Samovolné smazání sms Nokia 5230?

Anonymní
6.3.15 13:21

Samovolné smazání sms?..

Ahoj všem, před pár dny se mi stala por mě hodně nemilá věc, smazaly se mi úplně všechny smsky :? Ale co mě štve, že nejspíš samovolně.. stalo se Vám to některé taky? Vím, že je už nezachráním, bohužel, ale nechápu jak je tohle možné. :cert: Měla jsem jich v telefonu opravdu hodně, nemazala jsem je strašně dlouho, hlavně jsem si tam nechávala takové ty důležité.. už mi i tel kolikrát pípal, že je nutné smazat některé položky z nějaké paměti. Vždy jsem dal ok. To se mi stalo i naposledy, pípnul mi telefon s touto zprávou, dala jsem ok, přečetla smsku, která mi přišla, tu jsem chtěla smazat, aby přišla další (vím stoprocentně. že jsem mazala jen tuhle smsku, smazat vše by byl „složitější proces“ a ani jsem nevěděla kde bych měla hledat, až pak jsem se schválně koukala a musela bych na kolonku, označit vše a pak na kolonku odstranit, to jsem neudělala) Telefon se mi blokl, objevila se nějaká hodně stará sms vy výčtu zpráv (psaná třeba před rokem) pak telefon nešel zapnout.. no a pak když se povedlo, sms byly v háji. Také se Vám tohle stalo? Je možné, že je to chyba prostě přístroje? Mám nokii 5230. Fakt mě to naštvalo a mrzí ještě teď :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.3.15 13:23

Nestalo, sms, které jsou důležité, ukládám na paměťovku bokem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
6.3.15 13:24

Asi se naštval a udělal to za tebe :mrgreen:. Ne nikdy se mi to nestalo ale taky jsem smskám nikdy žádnou váhu nedávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.3.15 13:29

Anonym - překlep, jsem zakladatelka, já jsem vůbec takový „technický typ“ :mrgreen:
Už jsem poučená do budoucnosti. Ale vrtá mi hlavou jako jak je to možný, že se tohle stalo, že se to samo smazalo? :think: Bylo tam opravdu hodně sms, bohužel i blbostí a bylo to teda v den kdy mi chodila jedna sms za druhou pořád někdo volal :cert: tak nevím jestli ten telefon to prostě nezvládl nebo nevim :nevim:

@Ivčis a co smsky takové ty hezké, třeba když se narodilo miminko, to by tě nemrzelo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
6.3.15 13:33

Mě se takhle „vypařily“ fotky :( telefon se bloknul a když znovu naskočil, fotky nikde.Bylo mi to dost líto, ale bohužel se s tím nic nedalo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
6.3.15 13:35

Já měla podobný typ nokie.. a jednou se mi stalo, že jsem někde v nastavení zpráv nastavila, že se mi zprávy budou ukládat na pamětovku/do mobilu.. A podle toho, co jsem měla nastaveno, tak se mi zobrazovaly zprávy pouze buď z paměťovky nebo z telefonu.
Taky jsem si prvně myslela, že jsem to tím nastavením vymazala a asi za půl roku, jsem to zase nastavovala a najednou tam byly ty staré zprávy a nové ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.3.15 13:37

@JayLee ty jo já nevim, nechápala jsem to, i jsem to obrečela teda jsem dost cíťa na tohle :oops: Taky jsem si nadávala, že jsem jich tam neměla mít tolik, no ale je mi to k ničemu. Je mi právě líto těch sms okolo narození miminka a tak podobně no. Nenapadlo by mě, že se tohle teda může stát :? Ale jako obnovit už asi nepůjdou no, nebo nevim, když byly uložené v telefonu, zajímavý je že ty sms uložené na simce se neztratily, a jsou to samozřeujmě ty sms, které nepotřebuji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
6.3.15 13:37

@LenďuleB Já na to moc nejsem, nemám uloženou žádnou smsku. Když se někomu narodí dítě tak pošlou většinou i fotku a tu pak ukládám ale text mě moc nebere. Ovšem chápu že je to pro někoho důležité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
6.3.15 13:39

@LenďuleB bud ráda,,že to byly jen sms, já nedávno přišla o polovinu fotek v pc. A většina byla právě z dovolených. :zed: Bohužel částečně moje blbost. Jsem to obrečela. No ale jinak k tomu telefonu. Známému se takhle vymazaly všechny kontakty. A to ani telefon neměl v ruce. Prostě mu telefon pipl, nějak jinak po chvíli se šel na něj podívat a vypnutý. Zapl a až později zjistil, že je bez kontaktů. To potom zamrzí. Zvlášť když je nikde neměl zálohované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.3.15 13:41

@Yeska rozumím, te´d jsem to zkoušela a bohužel na paměťové kartě nebylo nic. Měla jsem tam nastavenou paměť telefonu a všechno se smazalo, takže asi bohužél :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.3.15 13:43
@Ivčis píše:
@LenďuleB Já na to moc nejsem, nemám uloženou žádnou smsku. Když se někomu narodí dítě tak pošlou většinou i fotku a tu pak ukládám ale text mě moc nebere. Ovšem chápu že je to pro někoho důležité ;)

jééé, tak to ti závidím, takový přístup je fajn, taky bych se to chtěla naučit, já si beru všechno až moc :roll: noo a tohle mě prostě mrzelo, takový ty hezký slova od blízských a nejbližších.. člověk jako ví co přibližně bylo kde psáno, ale už to nejde přečíst tak jak to někdo napsal do slova. Aspoń že se mi nesmazaly fotky, to už by byl úplný konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
6.3.15 13:44

@LenďuleB Tak to mě mrzí, že to nebyl tenhle problém. :-( Teď už se teda asi bohužel nic dělat nedá..
Taky mám ráda moje staré sms.. Mám sms z doby, kdy jsem začala randit s přítelem a dokážu si představit, že by mě mrzelo, kdyby se smazaly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.3.15 13:44
@nikulka píše:
Mě se takhle „vypařily“ fotky :( telefon se bloknul a když znovu naskočil, fotky nikde.Bylo mi to dost líto, ale bohužel se s tím nic nedalo dělat.

Přeně :hug: No chápu tě úplně, jako zmizet mi ještě fotk, tak nevim, tak ten telefon snad vyhodim z okna. Já obrečela i ty smsky. Ale prostě jak je to možný?? Taky se mi bloknul, vypnul a konec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
6.3.15 13:45

Stalo se mi to na starém telefonu, normálně tlačítkovém, ani nevím jestli měl MMS, taky mi to několikrát píplo že to mám udělat a nakonec se to smazalo samo.
Byla jsem puberťačka, takže jsem tam neměla nic důležitého, ale štvalo mě to
Mimochodem fotky jsem nechtěně smazala taky :oops: Známý mi je nakonec nějak dostal zpět přes nějaký program v pc, ale polovina fotek byla zničených, jakoby rozřezaných a tak, ale aspoň něco mi zbylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.3.15 13:47

@andrea.sb ty jo aušusy! :evil: To chápu, že ty fota tě mrzely a obrečela jsi to, vzpomínky no… Ty kontakty to je taky dobrý no. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák