Screening očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
19.10.16 09:23

My jsme si to nechali udělat u naší Mudr. A díky tomu nám. odhalila nějaký nález a teď čekám na termín u oční. Takže jsem za to upřímně ráda. Mimochodem, nejblizsi termíny u ocnich- leden/ únor. Ještě jsem zapomněla, syn má 13 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.10.16 12:52

@naty2989 Tak u nás naštěstí když se rozhodnu, že zítra půjdu na oční, tak tam jdu a vím, že mě vezme.
Syna čeká screening ve školce zítra. Z celé školky bude jediný, komu ho bude dělat, ale paní vzkázala, že prý kolem stejně pojede, tak se tam zastaví a vyšetření udělá. Tak jsem moc ráda. No ale už z toho začínám mít nervy, aby se něco nenašlo :?

• Citovat
  • Upravit
146
19.10.16 12:54

@Tunrida nooo ono jde o to, ze malý má jen rok…a prý to s takhle malými dětmi dokáže jen několik doktorů…neboj, bude vše v pořádku :)… Já využila toho, ze to dělá naše dětská lékařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
2.11.16 12:44

Už mam výsledky :roll:, komu to dělali v mš jaké byly výsledky? jsou děti že to mají vše ok nebo kždé dítě dostane nějakou dioptrii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.11.16 12:49
@Markéta80 píše:
Už mam výsledky :roll:, komu to dělali v mš jaké byly výsledky? jsou děti že to mají vše ok nebo kždé dítě dostane nějakou dioptrii :think:

U nás naštěstí v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
59426
2.11.16 12:52

@Tunrida :? takže nepíšou všem vadu :? To abych jí objednala na dětské oční :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.11.16 13:01
@Markéta80 píše:
@Tunrida :? takže nepíšou všem vadu :? To abych jí objednala na dětské oční :?

Tak oni z toho nic nemají, když nějakou vadu najdou :nevim: Co vám našli? :?

• Citovat
  • Upravit
59426
2.11.16 13:28

@Tunrida jsem si říkala jestli nedostávají za každé dítě něco navíc když ho pošlou na oční :lol: na jednom má 1,5 a na druhém 1,75 jenže já mam brýle, nejstarší syn taky tak i proto jsme chtěla at na to jde když tam je už větší předpoklad že by tak mohla mít oční vadu ale při její akčnosti brýle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.11.16 13:32
@Markéta80 píše:
@Tunrida jsem si říkala jestli nedostávají za každé dítě něco navíc když ho pošlou na oční :lol: na jednom má 1,5 a na druhém 1,75 jenže já mam brýle, nejstarší syn taky tak i proto jsme chtěla at na to jde když tam je už větší předpoklad že by tak mohla mít oční vadu ale při její akčnosti brýle :jazyk:

Tak za návštěvu očního nic nedáš.

• Citovat
  • Upravit
Janli
2.11.16 14:12

@Markéta80 Malé děti nějaké mají dioptrie skoro všechny. Pokud jsou na obou očích cca stejné do určitého věku by se to mělo srovnat samo v rámci vývoje. Řeší se pouze rozdílné dioptrie. Ale pokud máš ty i syn brýle, bylo by dobré na oční zajít.

• Citovat
  • Upravit
59426
2.11.16 15:15

@Tunrida @Janli jo zítra zavolam a malou objednam a uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
2.11.16 16:22

@Markéta80 nám ten přístroj zjistil u obou dětí „něco“, už si moc nepamatuju co to přesně bylo, ale výsledkem kontroly na očním bylo jen to, že je obě budou sledovat, ale že to je ještě víceméně v normě, že se to může spravit postupem času samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková