Samostatný vchod

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
15.10.15 21:53

@artepka To já ti neřeknu, protože když se dělalo, tak mě tyhle věci jaksi ještě nezajímali a dělal to táta sám se dvěma chlapi a materiál asi ani nekupoval, takže by to pro tebe stejně nebylo objektivní :think: Můžu ti to zkusit zjistit, jestli si to ještě pamatují, ale to pro tebe stejně nebude žádná informace.

• Citovat
  • Upravit
358
@jowana píše:
@artepka tak cenu takového tedy netuším, ale napadlo mne co @j.a.n.i1, že budou hodně klouzat, hlavně v zimě :? Díry se zacpou sněhem, udělá to ledovou plochu a s malými dětmi si neumím představit po nich s nákupem chodit.

jj a proto by bylo lepší to nějak nadstřešit… to musíme ještě pořešit no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@j.a.n.i1 píše:
@artepka Jo, přesně tyhle jsem měla na mysli, mají je známí a sakra kloužou, oni je tedy mají ještě točité, takže jsem se pečlivě držela zábradlí, po dešti či v zimě i obouruč. Jako použitelné jsou, ale nevím zda je to ideální na nějaké samostatné přesuny zejména menších dětí. My je třeba máme v práci jako únikové schodiště a s ohledem na riziko pracovního úrazu jsou dveře k nim zamčené a normálně se na ně nesmíme.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
358
15.10.15 21:55
@Tunrida píše:
@artepka To já ti neřeknu, protože když se dělalo, tak mě tyhle věci jaksi ještě nezajímali a dělal to táta sám se dvěma chlapi a materiál asi ani nekupoval, takže by to pro tebe stejně nebylo objektivní :think: Můžu ti to zkusit zjistit, jestli si to ještě pamatují, ale to pro tebe stejně nebude žádná informace.

ne tak to nemusíš, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.10.15 21:55
@KackaDoup píše:
Ja mysli ze vetsina tady vubec netusi o cem mluvi…ten pocit nesoukromi atd je sileny.

je to něco za něco - levné bydlení za nesoukromí.. bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 21:56
@artepka píše:
jj a proto by bylo lepší to nějak nadstřešit… to musíme ještě pořešit no…

Tak tam jde o to, jestli by vedli souběžně s domem nebo kolmo k němu a jestli by právě zasahovaly do nějakýho okna. Jinak by se dala udělat konstrukce na zábradlích stříška třeba oblouková plastová nebo jiná. Nevyřeší to všechno, ale ochrání to od nejhoršího.

• Citovat
  • Upravit
358
15.10.15 21:58
@j.a.n.i1 píše:
@artepka Jo, přesně tyhle jsem měla na mysli, mají je známí a sakra kloužou, oni je tedy mají ještě točité, takže jsem se pečlivě držela zábradlí, po dešti či v zimě i obouruč. Jako použitelné jsou, ale nevím zda je to ideální na nějaké samostatné přesuny zejména menších dětí. My je třeba máme v práci jako únikové schodiště a s ohledem na riziko pracovního úrazu jsou dveře k nim zamčené a normálně se na ně nesmíme.
:lol: to máte teda moc fajn zamknuté únikové schodiště… každopádně dík za info, no jak už jsem psala, nejlepší by bylo nadstřešit, to asi fakt jo, v zimě by klouzalo asi fakt všechno…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 21:58
  • Citovat
  • Upravit
358
15.10.15 22:00
@Tunrida píše:
Tak tam jde o to, jestli by vedli souběžně s domem nebo kolmo k němu a jestli by právě zasahovaly do nějakýho okna. Jinak by se dala udělat konstrukce na zábradlích stříška třeba oblouková plastová nebo jiná. Nevyřeší to všechno, ale ochrání to od nejhoršího.

vedly by podél zdi a okna na te stěně nejsou žádné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 22:02
@artepka píše:
vedly by podél zdi a okna na te stěně nejsou žádné…

Tak to by se teoreticky dala dělat střešní konstrukce do zdi, ale není to nutný. Jsou to zase další zásahy.

• Citovat
  • Upravit
358
15.10.15 22:08
@Tunrida píše:
Tak to by se teoreticky dala dělat střešní konstrukce do zdi, ale není to nutný. Jsou to zase další zásahy.

no to právě chlap nechtěl, dělat tu střechu do zdi… ta fotka cos tu dala, to vypadá dobře, jenže i to by se muselo nějak přidělat, manžel říkal, že jak to bude dlouhe, že by to mohlo odletět, ale nevím, on se v tom taky nějak moc nevyzná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.10.15 22:10

@jdukolem nevim nic o levnem bydleni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15054
15.10.15 22:10

My bydlíme s mýma rodičem, vztahy máme dobrý a i tak jsme si udělali vlastní vchod, přilepili jsme z druhé strany vlastní verandu, do zdi vybourali díru a vchod od našich z verandy zazdili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 22:11
@artepka píše:
no to právě chlap nechtěl, dělat tu střechu do zdi… ta fotka cos tu dala, to vypadá dobře, jenže i to by se muselo nějak přidělat, manžel říkal, že jak to bude dlouhe, že by to mohlo odletět, ale nevím, on se v tom taky nějak moc nevyzná…

Tak samozřejmě se to tam nemůže plácnout bez přemýšlení, to se musí pořádně propočítat, možná rozdělit na několik desek, ne jen jednu (ono jednu vcelku by asi stejně nikdo nedovezl :mrgreen: ) a já osobně bych volila ze stejného (resp. vámi vybraného) materiálu i jednu boční zástěnu z „venkovní“ strany.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.10.15 22:13
@dzarunka píše:
My bydlíme s mýma rodičem, vztahy máme dobrý a i tak jsme si udělali vlastní vchod, přilepili jsme z druhé strany vlastní verandu, do zdi vybourali díru a vchod od našich z verandy zazdili

dobre jste to vyresili, vsak to neni o vztazich, ale proste si myslim ze je to tak mnohem lepsi kazdy ma rad svoje a svuj klid. A hlavne soukromí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max