Samsung Galaxy Core 2 - rady a zkušenosti

6525
5.3.15 16:45

Samsung Galaxy Core 2 - máte? Poradíte?

Ahoj,
poradí mi někdo, kde najdu v tomhle mobilu počítadlo hovorů? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
334
5.3.15 16:58

Nenajdes, musis si poridit aplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.3.15 16:59
@ViolaGrunge píše:
Nenajdes, musis si poridit aplikaci.

To vážně? To je šunka. Jsem z něho fakt znechucená… a to ho mám měsíc. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
5.3.15 17:08

@Black Cat A už se ti seká? Samsung galaxy mám asi rok a nejraději bych ho vyhodila z okna, šmejd jeden!!! Než se něco načte, občas chci jen prozvonit a pak to nejde vypnout, protože zčerná obrazovka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.3.15 17:11

@Melody 4 Jo přesně. Tady u tohodle modelu mě serinká jednak ten zámek na obrazovce… který ruším předpotopním poklepáním, ale budiž to bych zkousla. Ale právě v „poslední“ :zed: době úplně zčerná obrazovka, tj. sekne se a nereaguje na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
5.3.15 18:00

@Melody 4 jaký mas galaxy?

• Citovat
  • Upravit
Bebuu
5.3.15 18:03

Já sem prošla od galaxy 1 az po 5 a az od 3 to za něco stalo. Jiný telefon kromě alphy A3 a A5 a note 3,4 nestojí za nic. Než si koupíte nějakou sunku tak se s někým poradte :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6525
5.3.15 19:10

@Bebuu Jenže tohle byla před měsícem vcelku ještě novinka, na kterou bylo jen několik málo recenzí a asi od nějakých zamlžených mozků… jinak si to neumím vysvětlit.
Nevím s kým se víc poradit, než si přečíst nějakou recenzi… :nevim:
Navíc já jsem uživatel, který toho moc od telefonu nechce. Ale když tam nakonec vlastně není ani to málo, a to základní nešlape jak má… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
5.3.15 19:57

@Black Cat Ano novinka to možná byla ale musíte si uvědomit ze každý výrobce během roku vydává spoustu telefonu většinu podřadných za dobrou cenu a jen jeden či dva jako své vlajkové lodě ty pak taky něco stoji no :nevim: záleží na co telefon člověk potřebuje podle toho si ma vybírat…

• Citovat
  • Upravit
6525
5.3.15 20:22

@Bebuu A tak já nevím, co kdo od telefonu očekává. Ale já si nebudu kupovat mobil za dvacet tisíc, když z něho chci telefonovat, esemeskovat, připojit se na bluetooth a sem tam na internet… :nevim: A ani ty tři tisíce mi nepřijde zrovna málo za pár plošných spojů, přičemž výrobní náklady jsou určitě nula nula prd. :nevim:
Takže základ u mě byl se bez problémů dovolat. Co už jiného základního by měl člověk od telefonu tak chtít?
Nějak nerozumím tomu trendu, že se každý rok vychrlí xy novinek a totálně nedoladěných, s chybami a základními nedostatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
5.3.15 20:55

@Black Cat tak každý chce něco jiného. Základem je asi paměť a ramky když je tohle na prd telefon je zasekany a nestíhá. Ale dnes se da sehnat opravdu dobrý telefon třeba za 7 tisíc :dance:

• Citovat
  • Upravit
6525
5.3.15 21:04

A tak já nevím, asi jsem mimozemšťan, když očekávám i od „levného“ telefonu, aby se z něj bez problému telefonovalo… :nevim: Tedy úplně to základní, co se snad od telefonu očekává… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
5.3.15 21:10

@Black Cat tak asi je to vadný model. Pokud blbne tak pomůže asi jen reklamace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11689
5.3.15 21:38

@Bebuu Mám Samsung galaxy trend. A fakt jsem z něho šílená! :D A uměla by jsi poradit dobrý telefon? Fakt asi poletí už mě to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
5.3.15 21:41

@Melody 4 no určité…záleží co si představuje a do kolika peněz by to melo byt? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák