Samostatný vchod

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
15.10.15 20:05

@Tunrida tak to ti ja technicky nevysvetlim :(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.10.15 20:07

@Ya-ya jejich predsin…a prosim vykasli se uz PROBOHA KONECNE NA ME!!!Zij si svuj zivot, po kterem neni nic me a me nech zit ten muj po kterem ti NIC neni.

• Citovat
  • Upravit
brko
15.10.15 20:11
@artepka píše:
Bydlíme v druhém patře, pod námi jsou tchánovci, nemáme nijak extra špatné vztahy, ale přesto… no jak bych to řekla, prostě žiju v permanentním stresu, že mi tu někdo vleze, sice zaklepou, ale stejně… Tchýně je tu několikrát za den a popravdě ji mám plné zuby, tchána jakbysmet… Takže jsem se rozhodla pro vybudování samostatného vchodu, jednaloby se o venkovní schodiště, díra do zdi a vchodové dveře… Takto už to bylo v plánu dříve, ale vždy se našetřené finance použili na něco potřebnějšího, nyní ale už jsem v situaci, kdy si klidně pujčím, ale dál už to asi nevydržím. Prosím Vás, kdokoliv, kdo by mi k tomu mohl něco říct, pište… Uvítám všechny rady, tipy, triky, cokoliv, nebo pokud jste někdo dělal v nedávné době podobnou věc, tak kolik Vás to vyšlo, nebo i odkazy na ověřené firmy, weby apod. Moc děkuji..

hele, spíš se rozhodni pro vybudování samostatného domu :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.10.15 20:14
@brko píše:
hele, spíš se rozhodni pro vybudování samostatného domu :mrgreen: :pankac:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.10.15 20:17

My mame tak krasne dvere ven v kuchyni :srdce:,jenze ty vedou na zahradu, zahrada do lesa a da se tato cesta pouzit jen v teplych mesicih roku,,a rozhodne v kuchyni nemuzu mit predsin ze jo :mrgreen: kdyby se do vedlejsiho baraku nikdo nenastehoval mohli jsme chodit tama, ale to stejne neresi nic..leda se nenapadne ztratit aaby nikdo nekoukal kam se jde co se jde proc se jde :lol:

• Citovat
  • Upravit
101523
15.10.15 20:28
@brko píše:

Ono by to šlo použít pro více osob zde, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.10.15 20:31
@Tunrida píše:
Tak já bych hlavně řekla, že se chystáš vytvořit problém tam, kde teď žádný není. Kdyby neklepali a lítali vám tam, jak se jim zachce, tak to pochopím, ale takhle :nevim: Tak tchyně půjde k vám jinými dveřmi. V tom lepším případě. V tom druhým ji to asi i docela urazí :think:
Jinak takové vchody nejlíp budovat už z něčeho, co tam je, nejlíp z balkonu, pak z okna. No budete si muset vyběhat stavební povolení a pak pracně dělat otvor. Ale jestli vám to za to stojí :nevim:

Proč by se měla urazit? Já ji taky klidím navštěvy jejich bytem, jdu kolem, když třeba ona vychází z WC, to jim je přece taky nepříjemné, ten vchod byl vplánu odzačátku, jen se to pořád odkládalo.. Oni zaklepou a vejdou, na vyzvání nečekají, raději jim pujdu otevřít dveře, než tohle, a když to tak vezmu, tak pokud by museli k nám jit venkem, tak nepřijdou jednou s vajičkama, jednou s letakama, jednou s mističkou, jednou s kelímkem, takže dohromady 10× za den, ale přijdou třeba jednou a vezmou to všechno, nebo to nechají někde pod schodama, jak už jim roky říkám, že mi to nemusí nosit pod nos, že to stačí nechat na schodech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.10.15 20:38
@Ignácie píše:
A kde je rozdíl? Myslíš, že vám tam nebude chodit? Že k těm druhým dveřím netrefí?
no rozdil vidim v tom, ze bude muset zazvonit, a tim ze bude muset jit venkem, by tech navstev i podstatne ubylo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.10.15 20:40
@brko píše:

Pro to uz jsem rozhodnuta, cekame jen na sportku, ale do te doby… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
15.10.15 20:41

@artepka No, jako podstatně náročnější vidím to napojení venkovního schodiště, díra na dveře je celkem trivka, pokud chápu správně, že nad vámi už žádné patro není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.10.15 20:42
@artepka píše:
Pro to uz jsem rozhodnuta, cekame jen na sportku, ale do te doby… :mrgreen:
:mrgreen:v ramci zachovani zdraví… ;)
  • Citovat
  • Upravit
358
15.10.15 20:46
@Bar20 píše:
Když klepou na dveře, nejde ty dveře zamykat? Nebo místo kliky kouli?

No to by ale nevyresilo to, ze jim chodime pres byt i my, to je vpodstate hlavni duvod toho samostatneho vchodu, jsem to nejak pozapomnela zminit v tom hlavnim prispevku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 20:48
@artepka píše:
No to by ale nevyresilo to, ze jim chodime pres byt i my, to je vpodstate hlavni duvod toho samostatneho vchodu, jsem to nejak pozapomnela zminit v tom hlavnim prispevku :lol:

Trošku ;)

• Citovat
  • Upravit
358
15.10.15 20:57
@j.a.n.i1 píše:
@artepka No, jako podstatně náročnější vidím to napojení venkovního schodiště, díra na dveře je celkem trivka, pokud chápu správně, že nad vámi už žádné patro není.

Ty dvere bychom dali pod schodiste, jak to popsat, proste prvni a druhe patro deli vnitrni lomene schodiste, a v tom lomenem, by prave vznikla predsinka, kdyby se do zdi daly ty vchodove dvere, takze z venku by byly schody do vysky jednoho a pul patra, nejsem schopna rict jak je to vysoko, ale doufala jsem, ze mi tu nekdo napise, kolik za takove venkovni schody zaplatil… Na netu vetsinou ceny neuvadeji vubec, nabizi nezavazne objednavky s cenovou kalkulaci, ale ja jsem chtela spis prvne jen tak informacne pozjistovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
15.10.15 21:02

@artepka No a chceš to dělat nějak ofiko? Já už si tedy z hlavy různé podmínky, normy a tak moc nepamatuju (dostala jsem se k tomu jen tak lehce), ale myslím, že na patro na půl nemůžeš udělat jednoramenné, že to bude moc dlouhé a kor pokud to bude vlastně jediný vstup, pokud jsem pochopila správně, že ten přes tchány chceš zaslepit. A jaký si představuješ materiál, na to schodiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí