Sbírka pro syna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga píše: Více
To máš nechat na těch rodičích. Vybavuji si hypoterapie, to bývá v pěkném prostředí a za tu dobu některé mámy relaxovaly i meditovaly, nebo se šly projít do nedalekého lesa atd. pomůže to tedy všem.
@Janli píše: Více
Víš co, když někdo napíše nějakou hloupost, dokážu o tom podiskutovat. Ale s těmato “typama” v rukavičkách jednat nebudu. Nezaslouží si to.
@Maddie764 píše: Více
ono by se dalo diskutovat ale né s někým kdo sem naběhne a začne všem nadávat, odsuzovat je aniž by o nich něco věděl a přivolávat na ně karmu
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Tak na Patronovi teď jedou sbírky buď na tábory nebo na školní potřeby. To je teprve hrůza. A v rodinách, kde nepracuje ani jeden, nevidím žádný důvod, proč by děti měly jezdit na tábory. Takže sbírka na nemocné dítě mě nepohoršuje.
@ka2ka píše: Více
Ty jsi sem naběhla a začala sem psát nevyžádané rady. A já se paní zastala. Protože vím, jak je to pro ty rodiny vyčerpávající.
Karma je naprosto v pořádku. Co zaseješ, to sklidíš. Pokud máš pocit, že tvé jednání je v pořádku, bát se nemusíš.
ano napsala jsi že jsme slepice no tak to jsi se fakt zastala, ale jinak uvědom si že tu můžeš útočit na lidi co o tom něco ví
@BludickaAgnes píše: Více
Proč by děti z rodin, kde nikdo nepracuje, nemohly dostat příspěvek na tábor? Čím se ty děti provinily?
Vzdyt dite ma 2 roky. Zadne dvoulete dite se nenechava bez dozoru. Tak male dite se opravdu muze ucit navlekat koralky doma. Nase deti takove veci v tom veku ani nebavily, takze je opravdu skoda davat tolik penez za neco, co muzou delat doma zadarmo. Protoze autista nebo ne, je pravdepodobne, se nejake takove aktivity ho ve 2 letech fakt nebudou zajimat.
@hanka.br. píše: Více
Takhle se už od dětství učí, že stačí natáhnout ruku. Především mi to ale připadá jako neskutečná drzost těchto rodičů.
Co tu všichni řeší navlekani korálků? Vážně si myslíte, že někdo studuje na to, aby navlekal korálky? Takže já když budu doma se synem navlekat korálky, tak jsem ergoterapeut? Tak to je super. To jsem nevěděla. Jinak můj syn jezdí 1× za rok do pohybových lázní, kde je součástí léčby mimo jiné ergoterapie. V podstatě se tam učí základní dovednosti. Můj syn je naštěstí mentálně v pořádku, má dyspraxii a dyslalii. Prostě jeho hrubá a jemná motorika je blbá. Ale zase žádný extrém. Když vidím jiné děti co tam jezdí ( hlavně autismus, mentální retardace) děkuji stokrát bohu za to, že je na tom syn takhle. Ergoterapie fakt není o tom, že si dítě s kámoškou navlika korálky. Zakladatelce preju hodně štěstí.
@BludickaAgnes píše: Více
No já myslím, že ty děti si tohle fakt neodnesou. Drzost od rodičů to možná je, ale pořád nevidím důvod, proč trestat děti.
@hanka.br. píše: Více
No, když vidím všude sbírky na cokoliv, někdy mi zůstává rozum stát. Pokud tedy ne na tábor, co takhle na družinu? Ve velkých městech jsou pořadníky, taky jsme v něm byli, a mít sbírku na družinu, abych se válela doma, když celá rodina nemakáme, a dítě zaměstnaných rodičů se do družiny nedostane, to už je sprostota. Jde mi o ten princip. Dostávám dávky, a štědré, a ještě natahuju ruku na sbírky. Co asi bude z těchto dětí? Mmch. tábor není nezbytná věc.
Zakladatelka nic neprovedla, jen to má těžké. Absolutně nechápu ty neprejici komentáře. Když nechcete přispět, proč tady dokola omilate její život a co se svým dítětem dělá blbě atd. Nikdo nejste v její kůži, tak aspoň nenicte zakladatelku svými komentáři.
@Tlačenka-fuj píše: Více
Sbírky na postižené a nemocné děti jsou jediné, které mi dávají smysl a pravidelně přispívám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!