Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme jako děti sbírali. kaštany, žaludy, papír..vzali takový ten nákupní/poštovní vozík na kolečkách, batohy, a jeli obrážet vchody u paneláků. každý tam měl u schránek takovou tu krabici kde lidi odhazují „letáky“. Když bylo zamčeno, zazvonili jsme že vybíráme papír z krabic do sběru a pustili nás. Jedna paní když nás viděla jak jedem s vozíkem letáků do vchodu začla „né my nechcem letáky“ a my na to " né my je vám berem, z těch krabic. Do sběru." na to se rozzářila ať jdem sní nahoru že nám dá ještě dva balíky.
myslím že jsme si ve dvou vydělali tak max 800/měsíc. Bylo to fakt hafo balíků.
Tak jsem odnesla třetinu sběru do sběrny, málem jsem si strhla záda a vydělala jsem 93,– Kč
Zítra za to koupíme brambory ![]()
@Enmamma Whoa
, netahej to ručně, ale v nějakým vozíku, nový záda za papír nekoupíš ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Upřímně, zrovna tahle krádež mě nechává klidnou, neb díky nim mám kam ten papír nacpat a ne chodit sondovat a čekat, až to svozová společnost vysype a letět tam hned ten den, abych to měla kam nacpat.
mne též, dokud nevyhážou, co se jim nehodí, před kontejner a nenechají to tak - u nás běžná praxe
mi je fuk, jestli si tam hrabou, ale kdyby si po sobě uklidili ![]()
@entropy píše:
@Enmamma Whoa, netahej to ručně, ale v nějakým vozíku, nový záda za papír nekoupíš
Odtáhla jsem to v nákupní tašce, i s ní to vážilo 33 kg a to jsem s sebou měla ještě malého, který dnes docela divočil.
@Enmamma Hmmm… doufám, že příště už to vezmeš nějak jinak, zdraví má člověk jen jedno.
JJ, kolikrát jsem je už viděla vybírat modré kontejnery na papír. Ono aspoň pokud by člověk vybíral modré kontejnery, tak to není tak hrozné, protože většinou je tam opravdu jen papír. Je to nejmenší zlo ze všech kontejnerů.
@lenka.selka píše:
JJ, kolikrát jsem je už viděla vybírat modré kontejnery na papír. Ono aspoň pokud by člověk vybíral modré kontejnery, tak to není tak hrozné, protože většinou je tam opravdu jen papír. Je to nejmenší zlo ze všech kontejnerů.
Kontejnery nevybírám, připadala bych si jako bezdomovec.