Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opulus píše:
Krycí jméno pro Josefa.
Já bych mu prostě říkal ON.
To chápu, ale myslela jsem, že když se přiřazuje na začátku volací kód, vyskytne se v příběhu více mužů
Jinak je zbytečné někomu nějak říkat a ON je naprosto dostačující.
@neznamnick píše:
Někdo to tak prostě má a pokud ta ironie má hlavu a patu a špetku pravdy, je to spíš ukazatel inteligence. Jinak řečeno, nebude hloupý.Ano, každý tento způsob komunikace nedá.
No a mně to zase přijde, že zase až tak chytrý nebude, když ví, že to slečně není příjemné. Na jednu stranu s ní utrácí svůj čas a na druhou se chová trochu jako trouba…
@Michelle_M píše:
To chápu, ale myslela jsem, že když se přiřazuje na začátku volací kód, vyskytne se v příběhu více mužůJinak je zbytečné někomu nějak říkat a ON je naprosto dostačující.
To bych čekal taky, ale třeba bude příběh pokračovat a objeví se více postav.
No jak to vidím já…Kdysi jsem taky chodila s vojákem a on ten jejich zelený mozek je prostě diagnóza. Jsou až na vyjímky skutečně tak vygumovaní, jak se o nich říká. Nejen ten můj bývalý přítel ale i jeho kamarádi z útvaru.
Zvlášť tupí byli ti, co jezdili na mise ven. Ti měli vyhrabáno solidně. Zbraně nosili i k nám na večeři, pořád si s těmi pistolkami hráli, vykládali jen o tom, co bylo v práci a smáli se takovým pitomostem, že mi z nich začalo klesat IQ a někdy i brada, když jsem ty jejich blbaté řeči musela poslouchat ![]()
Zbavila jsem se ho asi po šesti měsících a dodnes lituji, že jsem s ním ten půl rok promarnila. Potom mě ještě asi rok sledoval a objevoval se u mě před domem v době, kdy jsem chodila ven. Jsou asi holky, kterým takové typy imponují ale já mezi ně po této zkušenosti nepatřím. Tak..domluvila jsem.
@Sova zMedvidkaPu píše:Že..zvlášť když víš, jak si rád hraje s pistolkama…to by mě dost děsilo..
No jak to vidím já…Kdysi jsem taky chodila s vojákem a on ten jejich zelený mozek je prostě diagnóza. Jsou až na vyjímky skutečně tak vygumovaní, jak se o nich říká. Nejen ten můj bývalý přítel ale i jeho kamarádi z útvaru.
Zvlášť tupí byli ti, co jezdili na mise ven. Ti měli vyhrabáno solidně. Zbraně nosili i k nám na večeři, pořád si s těmi pistolkami hráli, vykládali jen o tom, co bylo v práci a smáli se takovým pitomostem, že mi z nich začalo klesat IQ a někdy i brada, když jsem ty jejich blbaté řeči musela poslouchatZbavila jsem se ho asi po šesti měsících a dodnes lituji, že jsem s ním ten půl rok promarnila. Potom mě ještě asi rok sledoval a objevoval se u mě před domem v době, kdy jsem chodila ven. Jsou asi holky, kterým takové typy imponují ale já mezi ně po této zkušenosti nepatřím. Tak..domluvila jsem.
Já bych se na to taky vyprdla - dovedeš si s ním představit třeba řešit nějaký problém, kdy nebudeš v úplně vtipkující náladě?
Mám kamaráda podobnýho ražení a ač je jinak fajn, po dvouhodinovým setkání jsem poměrně vyčerpaná, být pořád ve střehu. Už jsem se i přistihla, že se mi třeba na sraz nechce, protože „omg, co zas bude tentokrát“. ![]()
Jestli ti je nepříjemný jeho projev na tvoji osobu, vyprdla bych se na něj… To, že je voják s tím nemusí mít nic společného…
To není o povolání, podle mě (ale nejsem psycholog) je to opravdu obrana. V dětství mu nebylo dobře, obrana je nepoustet si city/lidi k tělu, protože by mohli zranit. A tak vše hází do vtipů, sarkasmus, ironie, hlavně neotvirat emoce, nedat najevo zranitelnost. On je chudák taky pořád ve střehu, je to těžký.
Možná má jen malý péro, tak to kompenzuje tímhle svým chováním ![]()
Prvně se omlouvám že jsem vás rozhodila tím Pepikem, nějak jsem se u toho psaní rozvášnila a pointu Pepy jsem tím vypustila 😀takže tolik k tomu
A jak taky někteří psali, v určité míře sem s takovymhle sarkasmem a humorem v pohodě, ale všeho moc škodí a určitě nejsem člověk který by nic neřekl, když se mu to nelíbí, nebo překračuje hranici. V toxickém vztahu jsem byla skoro čtyři roky a již v něm půl roku nejsem, a taky díky tomu jsem si naprosto jistá co uz nechci. Každopádně všichni víme, že když někoho potkáte, libi se vám, tak nějak přehlížíte chybky, a nebo je vidíte a říkáte si jestli nejste třeba přecitivelí
![]()
Ale.. dám vám jako příklad třeba včerejšek, byla jsem z nej už vyčerpaná, vzala jsem ho na výlet, vzala jsem ho do kavárny, zaplatila kafe - asi jsem nějak doufala že třeba bude milejší
nebyl, tak jsem mu řekla že už se neuvidíme, no on to moc nepobral a se smíchem odpověděl “nevyhrožuj” hrozná sranda, tak jsem odpověděla že to myslím vážně, bez úspěchu, když jsem ho vysadila tak řekl, tak pozitri… a odesel ![]()
Sarkasmus je super, ale musí být nesmírně unavujici být s člověkem, který se neumí / nechce s tebou bavit jinak. A tvé připomínky ignoruje. Vykašlala bych se na něj.
@Tofifea ano zkusila, vyloženě ho to baví, vždycky když najedu na tuhle jeho sarkastickou hru, tak je ve svým živlu, a baví se semnou jako se svým felákem z kasáren, občas má potřebu mě i fyzicky mučit, třeba me přehodí přes rameno jak pytel brambor, nebo vezme klacek a pomlátí mě s nim po zadnici, jednou mi i podrazil nohy a taky shodil do listí.. má takový hodně bratrský přístup
@Natalie2222 píše:
@Tofifea ano zkusila, vyloženě ho to baví, vždycky když najedu na tuhle jeho sarkastickou hru, tak je ve svým živlu, a baví se semnou jako se svým felákem z kasáren, občas má potřebu mě i fyzicky mučit, třeba me přehodí přes rameno jak pytel brambor, nebo vezme klacek a pomlátí mě s nim po zadnici, jednou mi i podrazil nohy a taky shodil do listí.. má takový hodně bratrský přístup
A tohle fakt chceš?? ![]()
@Natalie2222 píše:
Neujela ti písmenka na klávesnici a nechtěla jsi napsat spíš koko*ský přístup? ![]()