Samostatný vchod

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
15.10.15 22:55
@KackaDoup píše:
@jdukolem jo takhle, ja myslela ze myslis najem ;) to jo ;)

tak nájem bude asi individuální, jsou rodiče kteří po mladých chtějí jen energie a vodu a nájem nechtějí a zase jsou rodiče kde jsou s mladýma dohodnutí na nájmu.. je fakt, že v mém okolí en nájem mají mladí spíše nižší než by platili v podobném bydlení jinde, ale to je fakt o té dohodě asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.10.15 22:58

@jdukolem platime naklady, neni to malo, ale ted jsme si koupili kamna a delame si vlastni drevo, protoze chceme usetrit na podlahy :kytka: mimo to ze chceme mit teplo co radiatory ikdyz nove nedaji a vyhrivaji se drive vlhke steny.Po vsh strankach parada, ikdyz mnohem vice prace. ;)

• Citovat
  • Upravit
101475
15.10.15 23:02
@artepka píše: :lol: to máte teda moc fajn zamknuté únikové schodiště… každopádně dík za info, no jak už jsem psala, nejlepší by bylo nadstřešit, to asi fakt jo, v zimě by klouzalo asi fakt všechno…

Tak klíč je v takové té skleněné blbosti „rozbij sklo“ hned vedle dveří, takže použitelný by to bylo a zároveň je to jištěný, aby tam nikdo necoural.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.10.15 23:31
@jdukolem píše:
je to něco za něco - levné bydlení za nesoukromí.. bohužel :nevim:

No taky nas to tady stalo nemale penize, levne bydleni to rozhodne neni, manzel patro dostavoval jeste s prvni zenou, a pujcky jsme splaceli jeste donedavna, podruhe uz by do toho nikdy nesel, ale dopredu to vedet nemohl, chyba byla, ze se ten samostatny vchod neudelal rovnou, ale penez bylo malo a tak se to odlozilo a odklada se to porad… Jasne hypoteku na barak bychom asi splaceli o neco dele, ale ted uz cas nevratime, vymahat investice po tchanovcich nejde, to bychom ani neudelali a zadluzit se nanovo? To mi za to nestoji, kdyz uz jsme si to tu vypiplali, to radeji zainvestuji casem a penezi do toho vchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.10.15 23:45
@artepka píše:
No taky nas to tady stalo nemale penize, levne bydleni to rozhodne neni, manzel patro dostavoval jeste s prvni zenou, a pujcky jsme splaceli jeste donedavna, podruhe uz by do toho nikdy nesel, ale dopredu to vedet nemohl, chyba byla, ze se ten samostatny vchod neudelal rovnou, ale penez bylo malo a tak se to odlozilo a odklada se to porad… Jasne hypoteku na barak bychom asi splaceli o neco dele, ale ted uz cas nevratime, vymahat investice po tchanovcich nejde, to bychom ani neudelali a zadluzit se nanovo? To mi za to nestoji, kdyz uz jsme si to tu vypiplali, to radeji zainvestuji casem a penezi do toho vchodu…

tak pokud u vás ten samostatný vchod jde, chcete ho oba, byl stejně v plánu, tak myslím, že to půjde..
jako já chápu a úplně rozumím tomu, že když už jste investovali peníze a práci že to nebudete řešit stěhováním.. spíš to byla obecná poznámka, že je to něco za něco..
protože i kdybyste investovali celý 1 milion do přestavby tak je to pořád míň než pozemek a kompletní stavba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.10.15 23:55
@Ya-ya píše:
jdi do prace(konecne)odstehuj se a zarid si vlastni.nebo sed dal doma a styd se za cizi predsin, nemas ani tu :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: pravda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
16.10.15 00:03

@Ya-ya taky nechapu to vecny stzovani si na tchanovce a podobne.Nam tchyne nabidla vrchni byt v jejim dome a s diky jsme odmitli. Nechceme mit nekoho vecne za prde.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30904
16.10.15 08:21
@j.a.n.i1 píše:
@Cuddy Mě to bourání na tom přijde jako to nejmenší.

Mne ta dira ve fasade na tom prijde jako to nejvetsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.10.15 08:23
@Ya-ya píše: :mrgreen: kazdeho vec jak bydli, ale pokud bydli s rodici, na vlastni nema, neustale si stezuje na vsechno a vsechny :roll: ma spis drzet pusu a krok nebo jit do najmu.byt majitelem toho baraku, tohle si precist, tak ji asi vynesu v zubech hned. nevdek svetem vladne :mrgreen:

Jako co? že už jim nechce chodit bytem? Já teda naopak…
O tchyni nepsala nic ošklivého, a že jsem na to citlivá. Prostě chce udělat rekonstrukci, na které se původně všichni dohodli. Tak jaký pak copak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.10.15 08:27
@Bábrdl píše:
O tchyni nepsala nic ošklivého, a že jsem na to citlivá. Prostě chce udělat rekonstrukci, na které se původně všichni dohodli. Tak jaký pak copak.

Chce, ale to budou muset rozhodnout majitelé baráku, kdy ta rekonstrukce bude, né ona „přistěhovalkyně“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.10.15 08:36
@Blekota píše:
Chce, ale to budou muset rozhodnout majitelé baráku, kdy ta rekonstrukce bude, né ona „přistěhovalkyně“ :D

Společné soužití není snadné, znám případy, kdy to nefunguje, i ty, kdy je to super. Je potřeba tolerance z obou stran. „Mladí“ si musí zachovat k rodičům určitou úctu, ale „staří“ zkrátka musí povolit ve svých vlastnických právek alespoň trochu a rozhodně nemůžou brát synovu ženu jako „přistěhjovalkyni“, co nemá žádné slovo. Jinak to fungovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.10.15 09:38
@KackaDoup píše:
@Tunrida tak to ti ja technicky nevysvetlim :(

Nevím, jak plynoměr a elektroměr, ale vodoměr by jistě nacpal - vystřihne kus trubky - cca 30 cm, ani ne. To jen kdybyste na tom chtěli trvat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.10.15 09:49

@Raduš.ka44 prave pri rekonstrukci vody a topeni se to resili, s tim ze to u nas nelze…vic prost enevim.

• Citovat
  • Upravit
36556
16.10.15 09:53
@KackaDoup píše:
@Raduš.ka44 prave pri rekonstrukci vody a topeni se to resili, s tim ze to u nas nelze…vic prost enevim.

Nejde, nejde. Nejde dělit nulou, ostatní je věcí nákladů.

Ti říkám, že manželovým prarodičm a rodičům v sedmdesátých letech řekli, že jim udělají v baráku byty, kam dají úplně cizí lidi a taky to šlo.

Určitě by to šlo, aby bylo by to drahé, musela by se komplet předělat voda i elektrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.10.15 09:54
@Bábrdl píše:
O tchyni nepsala nic ošklivého, a že jsem na to citlivá. Prostě chce udělat rekonstrukci, na které se původně všichni dohodli. Tak jaký pak copak.

to bylo spis na me…ja jsem od ni zvykla :mrgreen: tchyni respektuji, jsem nesmirne vdecna, ale vsechno ma svy mouchy..me vadi ruseni se, absence predsine celkove a to ze kdokoliv musi jit pres ne..a hlavne me vadi ne Tchyne a tchan, ale jejich spolecna nemoc a to je sbirani vseho za celych 45 let co jsou spolu…a proste nerad a zmatek..babicka sbira vsechno plastove, vsude ma krabic ez evsim, ztraci prehled..spatne se v tom zije, natoz aby se v tom nekdo vyznal, nebo se to dalo uklizet…pak si zase rikam neda se nic delat, nezmeni se, je to nemoc…nekdy to uzna…ale nic moc neudela..spis nic.Me spis trapi ze ty kontejnery kramu a neporadku cekaji jednou na me :( vite, kdo nevidel nedokaze si predstavit…
jeste bych dodala ze cokoli z rodiny neco vyhazuje ci rusi, priveze se to k nam, nevadi ze to neni kam dat ze ma parkety na spaleni i na wc…proste hamty hamty :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max