Šátkující Ostravačky:o)

Aleyt
10.6.14 14:28

Šátkující Ostravačky:o)

Ahojka maminky, kdo šátkujete a jste z Ostravy šup sem, rady a návody a hlavně chuť šátkovat je vítána. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aleyt
10.6.14 14:30

Koupila jsem si šátek Hopedizz Nairobi a začínám se svojí 3 měsíční holčičkou šátkovat, zatím zvládám jen úvaz dopředu s vnitřní kapsou. Malé se to líbí. :*

• Citovat
  • Upravit
17630
10.6.14 15:11

Promiň že se vtírám i když nejsem z Ostravy, ale zdá se mi podle fotek, že nemá podsazený zadeček. Možná je to jen špatně vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
10.6.14 16:21

Smečka už teda šátku odrostla, ale hodně jsem se učila tady: https://www.youtube.com/…zino1/videos ;) Nebo se přihlaš do diskuse na nosenideti.cz Tam si okruh zaručeně najdeš. :D

Mnoho zdaru a trpělivosti v začátcích. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.6.14 16:38

Já už sice v Ově nebydlím, ale pořád jsem tak nějak poblíž, tak to snad nebude vadit. :-) Malá je ještě v bříšku a i když se každý den modlím, ať už vyleze, budu si na ni muset nejspíš ještě chvilku počkat… :roll: Každopádně chci šátkovat. Né nijak šíleně, moc se těším i na vození v kočárku, ale mám vyhlídnutý šátek Dolcino Bali nebo Mauritius. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.14 16:44

@Aleyt já do ovy teprve půjdu, mimino se taky teprve narodí, ovšem šátek je jasná volba. Zrovna dneska chlap objevil na netu jeden fakt pěkný a objednal ho :mrgreen: Jen doufám, že ty úvazy zvládnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
10.6.14 20:30

@martina.se Já se taky teprve učím a snad to půjde, malá v něm dneska i usnula, tak to bylo fajn…já ji nosím teprve od 3 měsíců, dřív jsem se bála :)

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
10.6.14 20:32

@kikinous neboj, dočkáš se :hug: :hug:. Byly mi doporučeny šátky od hopedizz, strochu nebo vatanai, tak jsem si koupila hopedizz a super.

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
10.6.14 20:32

@Margott díííííky :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
10.6.14 20:33

@Antonie Bolavá ahojka, nevadí :mavam: na to dávám pozor, jak křížím pod nožičkama, tak jakoby nadskočím a malé podsune zadeček. Nebo na to máš jiný trik? šup sem s ním…

• Citovat
  • Upravit
17630
10.6.14 20:36
@Aleyt píše:
@Antonie Bolavá ahojka, nevadí :mavam: na to dávám pozor, jak křížím pod nožičkama, tak jakoby nadskočím a malé podsune zadeček. Nebo na to máš jiný trik? šup sem s ním…

aky poskakuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
10.6.14 20:46

@Antonie Bolavá Tak to je fajn. Já se vždycky snažím, aby ta dupka byla níž než nožičky a s malou se potom předkloním a tím by se měla podsadit ta dupka. No doufám, že jí neubližuju:o)

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
10.6.14 20:48

@Antonie Bolavá jaké úvazy používáš? já zatím zvládám pouze kříž s kapsou uvnitř a ještě budeme nacvičovat s jednou známou batoh, ale na ten zatím nemám odvahu. Ještě se zeptám na délku šátku, já mám 4,6 a doufám, že s ním vystačím na celou dobu nošení…jak staré dítko nošíš?
Jsem zvědavá co :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
10.6.14 20:49

@kikinous @martina.se holky holky a kdy máte termíny? A kde budete rodit? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17630
10.6.14 21:32

@Aleyt já nemám přímo šátek, ale tohle http://www.mamaja.cz/…-nositko-duo Šátek mi nejde pořádně uvázat, asi jsem ničemná. Ale zatím nenosím moc často. Párkrát doma a jednou po městě - to jsem říkala, že nakupovat už jinak nebudu, jedině s nosítkem. Mám osmitýdenní holčičku.
Jinak jsem na starších holkách vyzkoušela snad všechno možný - šátky, nosítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí