Samsung Galaxy Neo S3 - problém s baterkou

414
24.8.16 17:24

Samsung Galaxy Neo S3 problém s baterkou

Nazdárek, jste někdo majitelem Samsungu Galaxy Neo S3 a měli jste problém s baterkou? Telefon mám rok a cca 9 měsíců, a už ped delší dobou jsem si všimla, že mi baterka moc toho nevydrží (což bych se ani tak nedivila), ale nabijela se celý den a nekdy se sekla a nenabije a nenabije. Už mě to přestalo bavit, tak jsem si zašla koupit novou baterku. Dala jsem ji do toho, byla na 46% tak ok, vše jelo, jenže pak se vybila a už nenaskočila. Zkoušela jsem dvě nabiječky, jeslti to není problém v nich, ale ne. Tak jsem ji šla vrátit. Řekli mi, že je podbita, ale že to se stává, tak mi dal novou, že ta je v pořádku. Spokojeně přijdu dom, dám do mobilu baterku a nic. Tak si říkám, že asi potřebuje jít na nabiječku, tak ji dám na nabiječku a nic. Zapnout nejde, nenabijí se, prostě nic se neděje :( Ale když ji vyměním zase za starou, tak je vše v poho, telefon jede, nabijí se atd.. To mám jít znova do prodejny s baterkama, že to nejede? :zed: a nebo si prostě mobil řekl, ne kašlu tě, já chcu svoji původní baterku :cert: JO možná bych mohla dát mobil na reklamaci, ale je z mallu a ještě k tomu narozeninový dárek, bůh ví jestli bych našla někde doklad k tomu na mailu:p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
24.8.16 18:54

Já, ale jiný. Celkem rychle se snížila výdrž baterky (telefon nemám ještě ani rok) a pak jsem si všimla, že je podezřele nafouknutá. Tak mi manžel koupil novou a zatím dobrý :nevim: (ale tu novou mám zatím jen dva dny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
24.8.16 19:03

@pomeranca jo to vím co dělá nafouknutá, může i vybuchnout, ale ta moje právě není :( ted se mi podařilo ten telefon zapnout ten s novou baterkou, ale stejně se nenabijí:p krám jeden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.8.16 19:27

@Glumka tak bych zkusila reklamovat ten telefon, skoro to vypadá na nějakou chybu v kontaktu, nebo tak něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák