Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
prostě stužková se to jmenuje, možná je to rozdíl, neboť žijeme na SK a tady se to prostě jmenuje stužková, maturitní ples nemají jakobytedy spoň nikdo o tom takhle na SK nemluví
Slovenska stuzkova je cesky maturitni ples. Plus minus, nektere zvyklosti jsou jine, ale je to obdobna akce.
Za me jsou fakt hooooodne over, ale jako…videla jsem holciny v podobnych…me to prijde, jak kdyz se prislusnice etnicke mensiny predvadeji, kdo ma vic cinkrlatek, ale proti vkusu… ![]()
To je nějaká Čína za dvojku
kašli na to a kup nějaké, co si dcera bude moci vyzkoušet.
@Anonymní píše:
@Aleriga a proč ty nemáš anonym?
protože se na rozdíl od tebe a slunečnice za svůj názor nestydí a stojí si za ním ![]()
@stinga to, že si dám anonym neznamená, že si za tým nestojím a zase ty tiež nemáš svoje celé meno na profile
![]()
@Anonymní píše:
@stinga to, že si dám anonym neznamená, že si za tým nestojím a zase ty tiež nemáš svoje celé meno na profile![]()
to nemám, ale mám tu dlouholetou historii a kdyby tu četl někdo, kdo mě zná, tak ví, že jsem to já,
a ty jsi také pod anonymním nickem a ještě pod anonymitou - tak to už je trochu moc, nepíšeš o ničem intimním
Já bych volila jiný typ šatů. Když opominu, že na můj vkus jsou až přeplácané, tak mi přijdou i nepraktické. A to jak v horní oblasti - hluboký výstřih, spadlá ramínka, tak hodně bohatá a nepoddajná sukně. Na focení asi fajn, ale na tanec a dovádění bych to moc neviděla. Minimálně bych si podobné zašla alespoň do salónu vyzkoušet, případně zkusit i jiné typy.
Pokud je dcera chce a vybrala.si je a neni problem.je zaplatit, pak vubec nechapu, co se tady resi??
Ptala se na praktičnost
Ale pokud je už stejně rozhodnutá, tak ať je koupí a hotovo.
@beruska9 píše:
Slovenska stuzkova je cesky maturitni ples. Plus minus, nektere zvyklosti jsou jine, ale je to obdobna akce.
Za me jsou fakt hooooodne over, ale jako…videla jsem holciny v podobnych…me to prijde, jak kdyz se prislusnice etnicke mensiny predvadeji, kdo ma vic cinkrlatek, ale proti vkusu…
není, dcera měla stužkovák někdy v prosinci, byl to v podstatě večírek, kdy jim třídní dával šerpy a mám dojem, že tehdy dostali i stužky, kde je nějaký nápis, co si vybrali, a ty se nosí třeba na batohu. A je to jen pro jednu třídu. A někdy v únoru byl maturitní ples, to už je pro celou školu.
@mado píše:
Praktické nejsou ani omylem. Pokud se neumi pohybovat jako profi tanecnice, tak bude pusobit srandovně. Takze se záhy převleče do něčeho lehčího, pohodlnějšího a celý efekt z hogo fogo šatů bude v háji.Ještě nevím co je draha sala.
nějaký nobl sál, drahý
@vokishka píše:
nějaký nobl sál, drahý
Dík, mě pak došlo, že je to slovensky
@mado píše:
Dík, mě pak došlo, že je to slovensky
no mně to napadlo, pak mi to potvrdila. Jen mě mátlo, že slovenštinu používá vlastně jen na tohle.
@vokishka píše:
nějaký nobl sál, drahý
Proč proboha ty sloveny nepíšou slovensky?!
Tato zmrvená "čeština " se nedá číst
@Anonymní píše:
@stinga že by k tomu můžu mít nějaký osobní důvod![]()
a prečo, však nemáš celé meno na profile ![]()
navíc také nechápu důvod diskuse, když jsi beztak přesvědčená, že ty šaty jsou o. k.