Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, jen tak pro zajímavost a pro odlehčení. Kolik máte dudlíků pro své dítko? Jste na ně některá zatížená, jako na módní doplněk, třeba jako na kabelky, boty nebo kočárky
?
Ahoj, teď už jsem je uklidila,ale měli jsme jich myslím 15.Každý v jiné barvě.Nejvíc jich bylo od NUKu.No líbilo se mi když měla dudlík sladěný s oblečením ![]()
To je solidní, 15:d Já mám 6 a říkají mi, že jsem blázen:DDD
my jsme měli aventy jsou dost drahé.. ale jiné nechtěl..takže nejdřív max. dva.. pak čtyři…
pak mi je dokázal prožvýkat za dva dny.. tak jsme přešli na dudlíky z DM… a to jsme jich měli hodně.. protože ve chvíli kdy jsme oddudlíkovali tak jsme při schovávání všech napočítali asi 12 ![]()
Ta moje příšerka chce jenom ty hnusný kytky,
každý měsíc je musim měnit.
JInak jsou hnusný lepkavý.
Dělají je jenom ve dvou barvách modrá a žlutá.
Má jich asi tak 5 na měsíc. ![]()
Dudlíků máme asi 8,já je nosím i v kabelce,pod kočárkem vozím dva
Pořád je musíme mít po ruce ![]()
My máme dudlíků 6 od MAM, náš jiný nechtěl. Přes den je nemá, jen když spí a to jich mám vždy na stolku aspoň 3, protože je plive a já pak nechci v noci lézt po zemi a hledat je
.
Taky Berča měla dudlíků celkem 5. Jeden rozžvýkal pes (sakra - zrovna Avent
), jeden nepoužíváme vůbec, jeden má v tašce pod kočárem a 2 v posteli. Dudlíky máme naštěstí jen na spaní, respektive usínání ![]()
Příspěvek upraven 30.08.11 v 09:47
máme 2, ale potřebujeme ho jen na usínání, pak letí a už sepo něm neshání, takže nám zatím stačí
my máme dudlíky v pohotovosti 3. Jeden u kočárku, 2 v bytě, abych nemusela hledat. Kdybych jich měla vytažených víc, nepamatovala bych si, kdy který šel „do provozu“, tak by byl potíž s výměnou. Takhle vždycky vyhodím všechny 3 naráz a vyměním za 3 nové…
my máme teda 4, ale aktuálně vždy max 2, protože 2 jsou vždy někde pohozené…schované, v autě atd.
btw. jak často by se měly měnit??? máme avent a štve mě, že jsou skoro průhledné a dobře se ztrácí a blbě hledají
Všechny teda nedudláme, ale pořád se někde váleli, tak jsem je včera dala dohromady a úúplně jsem se zděsila, kolik jsme jich za ten rok nastřádali
. Malej jak se ráno probudí, tak sedí v postýlce a střídá je, musí všechny ochutnat
.
michaela1808 píše:
btw. jak často by se měly měnit??? máme avent a štve mě, že jsou skoro průhledné a dobře se ztrácí a blbě hledají
Doporučuje se po 1 - 2 měsících, alespoň tak je to psáno u zn. NUK.