Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Myslím, že většina telefonů má, že po restartu-aktualizaci je potřeba zadat ručně heslo (fotka ani otisk prstu nestačí), pokud není nastaveno heslo pak je potřeba PIN.
Co přesně to píše, když to žádá o heslo?
@Anne20 to je divný, není možný že si s tím telefonem někdo hrál a „vyplýtval“ pokusy na rozpoznání obličeje? nebo tam nějakýá dobrák nezadal heslo?
Pokud není možné odemknout PINem, obávám se, že bude nutné ho nastavit do továrního nastavení, kdy nejspíš přijdete o všechno uložené v telefonu.
@Anne20 Není zač, mrzí mě že jsem nedokázala poradit víc. Určitě pak dejte vědět jak to dopadlo. A na tovární nastavení jsou šikovné videonávody na Youtube.
@Elath úplně skvělá rada
mamce se to podarilo
děkujeme moc!!! ![]()
Dobrý den, obnovuji diskuzi. Asi hloupý dotaz, ale prosím vás, kdo máte samsung galaxy s8, lze na něm mít zadní obal takový ten gumový a k tomu nalepené tvrzené sklo přes displej? jak má zaoblené okraje, tak si nejsem jistá
Děkuji za rady ![]()
Nejde to. U zaoblených displejů zapomeňte na ochranné sklo. Lze použít jen tenkou fólií.
@brutulus píše:
Nejde to. U zaoblených displejů zapomeňte na ochranné sklo. Lze použít jen tenkou fólií.
Ale prdlajs, jde to normálně
Mám to takhle přes rok na s9, která má taky zaoblený displej.