Samostatné usínání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
24.6.13 21:54

@PetiteFillette Jasně, u každého funguje něco jiného, musí se to zkusit. Hlavně, že jsi byla úspěsná! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.6.13 21:55

@katka379 @paola white tak to já jsem dnes holky musela doma zatopit, abychom vůbec těch 20 doma měli :zed: celej den tu prší a jen 11°C, to jsou hrozný skoky, snad to přežijem ve zdraví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.6.13 21:55
@katka379 píše:
Ahojky, náhodou jsem zrovna narazila na tento prý bezbolestný způsob http://www.jaknamiminka.cz/…ley-a52.html ale nemám s tím zkušenost, takže nevím, zda to funguje. Náš malý od 8. měsíců usíná v naší posteli, ležíme vedle něj, on chvíli blbne, brblá a postupně to zabalí…a spí s náma až do rána :lol:. Na vlastní postýlku časem dojde, ale ještě nám na to přijde malý… :mavam:

tak jsem pročetla a s touto paní se plně ztotožňuju. (možná až na ten režim, na to nemám buňky :lol: ) Konečně někdo, kdo je ochoten vyndat vřeštící dítě z postýlky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.6.13 22:02

@Verca1989 jj tady je taky venku 15° ale jak jsou ještě teplý zdi tak jsme tu s Matym chodili celý den ve spodkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
24.6.13 22:06
@pampeliš píše:
Holky, prosím Vás ještě o poslední radu - co dělat, když se vzbudí v noci???Běhá mi mráz po zádech z toho, že by v noci plakala :-O :oops:

jako mi se v noci osvědčilo vytáhnout! z postýlky, dát napít a dát zpátky.. když jsem zkoušela dát napít v postýlce, tak se to vůbec neosvědčilo a řval.. prostě žízen a trošku pochovat.. tak to tak dělám..miminko se napije v náručí, pak dam zpátky a spí.. nerosvěcím, moc nemluvím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
24.6.13 22:10

@Verca1989 Taky jsem si říkala, že snad budu za chvíli taky muset zatopit…My máme naštěstí tlusté zdi, takže když byly pařáky, nebyl tu až takový hic…a teď už pomalu začíná být chladno..ale malý má naštěstí taky radši chladnější klima.
@Gladys Přesně, až na ten režim…to nám taky moc nejde :lol:

• Citovat
  • Upravit
katka379
24.6.13 22:13

Jo a taky se mi budí v noci, teď už většinou jen jednou a to proto, že má plnou plínu, je to průtokáč. Takže v šeru a potichu přebalím, chvíli pochovám a spíme dál…teď už tak od 21 do té 6,7…už i do 8.30 spal :pankac:. Jako nechat plakat v noci je u nás naprd…to se umí tak rozparádit, že kvíká klíďo i hoďku dvě. To už vůbec nezkouším :lol:

• Citovat
  • Upravit
195
25.6.13 10:50

Díky všem!

Holky, chtěla jsem Vám všem, kdo se zapojily, poděkovat za rady, podporu atd :* :* Snad to bude jen lepší. V noci se vzbudila dvakrát, jednou na dudlík, jednou asi (na hodinu!!) na „ruku“, hladila jsem ji, ale nevyndavala, ani neplakala. Teď spinká, trvalo to asi 35 min, takže z hodiny skoro polovina. Je to srdceryvné, ale bez pláče se to asi žádné mimi nenaučí. Díky zastánkyním ne tak brutálních metod jako je Estivill :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.7.13 22:50

My jsme zvolili formu vyplakání, nepomohlo nic jiného, utišení, chování, dudlíka nechce, nic. Ale jeden háček to stále má. Je jí skoro 18m, začali jsme koncem června a je to pořád o tom, že jí dám do postýlky a spustí pláč, který trvá někdy i 30 minut. Jakmile jí příjdu na oči, hysterák, nic nepomůže. Jak dlouho to může ještě trvat, než si zvykne usínat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuria
25.7.13 00:53

Já nevím, první bylo mega nespavec, doktorka, říkala po šestinedělí, ve třech měsících, v roce a pořád nic, spaní jen za jízdy v kočárku, v roce jsme rozložili postýlku a spala s námi, malinko lepší, ale mně to bylo fuk, po roce nespaní jsem byla šťastná, že aspoň něco, my jsme se chtěli taky vyspat - myslím já, mamka a manžel. Nechávali jsme vyplakat - horor, jedinej výsledek naběhlá žíla na čele. Prostě pro každýho funguje něco jinýho. Pro nás menší zlo je spát s mamkou v posteli, než nespat vůbec.

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 09:45

Ahoj to je strašně individuální, každé dítě je jiné. Mě malý spal krásně už od narození a od 2 měsíců celou noc. Do 11 měsíců sme spali s ním. Pak už sám v pokojíčku a dodnes je to v klidu. Já jsem ho ze začátku aj uspávala, že sem ho hladila po hlavičce to vytuhl.Ted bude mít 2 roky a už má režim takže když řeknu že jdeme dělat hají lehne si do své postele a sám se aj zakryje jen zhasnu odejdu a spinká :kytka: Uvidíš třeba se vám to taky podaří. Hlavně teda neučit spát s rodičama v posteli, protože to se ho pak nezbavíš, ale tak každého věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.3.16 13:48

Maminky, co jste spaly s mimčem od narození v posteli-od kolika let potom spali sami ve své posteli?
Mně spaní s malou vyhovuje, ale přemýšlela jsem jestli bude pak schopna třeba od dvou (a více) let schopna spát sama?
Děkuji za odpovědi :kytka:

Příspěvek upraven 24.03.16 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.16 13:55
@Leňule97 píše:
Maminky, co jste spaly s mimčem od narození v posteli-od kolika let potom spali sami ve své posteli?
Mně spaní s malou vyhovuje, ale přemýšlela jsem jestli bude pak schopna třeba od dvou (a více) let schopna spát sama?
Děkuji za odpovědi :kytka:

stěhovali jsme se v jeho 3 letech, sám si vybral pokoj, postel atd, spal sám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.3.16 14:11

@Leňule97 hihi, naše malá spala ve své postýlce od narození, od nějakých 7 měsíců ve svém pokoji a od roku a třičtvrtě noční běsy a spí s námu v posteli, no to by mě taky zajímalo kdy jí to přejde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
24.3.16 14:21

@Leňule97 od narozeni s nami a az se zacal prevalivat tak chtel vic mista a uz nechtel ani usinat semnou. Takze tak cca od roka uz spi sam.. Ted bude mit dva a absolutne odmita spat semnou v posteli a ja bych ho kolikrat tak chtela mit vedle sebe ale ani omylem.. Takze problem v tom urcite nebude.. :-) ona na to casem prijde ze je lepsi kdyz spi sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí