Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ráda bych se zeptala na zkušenosti s touto postýlkou, která má odnímatelnou bočnici. Čtu různé názory na tuto firmu. Někdo je spokojený a postýlka drží a někde se dočtu, že byl špatný nátěr a z postele trčely třísky. Kupovala jste některá v nedávné době? Můžete doporučit? Díky za odpovědi.
Ahoj, tak my mame primo postylku Scarlett Laura a jsme s ni spokojeni. Odnimatelna bonice je super, vyuzili jsme v zacatku, kdyz jsem mela postylku prirazenou k posteli. Ted uz stoji normalne u steny, vse je OK. Postylka je nadherna, syn je tedy klidnejsi, takze s ni zatim moc necvici, ale o nejakych triskach nebo jinych nedokonalostech nemuze byt rec. Kupovali jsme ji loni v srpnu a urcite ji doporucuji ![]()
@Little_Frog nemáme přímo scarlett laura, ale jinou od scarlett a v pohodě. Už ji používáme pro druhé dítko a netváří se nijak rozvrzaně. Dřevo bylo taky opracované dobře, jediný nedostatek co jsme měli byly chybějící díry na jedné bočnici, to vyřešila vrtačka za pár minut. Počítám, že toto mimčo taky v pohodě přežije a možná ještě i u někoho poslouží. Zatím vypadá pořád jako nová.
Milé dámy, mám takový specifický dotaz k postýlce Laura. Moc se mi líbí, že se dá bočnice zasunout dolů pod postýlku. Nicméně až se miminko narodí budou našemu prvorozenému všetečnému synkovi necelé tři roky. Dovedu si představit, že ho napadne vlézt si na tu zasunutou bočnici (jako do spodního patra pod miminko
). Myslíte, že je to dost pevné, aby takový případný „nápad“ bočnice bez úhony přežila? Nemáte s tím zkušenosti
? A je možné ji jednoduše odendat úplně?
Díky moc.
Jana
PS: Jaké jsou vaše dojmy po delším užívání?