Sarkastický přístup chlapa

46
26.10.22 13:04

Sarkastický přístup chlapa

Zdravím vás :)
Jelikož jsem nenašla nic co by se týkalo tohoto tématu, založila jsem nové :srdce:
Jde o tohle… zhruba před měsícem jsem se na Tinderu seznámila s klukem, jsme ve stejném věku, oběma nám je 28 let, svobodní a bez dětí. A teď rikejme tomu chlapci třeba Pepa.. na první rande mě pozval on, zdál se v pohodě, tam mi sdělil že je voják-brigáda rychlého nasazení (ale jinak se v tom moc nevyznám) každopádně se mi to rande moc nelíbilo, přišlo mi ze jsme oba dost nesví, pak na týden odjel na cvičení kde nemohl mít telefon a já jsem tak nějak počítala s tím, že se už neuvidíme, no po cvičení napsal a já jsem si teda řekla že dáme tomu druhou šanci :D ale o co mi jde, vídáme se o víkendu vždy jen na kafe nebo na výlet, a v poslednim tydnu byl doma tak to bylo častější mnohem.. nicméně nevím jak brát jeho chování, neustále si mě dobírá, rejpe a děla si ze mě srandu, na cokoliv řeknu má připraveného něco sarkastického, slovně neprojevuje žádné emoce, ale občas mi dá pusu, jako neberte mě špatne já mám srandu moc ráda, jenže on už to zahání trosku do extrému a je to v podstatě jediný jazyk kterým se s nim dá mluvit.. no a když mu to řeknu, jeho odpověď asi nemusím zmiňovat 😀
Mě se líbí, něco mě k němu přitahuje, a dokazu si představit že někde hluboko je hodný…
Tak já nevím, je to tím z je voják? Že má třeba extrémně tvrdou skořápku a tímhle se bráni aby náhodou neměl city? :lol:
Občas bych si přála aby mi řekl i něco hezkeho, nebo třeba přinesl kytičku, ale on je jako sarkastický ledovec :nevim:
Co dal když mi to uz není příjemné ale nedá se mu to nijak vysvetlit? Vyprdnout se na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9051
26.10.22 13:14

Vyprdni se na to. Ať se tak baví s kamarády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
26.10.22 13:24

Je to teda blbost a s tématem to vůbec nesouvisí, ale… Proč mu máme říkat Pepa? :D
No a jinak si myslím, že takhle v začátku nemá moc cenu lámat to přes koleno, není ti s ním příjemně, na tvou výtku nereaguje, takže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
26.10.22 13:35

Tohle mi vadilo u kluka když mne bylo 15 a jemu 17 :D Nedokážu si představit tohle řešit v dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
26.10.22 13:46
@Natalie2222 píše:
Zdravím vás :)
Jelikož jsem nenašla nic co by se týkalo tohoto tématu, založila jsem nové :srdce:
Jde o tohle… zhruba před měsícem jsem se na Tinderu seznámila s klukem, jsme ve stejném věku, oběma nám je 28 let, svobodní a bez dětí. A teď rikejme tomu chlapci třeba Pepa.. na první rande mě pozval on, zdál se v pohodě, tam mi sdělil že je voják-brigáda rychlého nasazení (ale jinak se v tom moc nevyznám) každopádně se mi to rande moc nelíbilo, přišlo mi ze jsme oba dost nesví, pak na týden odjel na cvičení kde nemohl mít telefon a já jsem tak nějak počítala s tím, že se už neuvidíme, no po cvičení napsal a já jsem si teda řekla že dáme tomu druhou šanci :D ale o co mi jde, vídáme se o víkendu vždy jen na kafe nebo na výlet, a v poslednim tydnu byl doma tak to bylo častější mnohem.. nicméně nevím jak brát jeho chování, neustále si mě dobírá, rejpe a děla si ze mě srandu, na cokoliv řeknu má připraveného něco sarkastického, slovně neprojevuje žádné emoce, ale občas mi dá pusu, jako neberte mě špatne já mám srandu moc ráda, jenže on už to zahání trosku do extrému a je to v podstatě jediný jazyk kterým se s nim dá mluvit.. no a když mu to řeknu, jeho odpověď asi nemusím zmiňovat 😀
Mě se líbí, něco mě k němu přitahuje, a dokazu si představit že někde hluboko je hodný…
Tak já nevím, je to tím z je voják? Že má třeba extrémně tvrdou skořápku a tímhle se bráni aby náhodou neměl city? :lol:
Občas bych si přála aby mi řekl i něco hezkeho, nebo třeba přinesl kytičku, ale on je jako sarkastický ledovec :nevim:
Co dal když mi to uz není příjemné ale nedá se mu to nijak vysvetlit? Vyprdnout se na to?

Někdo to tak prostě má a pokud ta ironie má hlavu a patu a špetku pravdy, je to spíš ukazatel inteligence. Jinak řečeno, nebude hloupý.

Ano, každý tento způsob komunikace nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
26.10.22 14:01

A jéje. Potkala jste toxíka a místo toho, abyste prchala, se ve vás probudil zájem vykutat z něj milého a citlivého člověka, co? No tak přesně takto začínají všechny ty vztahové tragédie. Nevykutáte ani prd. Poslechněte intuici, nebo za pár měsíců či let sem budete psát, jak jste v pasti toxického vztahu a nemáte na to odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
26.10.22 14:05
@neznamnick píše:
Někdo to tak prostě má a pokud ta ironie má hlavu a patu a špetku pravdy, je to spíš ukazatel inteligence. Jinak řečeno, nebude hloupý.Ano, každý tento způsob komunikace nedá.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lol

Příspěvek upraven 26.10.22 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
26.10.22 14:07

Třeba to tak přehání z nervozity :nevim: to se člověk mnohdy chova jako de.bil, ale byt nemusí :lol: zkus ho nějak uklidnit :lol: třeba až se uklidni, zmírní se to. Nebo ho můžeš naprimo upozornit, ze je to už někdy proste moc ;)

Když to bude dělat porad, asi té to brzy přestane bavit. To není nic, o co by člověk stal. Ale jsou lidi, co tak proste mluví více :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.10.22 14:14

@Natalie2222 Jako pokud se s tebou baví pořád takhle musí to být otravné…všeho moc škodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.10.22 14:16

@bjetuschka V dospělosti se řeší kolikrát více pubertální věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
26.10.22 14:16

@Tofifea toxíka jo? A jak vy to takhle víte na dálku? No ještěže to emimino máme 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
26.10.22 14:24

Btw zakladatelko, pokud máš pocit, že je někde hodně hluboko hodný, vezmi si pořádný rýč, obrň se trpělivostí a začni kopat. A kopej až do aleluja, třeba v něm záblesk té raněné, ale jinak citlivé dušičky najdeš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
26.10.22 14:26
@Michelle_M píše:
Je to teda blbost a s tématem to vůbec nesouvisí, ale… Proč mu máme říkat Pepa? :D
No a jinak si myslím, že takhle v začátku nemá moc cenu lámat to přes koleno, není ti s ním příjemně, na tvou výtku nereaguje, takže… :nevim:

Krycí jméno pro Josefa. :nevim:
Já bych mu prostě říkal ON. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
26.10.22 14:29
@Lutern píše:
@Tofifea toxíka jo? A jak vy to takhle víte na dálku? No ještěže to emimino máme 😒

No viďte. Ještě by si mohla slečna myslet, že způsob komunikace toho chlapa, který už jí nějakou dobu není příjemný, je vlastně banalita, její problém, jak to bere a on je úplně v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
26.10.22 14:52

Pozitivní věta pronesena v kousavém tónu, která má vyjadřovat opak. S takovým člověkem je kominikace složitá, protože si stále musite domýšlet pravý význam.
Občas se to dá, ale v nějaké velké míře je to docela únavné.
Nevyhovuje ti to, tak ho pošli za jinou - nějakým sarkasmem, nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí