Sbíraní víček pro nemocné děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13705
27.10.17 15:12

Souhlasím s holkama, sbírání víček je nesmysl, za kilo víček (ani si neumím představit, kolik to je) dá firma 7 Kč… To radši pošlu někomu 20 Kč na účet, nemusím neustále myslet na víčka, shromažďovat je někde doma a pak myslet na to, že je mám odnést někam. A tam zas musí věnovat energii na to, aby je odvezli do firmy. Podle mého spousta zbytečné energie kvůli pár stovkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
27.10.17 17:19

@tve_svedomi děkuji, už jsem se přidala do skupinky, a budu se informovat u rodiny jak můžu dále pomáhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.17 18:43

@Kallya Není zač :-) Kdyby sis chtěla přečíst o Ellenčině narození: https://naszivotsellenkou.blogspot.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
28.10.17 14:07
@AnastazieB píše:
Souhlasím s holkama, sbírání víček je nesmysl, za kilo víček (ani si neumím představit, kolik to je) dá firma 7 Kč… To radši pošlu někomu 20 Kč na účet, nemusím neustále myslet na víčka, shromažďovat je někde doma a pak myslet na to, že je mám odnést někam. A tam zas musí věnovat energii na to, aby je odvezli do firmy. Podle mého spousta zbytečné energie kvůli pár stovkám.

No tak upřímně - mně to žádnou práci nedá. Vedle koše máme sáček, tam je házím (jsou to víčka hlavně od mléka, balené vody nekupujeme). Až je za půl roku plný, vezmu ho s sebou do školky a vysypu do krabice. Možná je to kapka v moři, ale vymlouvat se, že to dá práci, to zas ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13705
28.10.17 19:38

@cell upřímně, mně by moc nedávalo smysl sbírat půl roku něco, co pak vydělá někomu okolo dvaceti korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
28.10.17 21:03
@AnastazieB píše:
@cell upřímně, mně by moc nedávalo smysl sbírat půl roku něco, co pak vydělá někomu okolo dvaceti korun…

Upřímně- mne to žádnou práci nedá a líp, než to vyhodit. Každý to máme jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
28.10.17 23:59

Taky mám sáček, kam dávám víčka - vesměs od mléka, dcera má ráda ledový čaj, když dojde sirup, sem tam od piva v petce, když jedeme na čundr… Balené vody nekupujeme. Nezdá se to, ale poměrně rychle mám sáček plný. Přihodím i víčko z lékovky, když měním pouzdro na kontaktní čočky (má to šroubovací víčka). Cíleně nic kvůli víčkům nekupuju a pokud to někomu něco přinese, tak mi to až tak práci nepřidělá.

V místním obchodě je krabice, kde rodiče prosí a víčka s vysvětlivkou proč. na chvíli to ukončili, nyní znovu obnovili. Vím, že se jedná o místní venkovskou učitelku, které se narodilo postižené dítko - dcera může ta víčka i přinést do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!