Šampon pro pětiletou slečnu

311
27.5.18 10:57

Sampon pro petiletou slecnu

Prosim o radu, s jakym samponem jste spokojene? dcera ma dlouhe vlasky, ale ridke a nic moc kvalitni..take se ji dost cuchaji..diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21709
27.5.18 11:00

Radila bych zkrátit vlasy a na rozčesávání pořídit tangle tweezer hřeben. Pokud jsou vlasy nekvalitní, nemá cenu lpět na tom, aby byly dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
27.5.18 11:21

Proč vlasy nezkrátíte? Používáme dětský šampon z lidlu (se slonem myslím), holky mají vlasy dlouhé, ale silné, husté, čas od času zastřihneme konečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.5.18 11:30

Používám ultekram a weledu. Holky dlouhé a husté vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.5.18 11:39

Diky,,samozrejme zkratit je reseni, pokusim se dceri vysvetlit :lol: ma uz svoji hlavu…nema je zas buhvi jak hrozne, to ne spis sussi tak sem myslela, jestli nema nekdo zkusenost bez ostrihani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.5.18 11:41

@zdendulka.k hele opravdu zkrátit :), taky jsem s tím bojovala, mé už bude devět měla řidké, a cuchavé ostříhala jsem jí to kousek pod ramena, a teď je má krásně husté, ano slzičky padnou ale slib odměnu :), ono to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21709
27.5.18 12:12

Dceri jsme kvuli tomu zkracovali vlasy o cca 20 cm. je z toho nadsena, protoze konecne netravime spoustu casu rozcesavanim dredu. a je ji teda 11 let. spis jsem to hur nesla ja, kdyz jsem videla ty zkracene vlasy k lopatkam. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
27.5.18 12:20

Moje malá je jemne blond vlásky, používám urtekram hermanek a má mikado, jinak bych se zbláznila, plus mám od Urtekram kondicioner a ten ji dávám tak 1×za 14 dní a parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
27.5.18 18:26

My používáme šampon pro děti z DMka (s tuleněm), ale hlavně na ty nerozčesatelné vlasy dávám po šamponu balzám pro dospěláky (taky DM pro suché vlasy a roztřepené konečky). Hodně to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí