Sarkastický přístup chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
26.10.22 22:34

Před tím, než jsem si přečetla všechny ty reakce jsem byla na vážkách, ale po přečtení a po tom co zas dneska předváděl po zprávách typu “jsem zvědavý jak dlouho ti vydrží se semnou nebavit” a vysmaté smajliky, myslím že mám dost :mrgreen:
Napsala jsem mu, že to myslím vážně ale dočkala jsem se odpovědi “tyjo teď přišli do fitka nějaký dva další lidi, už jich tady je dost”
Haha, tak fuck off :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
26.10.22 22:47
@Natalie2222 píše:
Před tím, než jsem si přečetla všechny ty reakce jsem byla na vážkách, ale po přečtení a po tom co zas dneska předváděl po zprávách typu “jsem zvědavý jak dlouho ti vydrží se semnou nebavit” a vysmaté smajliky, myslím že mám dost :mrgreen:
Napsala jsem mu, že to myslím vážně ale dočkala jsem se odpovědi “tyjo teď přišli do fitka nějaký dva další lidi, už jich tady je dost”
Haha, tak fuck off :nevim:

No a ještě tý narcistický jistoty trochu. :zed: Radím vám - nepokoušejte se ho vychovávat, dávat mu lekce, něco z něj kutat a tohohle mago.ra rovnou blokněte. Se fakt jen tak nevidí totok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
26.10.22 23:00
@Natalie2222 píše:

Počkej, to ti napsal, nebo si to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.10.22 23:06

Pardon to fuck off nenapsal, to je můj komentář

Příspěvek upraven 26.10.22 v 23:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
26.10.22 23:14
@Natalie2222 píše:
@stín katedrál Toto napsal

Nech ho jeho egu a jdi dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
26.10.22 23:14

@Natalie2222 Tak teď s čistým svědomím už toho magora jenom smazat a všude zablokovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
27.10.22 04:59
@Natalie2222 píše:

Magor. Bloknout, už nic nevysvetlovat, nekomunikovat. Ten by tě privedl do blázince nebo do kriminálu za vraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.10.22 07:19

@Natalie2222 tyjo tak to je síla. Ten si o sobě myslí. Fuj. Normálně bych ho všude blokla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
27.10.22 07:31

Já bych se na to vykašlala. Měla jsem takového kamaráda a jako kamarád super, nasmáli jsme se. Ale od partnera čekám úplně jiný přístup, ne že mě v těžké chvilce ještě sejme svým ostrovtipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.22 21:48
@neznamnick píše:
Někdo to tak prostě má a pokud ta ironie má hlavu a patu a špetku pravdy, je to spíš ukazatel inteligence. Jinak řečeno, nebude hloupý.Ano, každý tento způsob komunikace nedá.

Tak vzhledem k tomu ze vecna ironie a sarkasmus uz je v podstate agrese, tak ano, to kazdy neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí