Sčítání lidu 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
18.4.21 21:12
@Anonymní píše:
Můžu se sečíst online i když mi včera doručila papírový formulář. Oni to nějak evidují kdo už se sečetl a nebo to nosí všem? Ta slečna to nevěděla a na linku se nemůžu dovolat.
anonym

Určitě můžeš. Když se sečteš online, papírový formulář pak můžeš klidně vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.5.21 18:00

Nejde odeslat online formulář sčítání 2021

Vyplnil jsem online formulář za sebe i partnerku bez zjevného upozornění na nějakou nesrovnalost. na konci se však nezobrazilo tlačítko „Odeslat“ a zřejmě je požadována kontrola partnerčiných dat. Partnerka je občankou Slovenské republiky a slovenské národnosti. Můj online dotaz na „živého“ operátora skončil doporučením provést další kontrolu. Kontroval jsem min. 3× se stále stejným výsledkem. Co se v takovém případě dá dělat? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.5.21 18:23
@nihol píše:
Vyplnil jsem online formulář za sebe i partnerku bez zjevného upozornění na nějakou nesrovnalost. na konci se však nezobrazilo tlačítko „Odeslat“ a zřejmě je požadována kontrola partnerčiných dat. Partnerka je občankou Slovenské republiky a slovenské národnosti. Můj online dotaz na „živého“ operátora skončil doporučením provést další kontrolu. Kontroval jsem min. 3× se stále stejným výsledkem. Co se v takovém případě dá dělat? :,(

Vyprdnout se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
5.5.21 18:57

@nihol A zadával jste její číslo OP nebo pasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22827
5.5.21 22:24

Mně se pořád do toho nějak nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76304
5.5.21 22:35

@nihol my jsme nakonec vyplnili ty písemné formuláře, je to rychlé a jednoduché, odevzdali jsme to na poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.5.21 07:02

Také mě to napadlo, ale vždycky se snažím přijít věci na kloub. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.5.21 07:06
@VeroF píše:
@nihol A zadával jste její číslo OP nebo pasu?

Zadal jsem platný doklad. Tuším, že to bylo „Povolení k trvalému pobytu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
7.5.21 02:38

K cemu je scitani dobry, kdyz tam vyplnim naprosty sracky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
7.5.21 06:20
@Lucy75 píše:
Ahoj holky, právě jsem to doklikala za celou naši family.. chápu většinu otázek, ale třeba ta Víra?? dost interní téma, ne? a jak chodím/jezdím do práce a kolik metrů má náš byt a další vlezlé otázky, vůbec se mi to tedy nelíbilo a navíc jsem si dotazník musela najít sama, intervence státu a nějaká motivace pro lidi nula..
vlastně jsem to našla jen pro to, že jsme chtěli u nás všech vyplnit národnost - MORAVSKÁ :lol: :mrgreen: To jediné mne trochu namotivovalo to vůbec na ČSÚ hledat 8)

Otázka ohledně náboženství je dobrovolná. Kdo nechce, nemusí ji vyplňovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76304
7.5.21 07:15
@Pavlik Morozov píše:
K cemu je scitani dobry, kdyz tam vyplnim naprosty sracky?

a to neznáš - statistika je přesný součet nepřesných čísel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.5.21 08:50
@Jeremi píše:
Otázka ohledně náboženství je dobrovolná. Kdo nechce, nemusí ji vyplňovat. :nevim:

Jo nebo napsat, ze je součástí řádu společenství rytířů Jedi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6827
7.5.21 11:36
@stinga píše:
a to neznáš - statistika je přesný součet nepřesných čísel

Nechapu pointu vyhodit x stovek milionu za scitani, ktere je povinne ale muzu tam vyplnit naprosty vymysly, protoze to nikdo nekontroluje. Postrada to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný