Sarkastický přístup chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14629
26.10.22 14:56
@opulus píše:
Krycí jméno pro Josefa. :nevim:
Já bych mu prostě říkal ON. ;)

To chápu, ale myslela jsem, že když se přiřazuje na začátku volací kód, vyskytne se v příběhu více mužů :D Jinak je zbytečné někomu nějak říkat a ON je naprosto dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
26.10.22 14:58
@neznamnick píše:
Někdo to tak prostě má a pokud ta ironie má hlavu a patu a špetku pravdy, je to spíš ukazatel inteligence. Jinak řečeno, nebude hloupý.Ano, každý tento způsob komunikace nedá.

No a mně to zase přijde, že zase až tak chytrý nebude, když ví, že to slečně není příjemné. Na jednu stranu s ní utrácí svůj čas a na druhou se chová trochu jako trouba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
26.10.22 15:02
@Michelle_M píše:
To chápu, ale myslela jsem, že když se přiřazuje na začátku volací kód, vyskytne se v příběhu více mužů :D Jinak je zbytečné někomu nějak říkat a ON je naprosto dostačující.

To bych čekal taky, ale třeba bude příběh pokračovat a objeví se více postav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
26.10.22 15:57

Mimochodem - už jste zkusila jeho přístup použít na něj? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.22 16:05

No jak to vidím já…Kdysi jsem taky chodila s vojákem a on ten jejich zelený mozek je prostě diagnóza. Jsou až na vyjímky skutečně tak vygumovaní, jak se o nich říká. Nejen ten můj bývalý přítel ale i jeho kamarádi z útvaru.
Zvlášť tupí byli ti, co jezdili na mise ven. Ti měli vyhrabáno solidně. Zbraně nosili i k nám na večeři, pořád si s těmi pistolkami hráli, vykládali jen o tom, co bylo v práci a smáli se takovým pitomostem, že mi z nich začalo klesat IQ a někdy i brada, když jsem ty jejich blbaté řeči musela poslouchat :)

Zbavila jsem se ho asi po šesti měsících a dodnes lituji, že jsem s ním ten půl rok promarnila. Potom mě ještě asi rok sledoval a objevoval se u mě před domem v době, kdy jsem chodila ven. Jsou asi holky, kterým takové typy imponují ale já mezi ně po této zkušenosti nepatřím. Tak..domluvila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
26.10.22 16:19
@Sova zMedvidkaPu píše:
No jak to vidím já…Kdysi jsem taky chodila s vojákem a on ten jejich zelený mozek je prostě diagnóza. Jsou až na vyjímky skutečně tak vygumovaní, jak se o nich říká. Nejen ten můj bývalý přítel ale i jeho kamarádi z útvaru.
Zvlášť tupí byli ti, co jezdili na mise ven. Ti měli vyhrabáno solidně. Zbraně nosili i k nám na večeři, pořád si s těmi pistolkami hráli, vykládali jen o tom, co bylo v práci a smáli se takovým pitomostem, že mi z nich začalo klesat IQ a někdy i brada, když jsem ty jejich blbaté řeči musela poslouchat :)Zbavila jsem se ho asi po šesti měsících a dodnes lituji, že jsem s ním ten půl rok promarnila. Potom mě ještě asi rok sledoval a objevoval se u mě před domem v době, kdy jsem chodila ven. Jsou asi holky, kterým takové typy imponují ale já mezi ně po této zkušenosti nepatřím. Tak..domluvila jsem.
Že..zvlášť když víš, jak si rád hraje s pistolkama…to by mě dost děsilo..
Jinak kamarádka si vzala dokonce MPka..a protože je on ranní ptáče (ona ne), on vstane v 5 a budíček ma ona v 7, i když je víkend.. radši jsem se neptala, jestli je i rozcvička..
  • Citovat
  • Upravit
26.10.22 16:28

Já bych se na to taky vyprdla - dovedeš si s ním představit třeba řešit nějaký problém, kdy nebudeš v úplně vtipkující náladě?
Mám kamaráda podobnýho ražení a ač je jinak fajn, po dvouhodinovým setkání jsem poměrně vyčerpaná, být pořád ve střehu. Už jsem se i přistihla, že se mi třeba na sraz nechce, protože „omg, co zas bude tentokrát“. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.10.22 16:32

Jestli ti je nepříjemný jeho projev na tvoji osobu, vyprdla bych se na něj… To, že je voják s tím nemusí mít nic společného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
26.10.22 16:46

To není o povolání, podle mě (ale nejsem psycholog) je to opravdu obrana. V dětství mu nebylo dobře, obrana je nepoustet si city/lidi k tělu, protože by mohli zranit. A tak vše hází do vtipů, sarkasmus, ironie, hlavně neotvirat emoce, nedat najevo zranitelnost. On je chudák taky pořád ve střehu, je to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
26.10.22 17:12

Možná má jen malý péro, tak to kompenzuje tímhle svým chováním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.10.22 17:39

Prvně se omlouvám že jsem vás rozhodila tím Pepikem, nějak jsem se u toho psaní rozvášnila a pointu Pepy jsem tím vypustila 😀takže tolik k tomu
A jak taky někteří psali, v určité míře sem s takovymhle sarkasmem a humorem v pohodě, ale všeho moc škodí a určitě nejsem člověk který by nic neřekl, když se mu to nelíbí, nebo překračuje hranici. V toxickém vztahu jsem byla skoro čtyři roky a již v něm půl roku nejsem, a taky díky tomu jsem si naprosto jistá co uz nechci. Každopádně všichni víme, že když někoho potkáte, libi se vám, tak nějak přehlížíte chybky, a nebo je vidíte a říkáte si jestli nejste třeba přecitivelí :nevim: :D
Ale.. dám vám jako příklad třeba včerejšek, byla jsem z nej už vyčerpaná, vzala jsem ho na výlet, vzala jsem ho do kavárny, zaplatila kafe - asi jsem nějak doufala že třeba bude milejší :lol: nebyl, tak jsem mu řekla že už se neuvidíme, no on to moc nepobral a se smíchem odpověděl “nevyhrožuj” hrozná sranda, tak jsem odpověděla že to myslím vážně, bez úspěchu, když jsem ho vysadila tak řekl, tak pozitri… a odesel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.10.22 17:41

Sarkasmus je super, ale musí být nesmírně unavujici být s člověkem, který se neumí / nechce s tebou bavit jinak. A tvé připomínky ignoruje. Vykašlala bych se na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.10.22 17:47

@Tofifea ano zkusila, vyloženě ho to baví, vždycky když najedu na tuhle jeho sarkastickou hru, tak je ve svým živlu, a baví se semnou jako se svým felákem z kasáren, občas má potřebu mě i fyzicky mučit, třeba me přehodí přes rameno jak pytel brambor, nebo vezme klacek a pomlátí mě s nim po zadnici, jednou mi i podrazil nohy a taky shodil do listí.. má takový hodně bratrský přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
26.10.22 17:51
@Natalie2222 píše:
@Tofifea ano zkusila, vyloženě ho to baví, vždycky když najedu na tuhle jeho sarkastickou hru, tak je ve svým živlu, a baví se semnou jako se svým felákem z kasáren, občas má potřebu mě i fyzicky mučit, třeba me přehodí přes rameno jak pytel brambor, nebo vezme klacek a pomlátí mě s nim po zadnici, jednou mi i podrazil nohy a taky shodil do listí.. má takový hodně bratrský přístup

A tohle fakt chceš?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
26.10.22 17:56
@Natalie2222 píše:

Neujela ti písmenka na klávesnici a nechtěla jsi napsat spíš koko*ský přístup? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí