Kolik máte dudlíků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
31.8.11 11:02
MUFICE píše:
mY
El-Brno píše:
Máme dudlíky jen 2, teda celkem od narození jsme vystřídali dudlíků hodně, měním je poctivě každý měsíc, max. šest týdnů, jak je doporučováno, starší dudlík mě přijde docela :poblion: pokud jde o latexový, silikonocý zase můžou být i nebezpečný. Pokud je teda mám spočítát, tak jsme asi na 10 dudlících zatím…
Tak to my dudlíky neměníme, vyvařuju je. Je pravda, že snad každý měsíc kluk nějaký dudlík ztratí.

Jj, taky vyvařuju, to jsem brala jako samozřejmost, tak jsem to nenapsala :palec: Naštěstí jsme žádný dudlík ještě nikdy neztratili, my ztrácíme ponožky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50160
31.8.11 11:08
El-Brno píše:
MUFICE píše:
mY
El-Brno píše:
Máme dudlíky jen 2, teda celkem od narození jsme vystřídali dudlíků hodně, měním je poctivě každý měsíc, max. šest týdnů, jak je doporučováno, starší dudlík mě přijde docela :poblion: pokud jde o latexový, silikonocý zase můžou být i nebezpečný. Pokud je teda mám spočítát, tak jsme asi na 10 dudlících zatím…
Tak to my dudlíky neměníme, vyvařuju je. Je pravda, že snad každý měsíc kluk nějaký dudlík ztratí.
Jj, taky vyvařuju, to jsem brala jako samozřejmost, tak jsem to nenapsala :palec: Naštěstí jsme žádný dudlík ještě nikdy neztratili, my ztrácíme ponožky :mrgreen:

To my taky :-D Tak máme třeba ted 4 dudlíky a jsem ráda, když najdu jeden, nevím, kam to ten kluk dává :-) Když je nenajdu, tak koupím nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.8.11 23:39

Momentálně 8, taky se mi líbí, když je dudlík sladěný s oblečením. Nejvíce jich máme od baby-nova, pak od Nuku.

• Citovat
  • Upravit
1.9.11 11:59

My jich máme 6. 4 z DM, ale k těm má malej od narození „plivací“ vztah, jak je má v pusince, okamžitě flusne. Na začátku srpna jsme v obchoďáku založili dudlíka tak šikovně, že jsme ho nemohli najít a dítě ho vymahalo, běžela jsem tedy koupit rychle jiný. Neměli než zkosený od NUKu. A ty dnes u nás jednoznačně vedou. Jiný nechce a je ochoten ho dudlat i bez „příslušenství“(přidržování máminou rukou :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
1.9.11 12:22

My máme cumlů několik, ale bere stejně jen 2, co byly v jednom balíčku - jsou zn. Tesco a bohužel to s těmahle (už je má asi 5 měsíců) bude muset doklepat, protoře Tesco už je jaksi neprodává a ona jiný nechce. Jsou to ortodontické, symetrické. Ty asymetrické už nechce, pak jsem zkoušela MAM symetrický, ale ten silikon u něj je nějak zdrsněný a tak ho taky nechce :-?

• Citovat
  • Upravit
8
1.9.11 16:38

nám právě to zdrsnění u MAM vyhovuje, jiný nechce, máme je od narození :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.9.11 18:26
brumdinka píše:
Ani jeden, dudlíka nepoužíváme :-)1.) kojené děti by je mít neměli - narušuje mechanismus kojení + může narušit zdravý růst zubů
2.) nebudu v dítěti pěstovat závislost už odmalička
3.) stejně ho nechtěl
4.) absolutně ho nepotřebuje

Musím trochu nesouhlasit.
1. Jako laktační poradce maminkám říkám, že pokud je po porodu dítě plně rozkojono, dudlík být může a dnešní dudlíky (MAM, Tommie Teppe, Avent atd) už jsou uzpůsobeny tak, aby nenarušily vývoj zubů

2. s tou závislostí souhlasím, ale lepší dudlík než palec

3.pokud ho nechce, tím lépe - dudlíky jsou celkem drahé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.9.11 18:33

Jinak mame jich asi 6. 4 od Mam, 1 Avent a 1 Tommie Tippee - bo jak se to pise… :D A u toho posledniho se desne tlemime, kdyz ho mala dudla… je to nejaka soft rada nebo co no a proste to nema ten stred, takze ji vidite do pusinky jak saje. No proste k potrhani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
1.9.11 18:36

zadny,nechtela to

• Citovat
  • Upravit
10142
1.9.11 19:19

žádný, máme palec 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
7.9.11 20:14

Tyto jsem teď posbírala pod postýlkou a po obýváku (a ten s klipem sundala z dcéry). Jistě jich máme ještě několik za nábytkem… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
7.9.11 20:54

Tak já to spočítala a máme 18 dudlíků 8-o snad každej, kdo nám nesl něco pro malýho přidal i dudlík.. a ten náš rozmazlenec chce jen ty placatý :zed: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.9.11 14:41

Já vyfotila jen ty co jsem našla,zbytek se někde válí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.2.12 17:56

Chtěla jsem se zeptat, používáme 3 dudlíky, respektive jen na spaní a nebo na uklidnění. Jak často dudlík měníte za nový. Mám je 3 měsíce v provozu měla bych vyměnit? Jsou to avent a nuk. Nevypadají nějak ožužlané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
29.2.12 18:51
kakamyllka píše:
Chtěla jsem se zeptat, používáme 3 dudlíky, respektive jen na spaní a nebo na uklidnění. Jak často dudlík měníte za nový. Mám je 3 měsíce v provozu měla bych vyměnit? Jsou to avent a nuk. Nevypadají nějak ožužlané…

Měnila jsem akorát když prokous, nebo když jsem kupovala větší (od 6m) občas sterilizuju, ale opravdu jen zřídka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí