Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@medunka23 to jsi hodná maminka, že ji necháš u sebe ![]()
Já jako malá trpěla na noční můry a mamka vžycky jen otráveně přiběhla ať neječím a šla zpátky spát, a nechci, aby to naše malá zažívala taky no ![]()
Jediná možnost je „vyhnat“ ji s příchodem sourozence..jen abychom pak v posteli nespali všichni 4
mrgreen:
Tak my jsme prvně spali s mužem sami dva, pak tři, pak čtyři, no a když nás občas spalo pět, tak se muž stěhoval k ránu pryč. ![]()
Nechali jsme děti spát s námi, dokud chtěly, a když pak už usínaly ve svých, chodívaly k nám v noci.
Ted je starším 12,16,20, tak už k nám nechodí, a spí nám tam zase malé mrně. A tak taky se časem odpojí, jako ti starší.
Osobně jsem pro nenásilnost. ![]()
@medunka23 píše:
@Leňule97 hihi, naše malá spala ve své postýlce od narození, od nějakých 7 měsíců ve svém pokoji a od roku a třičtvrtě noční běsy a spí s námu v posteli, no to by mě taky zajímalo kdy jí to přejde![]()
@martina.se jo, ona konečně začala spinkat zase v poledne, fakt mi to přijde že se něčeho bojí, ale i na to si rozsvěcela světýlko který tam máme a ona ho v pokojíčku taky měla. No uvidíme jak se jí tam bude líbit až nám tam začne v červenci řvát ségra, jestli se nepostěhuje do pokojíčku ![]()
@Leňule97 píše:
@medunka23 to jsi hodná maminka, že ji necháš u sebe
Já jako malá trpěla na noční můry a mamka vžycky jen otráveně přiběhla ať neječím a šla zpátky spát, a nechci, aby to naše malá zažívala taky no
Jediná možnost je „vyhnat“ ji s příchodem sourozence..jen abychom pak v posteli nespali všichni 4mrgreen:
víš co, ono to vidíš jak byla ubrečená a lepila se na mě jako klíště, to nešlo neudělat a upřímně já si to i užívám ![]()
@medunka23 píše:
@martina.se jo, ona konečně začala spinkat zase v poledne, fakt mi to přijde že se něčeho bojí, ale i na to si rozsvěcela světýlko který tam máme a ona ho v pokojíčku taky měla. No uvidíme jak se jí tam bude líbit až nám tam začne v červenci řvát ségra, jestli se nepostěhuje do pokojíčku