Kolik máte dudlíků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
29.2.12 19:08

Tak my máme jen dva od Aventu,jeden na doma a jeden do kočáru…,takže koukám,že jsem docela out,když vy je měníte podle oblečení… :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
29.2.12 19:18

My jich měli fůru, pořád se ztrácely… a při stěhování jsme je našli naházené za skříní :-D Jinak teď měníme, když je prokousne, už je nesterilizuju, ale umývám teplou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.2.12 19:27
kakamyllka píše:
Chtěla jsem se zeptat, používáme 3 dudlíky, respektive jen na spaní a nebo na uklidnění. Jak často dudlík měníte za nový. Mám je 3 měsíce v provozu měla bych vyměnit? Jsou to avent a nuk. Nevypadají nějak ožužlané…

já měnila dudlíky zatím jen podle věku 0-6měsíců,pak 6-18,jinak mám pro malou 3 dudlíky,na noc,na ven,na doma,takže je malá ani nestíhá zničit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.2.12 19:28

Máme jich celkem asi 6 (od Aventu, Mam, Nuk, Lovi), ale používáme 2 od Lovi. Ty nám nejvíce vyhovují :D Jinak dudlíky sterilizuji 1× denně s lahvičkama a přes den je omývám teplou vodou z kohoutku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.2.12 20:53

Nase obe deticky dudaji.. Oba Difrax.Jsou to krasne a velmi kvalitni dudlicky.Mame jich tak akorat, cca 4 kazdy. Mala je zavislejsi vic nez maly a obcas mu jeho dudlik krade :lol: . V porodnici se taky dudlicky resily, ja to neresila.. Doktor neni buh aby mi nakazoval a choval se hnusne jen proto, ze pokud ma mimonko vetsi saci reflex, tak mu dam dudlika.S mym tretim miminkem prisla sestricka pred vizitou a rika, honem honem maminko, pani doktorka uz jde,tak shovame dudlicek.. Malej tak krasne spinkal a dudlal.. Nevzala jsem mu ho.. Ve finale dr. nic nerekla.. >D tak nevim co hrotily. :D Rozhodne mu radeji dam dudlika nez aby si cucalo palec, ci nedej boze celou ruku.. :D Zname sestra nedudlala, a tak si cucala palec.. a bylo to silnejsi nez ona, takze si dumlala ten palec jeste v 15.ti!!!!!!… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
29.2.12 21:14

Jinak v současnosti má dcerka asi 4 dudlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.3.12 01:01

My máme dudlíčků několik, cca 4 malému, ale vůbec nechutnají. A preferuje jen ty od aventu bohužel je vymyšlavy :mrgreen: :twisted: . A ty má tři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
1.3.12 02:24
AnitAma píše:
My máme dudlíčků několik, cca 4 malému, ale vůbec nechutnají. A preferuje jen ty od aventu bohužel je vymyšlavy :mrgreen: :twisted: . A ty má tři :D

:palec: Náš chce taky jen Aventy, ale stejně jen v kočárku. Ty máme 4 kusy z různými obrázky, abych poznala Na doma, do auta, do kočárku a záložní :lol:
Pak máme ještě dva ortodontické Nuky, dva nějaké malé gumové a jednu kytku a pak ještě jeden od 6 měsíce který jsem mu ještě nestihla dát na zkoušku :lol: Jo a taky jeden dudlíkoteploměr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2329
1.3.12 05:53

Minimalne 20, ale pouzivame asi 4 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
1.3.12 06:22

U prvního jsem měla tak kolem deseti dudliku. Čím více dudlíků tím více se ztrácejí…teď máme jen jeden a na ten si dávám sakra pozor.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
1.3.12 08:00
netkaa píše:
Nase obe deticky dudaji.. Oba Difrax.Jsou to krasne a velmi kvalitni dudlicky.Mame jich tak akorat, cca 4 kazdy. Mala je zavislejsi vic nez maly a obcas mu jeho dudlik krade :lol: . V porodnici se taky dudlicky resily, ja to neresila.. Doktor neni buh aby mi nakazoval a choval se hnusne jen proto, ze pokud ma mimonko vetsi saci reflex, tak mu dam dudlika.S mym tretim miminkem prisla sestricka pred vizitou a rika, honem honem maminko, pani doktorka uz jde,tak shovame dudlicek.. Malej tak krasne spinkal a dudlal.. Nevzala jsem mu ho.. Ve finale dr. nic nerekla.. >D tak nevim co hrotily. :D Rozhodne mu radeji dam dudlika nez aby si cucalo palec, ci nedej boze celou ruku.. :D Zname sestra nedudlala, a tak si cucala palec.. a bylo to silnejsi nez ona, takze si dumlala ten palec jeste v 15.ti!!!!!!… :nevim:

U nás v porodnici naopak vyžadovali, aby měla každá mamka dudlík (já byla poučena od kamarádky z jiné porodnice, že ho nemám mít), tak babička letěla do lékárny nějaký koupit…
Taky mám názor, že lepší dudlík, který se pak sebere, než paleček… já si cucala palec tak do 9 let :(
Ještě mám takový divný dotaz… tobě se narodila miminka postupně? Podle věku jsem myslela, že jsou to dvojčátka, ale podle kalendáříku věku je jedno mimi starší… Teda doufám, že nejsem moc zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.3.12 09:11

Vyvařuju je tak jednou za týden. A velikostně si myslím, že ji ještě jsou, jelikož je dudá s chutí a neplive ;-) Takže asi vyměním až bude malý. Přece jen ten silikon je něco jiného než ta hnědá guma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.3.12 09:37

my máme dvě klasické kytičky - žlutá, modrá. používám a vyvařuju tak dva měsíce a pak kupuju dva nové. jinak máme i spoustu dalších, ortodontických a kdoví co ještě, ale ty naše malá nesnese. Jak je ta kytička tlustá, tak ona si ji i pokousává a dělá jí prostě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
1.3.12 10:14
Aknyt píše:Ještě mám takový divný dotaz… tobě se narodila miminka postupně? Podle věku jsem myslela, že jsou to dvojčátka, ale podle kalendáříku věku je jedno mimi starší… Teda doufám, že nejsem moc zvědavá ;)

Taky mě to zarazilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.3.12 15:31
Aknyt píše:
netkaa píše:
Nase obe deticky dudaji.. Oba Difrax.Jsou to krasne a velmi kvalitni dudlicky.Mame jich tak akorat, cca 4 kazdy. Mala je zavislejsi vic nez maly a obcas mu jeho dudlik krade :lol: . V porodnici se taky dudlicky resily, ja to neresila.. Doktor neni buh aby mi nakazoval a choval se hnusne jen proto, ze pokud ma mimonko vetsi saci reflex, tak mu dam dudlika.S mym tretim miminkem prisla sestricka pred vizitou a rika, honem honem maminko, pani doktorka uz jde,tak shovame dudlicek.. Malej tak krasne spinkal a dudlal.. Nevzala jsem mu ho.. Ve finale dr. nic nerekla.. >D tak nevim co hrotily. :D Rozhodne mu radeji dam dudlika nez aby si cucalo palec, ci nedej boze celou ruku.. :D Zname sestra nedudlala, a tak si cucala palec.. a bylo to silnejsi nez ona, takze si dumlala ten palec jeste v 15.ti!!!!!!… :nevim:
U nás v porodnici naopak vyžadovali, aby měla každá mamka dudlík (já byla poučena od kamarádky z jiné porodnice, že ho nemám mít), tak babička letěla do lékárny nějaký koupit…
Taky mám názor, že lepší dudlík, který se pak sebere, než paleček… já si cucala palec tak do 9 let :(
Ještě mám takový divný dotaz… tobě se narodila miminka postupně? Podle věku jsem myslela, že jsou to dvojčátka, ale podle kalendáříku věku je jedno mimi starší… Teda doufám, že nejsem moc zvědavá ;)

To neni divny dotaz.. Miminka mame s rozdilem 11mesicu.. je to super :) O nejstarsi dceru jsme prisli, a kdyz jsem cca po mesici zjistila ze jsem tehotna, tak po dumani jsme se rozhodli, ze si mimco nechame.. a mame prvni kluka.. Trosku rozdil po dvou holcickach. :D
Male je 20mesicu a malemu ted bylo 8mesicu.. Jsou to milackove :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí