Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před tím, než jsem si přečetla všechny ty reakce jsem byla na vážkách, ale po přečtení a po tom co zas dneska předváděl po zprávách typu “jsem zvědavý jak dlouho ti vydrží se semnou nebavit” a vysmaté smajliky, myslím že mám dost ![]()
Napsala jsem mu, že to myslím vážně ale dočkala jsem se odpovědi “tyjo teď přišli do fitka nějaký dva další lidi, už jich tady je dost”
Haha, tak fuck off ![]()
@Natalie2222 píše:
Před tím, než jsem si přečetla všechny ty reakce jsem byla na vážkách, ale po přečtení a po tom co zas dneska předváděl po zprávách typu “jsem zvědavý jak dlouho ti vydrží se semnou nebavit” a vysmaté smajliky, myslím že mám dost
Napsala jsem mu, že to myslím vážně ale dočkala jsem se odpovědi “tyjo teď přišli do fitka nějaký dva další lidi, už jich tady je dost”
Haha, tak fuck off
No a ještě tý narcistický jistoty trochu.
Radím vám - nepokoušejte se ho vychovávat, dávat mu lekce, něco z něj kutat a tohohle mago.ra rovnou blokněte. Se fakt jen tak nevidí totok.
@Natalie2222 píše:
Haha, tak fuck off
Počkej, to ti napsal, nebo si to myslíš?
Pardon to fuck off nenapsal, to je můj komentář
Příspěvek upraven 26.10.22 v 23:15
@Natalie2222 píše:
@stín katedrál Toto napsal
Nech ho jeho egu a jdi dál.
@Natalie2222 Tak teď s čistým svědomím už toho magora jenom smazat a všude zablokovat. ![]()
@Natalie2222 píše:
Před tím, než jsem si přečetla všechny ty reakce jsem byla na vážkách, ale po přečtení a po tom co zas dneska předváděl po zprávách typu “jsem zvědavý jak dlouho ti vydrží se semnou nebavit” a vysmaté smajliky, myslím že mám dost
Haha, tak fuck off
Magor. Bloknout, už nic nevysvetlovat, nekomunikovat. Ten by tě privedl do blázince nebo do kriminálu za vraždu.
@Natalie2222 tyjo tak to je síla. Ten si o sobě myslí. Fuj. Normálně bych ho všude blokla
Já bych se na to vykašlala. Měla jsem takového kamaráda a jako kamarád super, nasmáli jsme se. Ale od partnera čekám úplně jiný přístup, ne že mě v těžké chvilce ještě sejme svým ostrovtipem.
@neznamnick píše:
Někdo to tak prostě má a pokud ta ironie má hlavu a patu a špetku pravdy, je to spíš ukazatel inteligence. Jinak řečeno, nebude hloupý.Ano, každý tento způsob komunikace nedá.
Tak vzhledem k tomu ze vecna ironie a sarkasmus uz je v podstate agrese, tak ano, to kazdy neda.