Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Můžu se sečíst online i když mi včera doručila papírový formulář. Oni to nějak evidují kdo už se sečetl a nebo to nosí všem? Ta slečna to nevěděla a na linku se nemůžu dovolat.
anonym
Určitě můžeš. Když se sečteš online, papírový formulář pak můžeš klidně vyhodit.
Vyplnil jsem online formulář za sebe i partnerku bez zjevného upozornění na nějakou nesrovnalost. na konci se však nezobrazilo tlačítko „Odeslat“ a zřejmě je požadována kontrola partnerčiných dat. Partnerka je občankou Slovenské republiky a slovenské národnosti. Můj online dotaz na „živého“ operátora skončil doporučením provést další kontrolu. Kontroval jsem min. 3× se stále stejným výsledkem. Co se v takovém případě dá dělat? ![]()
@nihol píše:
Vyplnil jsem online formulář za sebe i partnerku bez zjevného upozornění na nějakou nesrovnalost. na konci se však nezobrazilo tlačítko „Odeslat“ a zřejmě je požadována kontrola partnerčiných dat. Partnerka je občankou Slovenské republiky a slovenské národnosti. Můj online dotaz na „živého“ operátora skončil doporučením provést další kontrolu. Kontroval jsem min. 3× se stále stejným výsledkem. Co se v takovém případě dá dělat?
Vyprdnout se na to.
@nihol my jsme nakonec vyplnili ty písemné formuláře, je to rychlé a jednoduché, odevzdali jsme to na poště
Také mě to napadlo, ale vždycky se snažím přijít věci na kloub. ![]()
@VeroF píše:
@nihol A zadával jste její číslo OP nebo pasu?
Zadal jsem platný doklad. Tuším, že to bylo „Povolení k trvalému pobytu“
@Lucy75 píše:
Ahoj holky, právě jsem to doklikala za celou naši family.. chápu většinu otázek, ale třeba ta Víra?? dost interní téma, ne? a jak chodím/jezdím do práce a kolik metrů má náš byt a další vlezlé otázky, vůbec se mi to tedy nelíbilo a navíc jsem si dotazník musela najít sama, intervence státu a nějaká motivace pro lidi nula..
vlastně jsem to našla jen pro to, že jsme chtěli u nás všech vyplnit národnost - MORAVSKÁ![]()
To jediné mne trochu namotivovalo to vůbec na ČSÚ hledat
Otázka ohledně náboženství je dobrovolná. Kdo nechce, nemusí ji vyplňovat. ![]()
@Pavlik Morozov píše:
K cemu je scitani dobry, kdyz tam vyplnim naprosty sracky?
a to neznáš - statistika je přesný součet nepřesných čísel
@Jeremi píše:
Otázka ohledně náboženství je dobrovolná. Kdo nechce, nemusí ji vyplňovat.
Jo nebo napsat, ze je součástí řádu společenství rytířů Jedi ![]()
@stinga píše:
a to neznáš - statistika je přesný součet nepřesných čísel
Nechapu pointu vyhodit x stovek milionu za scitani, ktere je povinne ale muzu tam vyplnit naprosty vymysly, protoze to nikdo nekontroluje. Postrada to smysl.