Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KackaDoup No, mě techické řešení schodiště přijde jako dost jiný problém, než plané stěžování si na situaci, se kterou nechceš nic dělat…
@Cuddy píše:
Proc by se ti nemohl koukat clovek na profil? Kdyz se tu opakuji porad stejne diskuze, prvni rada byva, at se uzivatelka nepta, ale nejprve hleda. Tak proc ted opak, nehledat, ale ptat se? Pry vyrovnana zena…
každý se může podívat, nic se neděje, ale @KackaDoup je na něm pořád ![]()
když něco potřebuje vědět o mé osobě, může se zeptat
@KackaDoup píše:
@vyrovnaná žena ty me budes zakazovat a prikazovat o cem mam diskutovat??To snad ne, pokud ti tak vadim, poradim ti strasne jednoduchou vec, IGNORUJ me prispevky, je to strasne lehke.Ale to ty nechces vid
Ignorovat tvé příspěvky - snažím se, ale jde to těžce. Chtěla bych moc, ale jsi všude. Nějak sis překroutila slova, nikde ti nezakazuju, nepřikazuju co máš kde psát, jen píšu, že jsi zase diskuzi použila pro své problémy ![]()
My máme svůj vchod. Je to super ![]()
Moc nákladné to nebylo, dělali jsme svépomocí… Takže v podstatě cena za dveře, beton, dřevo na schody a dvě traverzy… Ale schody existují různé, záleží na venkovním prostoru…?
@vyrovnaná žena jsi posedla tim ze jsem vsude, ne nejsem vsude, proc ty jsi tady? Kdyz uz mas takove reci. Nepouzila jsem ji pro sve problemy, spoustu lidi tady me donutilo to rozepsat, samy se ptali, navíc me tady bylo technicky pomozeno, diky tem co tomu rozumi a to velmi, a vim na koho se obratit, kdyz bych to chtela resit, ze to tebe obtezuje, za to ja nemuzu…fakt nejlepsi je se nad to povznest a neresit me za kazdou cenu.Budu ti za to velmi vdecna ![]()
@KackaDoup píše:
@vyrovnaná žena jsi posedla tim ze jsem vsude, ne nejsem vsude, proc ty jsi tady? Kdyz uz mas takove reci. Nepouzila jsem ji pro sve problemy, spoustu lidi tady me donutilo to rozepsat, samy se ptali, navíc me tady bylo technicky pomozeno, diky tem co tomu rozumi a to velmi, a vim na koho se obratit, kdyz bych to chtela resit, ze to tebe obtezuje, za to ja nemuzu…fakt nejlepsi je se nad to povznest a neresit me za kazdou cenu.Budu ti za to velmi vdecna
ty jsi všude a já jsem posedlá ![]()
Obtěžuje mě tvoje kňourání, které je všude, každá diskuze je někým založena, kdo chce pomoct, nebo má nějaký dotaz, objevíš se tam ty a začneš psát o svých problémech, diskuze se otočí jiným směrem, tam kam potřebuješ ty.
Pokud máš tolik problémů, zakládej si svoje téma.
Diskuzi jsem četla, neobtěžuje mě, ale tvé příspěvky o špíně u tvé tchýně, je to nutné? Vyřeším tím něco? Co by tomu řekl tvůj manžel, kdyby si přečetl, jak píšeš o jeho rodičích, kteří se vám snaží pomoct? Nebo samotní rodiče, to by se ti taky nelíbilo.
Nepatříš k lidem, které bych měla v oblibě, už tím, jak se chováš a vyjadřuješ.
Nevyhledávám tě, nezajímáš mě, neřeším tě. Napsala bych ti to do SZ, ale ty je ode mně nečteš. Potkávat se asi budeme asi chodíme na stejné téma diskuzí, tak se s tím pokus vyrovnat.
@Ráchelia píše:
My máme svůj vchod. Je to super
Moc nákladné to nebylo, dělali jsme svépomocí… Takže v podstatě cena za dveře, beton, dřevo na schody a dvě traverzy… Ale schody existují různé, záleží na venkovním prostoru…?
A mate to ofiko? Co vse bylo potreba k povoleni? Prostor by byl dost omezeny, muselo by se to vse jeste pomerit, jestli by jsme tam to schodiste vubec napechovali… Ale verim ze jo…
Jo jo, máme to oficiálně. Bylo potřeba plán (radil nám tehdy architekt z města zdarma) a souhlas sousedů (máme to kousek od plotu). Řešili jsme tehdy několik variant. Napiš klidně do zprávy, můžem si poslat nákres a rozepíšu jaké varianty ![]()
Myslím, že ho stoprocentně nějak umístíte.
@artepka Podivej na samonosne tocite, zda by se vam tam neveslo pripadne to.
myslim, ze je to podobny problem, taky jsem s epotrebovala vypovidat, mluvila me z duse, mozna to mam jeste mnohem horsi…ja bohuzel nic pristavit nemuzu…ale clovek si zvykne na vse…problemy budou porad, jen se clovek musi povznest, ikdyz je to fakt boj, jako dnes ta koupelna, wc uz zkoumat radeji nejdu