Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosim o radu, s jakym samponem jste spokojene? dcera ma dlouhe vlasky, ale ridke a nic moc kvalitni..take se ji dost cuchaji..diky ![]()
Radila bych zkrátit vlasy a na rozčesávání pořídit tangle tweezer hřeben. Pokud jsou vlasy nekvalitní, nemá cenu lpět na tom, aby byly dlouhé.
Proč vlasy nezkrátíte? Používáme dětský šampon z lidlu (se slonem myslím), holky mají vlasy dlouhé, ale silné, husté, čas od času zastřihneme konečky.
Diky,,samozrejme zkratit je reseni, pokusim se dceri vysvetlit
ma uz svoji hlavu…nema je zas buhvi jak hrozne, to ne spis sussi tak sem myslela, jestli nema nekdo zkusenost bez ostrihani ![]()
@zdendulka.k hele opravdu zkrátit
, taky jsem s tím bojovala, mé už bude devět měla řidké, a cuchavé ostříhala jsem jí to kousek pod ramena, a teď je má krásně husté, ano slzičky padnou ale slib odměnu
, ono to půjde
Dceri jsme kvuli tomu zkracovali vlasy o cca 20 cm. je z toho nadsena, protoze konecne netravime spoustu casu rozcesavanim dredu. a je ji teda 11 let. spis jsem to hur nesla ja, kdyz jsem videla ty zkracene vlasy k lopatkam.
![]()
Moje malá je jemne blond vlásky, používám urtekram hermanek a má mikado, jinak bych se zbláznila, plus mám od Urtekram kondicioner a ten ji dávám tak 1×za 14 dní a parada
My používáme šampon pro děti z DMka (s tuleněm), ale hlavně na ty nerozčesatelné vlasy dávám po šamponu balzám pro dospěláky (taky DM pro suché vlasy a roztřepené konečky). Hodně to pomáhá.