Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo… mám to samé, když jsem si psala s lidmi, co nemám v přátelích, tak se mi tam ukazovali jako aktivní, ale občas se mi tam furt ukáže jedna paní a jeden pán ten mi už z toho sám zmizel
. Taky mě to rozčiluje.
Dlouze přidržte danou konverzaci, rozbalí se nabídka a dáte „odstranit“ ![]()
já když ťuknu na danou konverzaci, tak se rozbalí možnost „spravovat“ a tam jde vypnout upozornění, blokovat zprávy, odstranit. Tak bych zkusila vypnout upozornění, případně to blokování a pak by se ti to nemělo objevovat.
Ahoj, mám facebook teprve pár měsíců, potřebovala bych poradit, pokud někdo ví.
Dřív se mě ukazovaly na facebooku fotky, když dali moji přátelé svým přátelům (které nemám v přátelích), že se jim to líbí, ted už nic. Vlastně vidím jen, když někdo olajkuje jen moje přidané fotky nebo moji přátelé mezi sebou, dají, že se jim to líbí.Dá se to prosím změnit, nevím kde?
Chci prodat něco na facebooku. Inzerát jsem dala před nějakou dobou, ale nikdo se neozval. Musím dát inzerát znovu nebo to jde nějakým způsobem topovat?
@Sára 1 asi zalezi kde ten inzerat mate, ja kdyz davam na nejake skupinky, tak bud sdilim znovu, nebo jen pridam koment a inzerat je zase videt.
@Sára 1 Když napíšeš do komentáře volne nebo cokoli, tak se posune nahoru. Ale je lepší starý smazat a napsat nový, aby to podle datumu vložení nevypadalo, že je to neprodejné
@Payus @Halamka Díky moc. Já jsem si právě nebyla jistá, jestli to bude vidět, když tam něco přidám. Chtěla jsem tam přidat výši slevy. Ale už to tam leží dlouho, tak je asi lepší to udělat znovu.