Kolik máte dudlíků?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
30.8.11 09:55

celkem jsme jich měli asi 9. v aktuálním používání tak 4. Ale asi jen do 5. měsíce, pak přišel na řadu paleček 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.8.11 09:56

Ani jeden, dudlíka nepoužíváme :-)

1.) kojené děti by je mít neměli - narušuje mechanismus kojení + může narušit zdravý růst zubů
2.) nebudu v dítěti pěstovat závislost už odmalička
3.) stejně ho nechtěl
4.) absolutně ho nepotřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.11 10:00

My dudlíků šest a jsou nám celkem k ničemu, Mates moc dudlíkovej není. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
30.8.11 10:01

My máme šest co používáme neustále hledáme,takové ty obyčejné kytky,některé silikonové.Jinak ze začátku jsme měli asi pět pouze ty zkosené jiné nechtěla a teď zase chce jen kulaté.Jinak jeden máme pouze na ven,takový hezký růžový! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.8.11 10:08

Asi pět, ale bere mi potvůrka jenom jeden - kterej dostal v porodnici nemocniční.. jinej nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.8.11 10:10

od začátku jen dva, zkosenej latexovej ortodontickej na ven, a Mam svítící na noc, ale stejně je kromě usínání a občasnýho zklidnění před spánkem nepoužívíme, snažím se to vyměnit za palec a nejde to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.8.11 10:10

Holky vy máte úžasný sbírky :lol: :palec:
Náš malej cca do 4m nechtěl dudlík vůbec, měla jsem jich nakoupených snad 15, od každého druhu nějaký, aby si milostpán mohl vybrat :mrgreen: …pak si ale začal hodně intenzivně cucat paleček a tak jsem prostě řekla, že ne, že radši dudlík než palec a ani nevím jak, nějakým zázrakem jsme ho na dudlík naučili…ovšem jen na jeden jediný druh, takže všechny ostatní mi jsou k ničemu…máme 4 funkční a tím to hasne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.8.11 10:11
Rezina píše:
od začátku jen dva, zkosenej latexovej ortodontickej na ven, a Mam svítící na noc, ale stejně je kromě usínání a občasnýho zklidnění před spánkem nepoužívíme, snažím se to vyměnit za palec a nejde to :-(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak u nás to bylo s tou výměnou právě naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.8.11 10:12

Asi šest. Většinou z DM balení po dvou asi za pade:-) Po čase vyhazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
30.8.11 10:19

mame 4 :lol: 2 v postylce na usinani a 2 mam v tasce na kocarek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
30.8.11 10:22

ještě mimi nemám doma ale jen v bříšku a už máme dudlíků 9… každý s jiným obrázkem, většinu od Nuku aventu a od Mam… a co jich ještě dostane… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
30.8.11 10:31

Dva a dudláme jen asi tak pět minut za den,dlouho nám vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
30.8.11 10:36
donaga píše:
Já jich pro malou měla snad 20 :mrgreen: Ale ani jeden nedudlala. Zkoušela jsem kupovat růuné druhy, jestli se na ně nechytí, ale ona odolala. Už jsem si říkala, jestli si z nich nakonec nezaložím nějakou sbírku :-D

tak to jsme dvě, doma snad 20 dudlů a malá je nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.8.11 10:36
janinka4444 píše:
My máme šest co používáme neustále hledáme,takové ty obyčejné kytky,některé silikonové.Jinak ze začátku jsme měli asi pět pouze ty zkosené jiné nechtěla a teď zase chce jen kulaté.Jinak jeden máme pouze na ven,takový hezký růžový! 8-o

MOje první dcera chtěla pouze kytky, měla jsme různé barvy k oblečení......No a když byla starší, tak měla jeden oblíbený, už byl hroznej :oops: .....Na dovolený jsme ho vyhodila a koupila krásnej novej.....V noci jsem tahala z koše starej a vyčistila- novej bohužel nepro :oops: šel

• Citovat
  • Upravit
12262
30.8.11 10:37
brumdinka píše:
Ani jeden, dudlíka nepoužíváme :-)1.) kojené děti by je mít neměli - narušuje mechanismus kojení + může narušit zdravý růst zubů
2.) nebudu v dítěti pěstovat závislost už odmalička
3.) stejně ho nechtěl
4.) absolutně ho nepotřebuje

no na to jsme čekali až nám nějaká supr matka řekne proč nemít dudlíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení