Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natalie2222 píše:
@Tofifea ano zkusila, vyloženě ho to baví, vždycky když najedu na tuhle jeho sarkastickou hru, tak je ve svým živlu, a baví se semnou jako se svým felákem z kasáren, občas má potřebu mě i fyzicky mučit, třeba me přehodí přes rameno jak pytel brambor, nebo vezme klacek a pomlátí mě s nim po zadnici, jednou mi i podrazil nohy a taky shodil do listí.. má takový hodně bratrský přístup
Ježíš, co je to za exota? Cítíš to dobře, tohle není protějšek na fajnovy vztah. Mám takového kolegu, neumí se bavit normálně, všechno zabije svým rádoby humorem. Neskutečně unavny.
No jako, mě by na tom hlavně vadilo to, že on tě fakt vůbec nebere vážně, srandičky jsou jedna věc, ale to přesně předvedl, že je mu naprosto šumák co ty říkáš a myslíš si, on přece ví své…dobře že jsi ho poslala do háje. Taky nemám nic proti i ostřejšímu humoru, umím se zasmát sama sobě, mám velmi dobrou kamarádku, která si umí z člověka hodně trefně udělat legraci a strefit tím hřebíček na hlavičku, ale nedá se jet pořád jen v tomhle módu. Nebo prostě možná někdo může, ale mě to nesedí, tobě očividně taky ne.
S vojákem chodila kamarádka…no, mě přišlo, že oni jsou prostě v takovém jiném světě dost odtrženém od naší běžné reality. S největším zapálením vždycky vyprávěl co bylo v práci - už nevím jak tomu říkal, když nebyli na cvičení, měli prostě nějaké předepsané činnosti, kdy z mého pohledu naprosto nesmyslně kontrolovali pořád dokola vybavení a tak, mě to prostě přišlo jako totální zabíjení času, a on to prožíval jako kdyby tím zachraňoval životy. Dramatické historky jak nějaký kolega vynechal něco…
. Jestli to mělo nějaký hlubší význam, neuměl nám ho nikdy osvětlit. Žil tímhle, cvičeními a v podstatě vzájemnými vztahy s kolegy a intrikami, jak by se kdo dostal k povýšení do budoucna. Na misi nikdy nebyl ani neplánoval se na ni dobrovolně hlásit, pro něj práce vojáka byla tohle a byl s tím důležitý až na půdu. Jeho kámoši to samé, čekali že z nich budeme sedět na zadku protože voják je něco. Tak to s tím možná souvisí.
@neznamnick píše:
Někdo to tak prostě má a pokud ta ironie má hlavu a patu a špetku pravdy, je to spíš ukazatel inteligence. Jinak řečeno, nebude hloupý.Ano, každý tento způsob komunikace nedá.
Když se s někým nedá bavit normálně a ze všeho si utahuje, jestli to chápu dobře, je známka inteligence?
@Natalie2222 píše:Obdivuhodná povaha
Prvně se omlouvám že jsem vás rozhodila tím Pepikem, nějak jsem se u toho psaní rozvášnila a pointu Pepy jsem tím vypustila 😀takže tolik k tomu
A jak taky někteří psali, v určité míře sem s takovymhle sarkasmem a humorem v pohodě, ale všeho moc škodí a určitě nejsem člověk který by nic neřekl, když se mu to nelíbí, nebo překračuje hranici. V toxickém vztahu jsem byla skoro čtyři roky a již v něm půl roku nejsem, a taky díky tomu jsem si naprosto jistá co uz nechci. Každopádně všichni víme, že když někoho potkáte, libi se vám, tak nějak přehlížíte chybky, a nebo je vidíte a říkáte si jestli nejste třeba přecitivelí![]()
Ale.. dám vám jako příklad třeba včerejšek, byla jsem z nej už vyčerpaná, vzala jsem ho na výlet, vzala jsem ho do kavárny, zaplatila kafe - asi jsem nějak doufala že třeba bude milejšínebyl, tak jsem mu řekla že už se neuvidíme, no on to moc nepobral a se smíchem odpověděl “nevyhrožuj” hrozná sranda, tak jsem odpověděla že to myslím vážně, bez úspěchu, když jsem ho vysadila tak řekl, tak pozitri… a odesel
@Natalie2222 píše:
@Tofifea ano zkusila, vyloženě ho to baví, vždycky když najedu na tuhle jeho sarkastickou hru, tak je ve svým živlu, a baví se semnou jako se svým felákem z kasáren, občas má potřebu mě i fyzicky mučit, třeba me přehodí přes rameno jak pytel brambor, nebo vezme klacek a pomlátí mě s nim po zadnici, jednou mi i podrazil nohy a taky shodil do listí.. má takový hodně bratrský přístup
Kolik mu je?
To si dovolí po pár schůzkách?
@Natalie2222 píše:
To je tedy šprýmer
Příště Tě podloubá uchem ešusu pod žebrama, hodí Ti do škorně mrtvou žábu a donutí Tě místo kafe vypít vodu z louže ze svojí kanady.. ![]()
@Natalie2222 píše:
Nějak mě nenapadá, co víc napsat. Snad jen, že normalní to teda není.
@Natalie2222 píše:
A není ten mládenec kapku mimo? Ve smyslu, totálně?
Může to být i tím, že je voják, jak sama říkáš. Vojáci a policajti nebývají vhodný materiál na vztah. Teď nechci házet všechny do jednoho pytle. Mezi nimi je určitě spousta fajn jedinců, ale to specifikace maskulinni prostředí semele slabší kusy a stane se z nich to, a čím teď randis.
Sama vnímáš, že to, co on předvádí není v pořádku. Hlavně v začátcích vztahu má vše být slunickove krásné, ne že budeš trpět. ![]()
Nejdřív jsem si říkala, že je Pepa trochu mimon. Jen co jsi vylíčila dvě historky, mám za to, že je úplný magor. Rychle pryč, jen bych se bála, že tě nenechá tak snadno. ![]()
@Natalie2222 píše:
Tomu říkáte bratrský přístup, jo?
Jste v úvodním příspěvku začala docela zlehka (i když mně by to na úprk stačilo, a to mám sarkasmus ráda - jen ne pořád), ale chlapec je evidentně eecht mag.or. Psala jste, že už toxický vztah máte za sebou - jsem si jistá, že se s tímhle pračlověkem řítíte do dalšího. Tohle není normální - to se normě ani nepřibližuje. ![]()
@Natalie2222 píše:
Zdravím vás
Jelikož jsem nenašla nic co by se týkalo tohoto tématu, založila jsem nové
Jde o tohle… zhruba před měsícem jsem se na Tinderu seznámila s klukem, jsme ve stejném věku, oběma nám je 28 let, svobodní a bez dětí. A teď rikejme tomu chlapci třeba Pepa.. na první rande mě pozval on, zdál se v pohodě, tam mi sdělil že je voják-brigáda rychlého nasazení (ale jinak se v tom moc nevyznám) každopádně se mi to rande moc nelíbilo, přišlo mi ze jsme oba dost nesví, pak na týden odjel na cvičení kde nemohl mít telefon a já jsem tak nějak počítala s tím, že se už neuvidíme, no po cvičení napsal a já jsem si teda řekla že dáme tomu druhou šanciale o co mi jde, vídáme se o víkendu vždy jen na kafe nebo na výlet, a v poslednim tydnu byl doma tak to bylo častější mnohem.. nicméně nevím jak brát jeho chování, neustále si mě dobírá, rejpe a děla si ze mě srandu, na cokoliv řeknu má připraveného něco sarkastického, slovně neprojevuje žádné emoce, ale občas mi dá pusu, jako neberte mě špatne já mám srandu moc ráda, jenže on už to zahání trosku do extrému a je to v podstatě jediný jazyk kterým se s nim dá mluvit.. no a když mu to řeknu, jeho odpověď asi nemusím zmiňovat 😀
Mě se líbí, něco mě k němu přitahuje, a dokazu si představit že někde hluboko je hodný…
Tak já nevím, je to tím z je voják? Že má třeba extrémně tvrdou skořápku a tímhle se bráni aby náhodou neměl city?
Občas bych si přála aby mi řekl i něco hezkeho, nebo třeba přinesl kytičku, ale on je jako sarkastický ledovec
Co dal když mi to uz není příjemné ale nedá se mu to nijak vysvetlit? Vyprdnout se na to?
Pepa je trochu pako ![]()
@Natalie2222 píše:
Aha, Pepa je picus ![]()
Přijdou chvíle v životě, kdy budeš potřebovat oporu, slyšet povzbuzení, symbolicky pofoukat bebí. Raději si nepředstavuju, co na to Pepa. ![]()
@stín katedrál píše:
Přijdou chvíle v životě, kdy budeš potřebovat oporu, slyšet povzbuzení, symbolicky pofoukat bebí. Raději si nepředstavuju, co na to Pepa.
Pepa na to skotský střiky. Přinejmenším. ![]()
@Tofifea píše:
Pepa na to skotský střiky. Přinejmenším.
Dostane od Pepy „deku“. ![]()