Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
kdybych věděla, kde jsou všechny zasety, rozhodně bychom jich neměli tolik
Momentálně vím o dvou..ale máme jich mnohem, mnohem více
Kde? Ví asi jen pánbůh a Verča ![]()
Máme jich 7 ale občas v noci nemůžu najít ani jeden a to je dám vždycky všechny do postýlky potvorák je vyhazuje ale pak je potřebuje ![]()
já nemám ani jeden ![]()
ale já mám ještě čas
ale mám jich už pár vyhlídlejch ![]()
Terezx píše:
Já mám asi 10![]()
doufám, že mi vůbec k něčemu budou…
Sabrine píše:My máme 6 a nedudláme takže všechny k ničemu
Terezx píše:
Já mám asi 10![]()
doufám, že mi vůbec k něčemu budou…
Ano ano, i s tím počítám
Aspoň nebudeš mít starosti s odnaučením pak ![]()
Před týdnem tu už byla ta stejná diskuze, má odpověď je někde tam https://www.emimino.cz/…dliku-79609/
![]()
Máme jeden total rozhryzanej,to je ten úplně poslední,a malej už ho nemá asi 2m ![]()
Schovám si ho na památku.
A někde bude jeden,co se ztratil.
Ten vyplave,až budem dělat upgrade bytu.
ale to se v dohledné době nechystá.
Tak budu moct nad ním lkát,a vzpomínat,jak to bylo krásné,když byl Bobo ještě jen vzteklé batole ![]()
dvojčata teď prokousla dost dudlíku, takže mají každý dva a mimino nedudá
Ahoj, máme jich asi šest a malá je nikdy nechtěla (což jsem ráda) teď je má někde v hračkách.
Asi 20, schovávám všechny od narození
V současné době používá asi 8. Má je jen na spaní. A hodně proto, abych je nemusela v noci hledat po postýlce, sáhnu na poličku a dám další. navcí jen na usnutí musí mít 3
V puse a v každé ruce, někdy i v každé ruce 2 ![]()
kamiŠ píše:
Asi 20, schovávám všechny od narozeníV současné době používá asi 8. Má je jen na spaní. A hodně proto, abych je nemusela v noci hledat po postýlce, sáhnu na poličku a dám další. navcí jen na usnutí musí mít 3
V puse a v každé ruce, někdy i v každé ruce 2
jeee to mi pripomnelo me, kdyz jsem byla miminko. Musela jsem mit v puse, v ruckach a jeste me musel nekdo dobat jednim po pusince ![]()
Tak u prvni dcery,jsme dohromady za celou dobu co byla na dudlikach meli asi6 u nejmladci ani jeden,neduda ![]()
Ukažte jakou máte sbírku dudlíků maminky
Kolik jich máte doma?