Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dcera mi vykoupala mobil. Je plný vody, při zapnuti displej blbne a hraje všemi barvama. Co mám dělat, mam ho teprve 3 týdny. Je mi z toho na nic. ![]()
Ahoj, nejspíš si ho nemela zapinat. mohlo dojit ke zkratu a mobil uz nebude k nicemu. doporucuje se ho rozebrat a nechat vyschnout potom az zapnout. nebo se da do rýže ta dobre odvadi vlhkost…drzim palce at funguje ![]()
@Jana.49 vyndej baterku, dej všechno k topení a nechej ho tak nějakou dobu. Chtěla jsem napsat nezapinat, ale to uz jsi zkusila. Proste nechat poradne vyschnut. No a pak uvidíš.
K topení nee, to samé fénování, taky ne. Rychlé vyschnutí je pro něj horší, než postupné, takže nejlepší je fakt ta rýže.
Držím palce, ať to rozchodí. Ale bohužel, zásadní chybu - zapnutí, už si provedla ![]()
Chyba byla ho zapnout, okamžitě vypnout, rozebrat, nechat dlouho sušit a modlit se ale myslím že už se vyskratoval… ![]()
@Jana.49 Většinou se to člověk dozví až tu chybu udělá…
Taky mám osobní zkušenost, mobil jsem vyprala v pračce. ![]()
@wiki čiki Budiž mu země lehká…
Ne, kdybych ho nezapla tak by byla šance ale zapla jsem ho a radovala se že jede, jel asi 5 vteřin a pak kaput.
Dcera mi sebrala mobil se stolu vzala si ho a vykoupala mi ho ve vaničce. Vůbec jsem netušila ze si mobil vzala. Když jsem ji šla zkontrolavat do pokojíčků jestli uz spinká, našla jsem mobil ve vaničce na panenku, kde byla i voda.
@Jana.49 píše:
Dcera mi sebrala mobil se stolu vzala si ho a vykoupala mi ho ve vaničce. Vůbec jsem netušila ze si mobil vzala. Když jsem ji šla zkontrolavat do pokojíčků jestli uz spinká, našla jsem mobil ve vaničce na panenku, kde byla i voda.
Já bych to někdy zabila ![]()
A to tam byl teda jak dlouho???
@levandule23 píše:
K topení nee, to samé fénování, taky ne. Rychlé vyschnutí je pro něj horší, než postupné, takže nejlepší je fakt ta rýže.
Držím palce, ať to rozchodí. Ale bohužel, zásadní chybu - zapnutí, už si provedla
Já jsem jednou telefon důkladně fénovala asi půl dne, přežil, vyschl a kamarádce (půjčila jsem) jede už rok ![]()
@Luisiana muj byl taky vyprany, nezapinala sem, ale i tak tam po vyschnuti byli zajimave efekty
kdyz ho tata rozebral byl cely zrezively
mela sem ho 10 mesicu, ale aspon sem ho neznicila ja sama jak je tomu vetsinou ![]()
Hlavne se mokry mobil nesmi zapnout.. A sup s nim na 24 hodin do misy s ryzi.. Vyzkouseno!