 2-3roky.
Tak po tak krátké době by mi pr.del.taky cvakala, že to partner nedá. Jo, holt není nad pořádnou dvojitou ochranu. Neměla ses nechat napustit a trvat na výstřiku mimo rodidla. Teď to může říkat, že to nějak dáte a co když si to po dvou měsících rozmyslí a ty nebudeš moct ani na potrat? Živit sama dvě děti, dvou různých otců…víš, jak se na to lidi dívají? ![]()
Jak ti jako selhala antikoncepce „před alkohol“? To nechápu ![]()
Přeji hezký den
mám k Vám dotaz, zda jste některá na dvě děti sama, popřípadě jak to zvládáte? Jedno dítko už mám, teď s novým přítelem čekám druhé, on je ochoten se k tomu postavit čelem avšak na dítě se stále necítí. Známe se tři roky, jsme/nejsme spolu krátce, sama nejsem stále o něm 100% přesvědčená. O těhotenství jsem se dozvěděla minulý týden, brala jsem antikoncepci, proto jsem si dovolila i pít alkohol. Teď si vše vyčítám. Prosím o shovívavost, je to pro mě dosti patová a nepříjemná situace.