SE J108 Cedar x Nokia X2

9943
8.2.12 07:38

SE J108 Cedar x Nokia X2

ahoj-plánuju koupi nového telefonu a rozhoduju se mezi těmato dvěma, u Nokie resp. ještě mezi X2-02 pro dual sim, ale není to vyloženě nutné. Osobně bych šla do SE, mám i původní telefon a jsem s ním spokojená, co se týče funkcí si jsou asi dost podobné až na nějaké detaily…zajímalo by mě, jestli je někdo z vás má a jak jste spokojení a ještě jedna věc-v jedné recenzi jsem se dočetla, že ten SE neumí měnit velikost písma 8o co si mám pod tím představit, jakože píše třeba jen velkým?? u jiných recenzí jsem to teda už neviděla, toto psal jen jeden uživatel. No já nevím-když to umí i starší telefony, je možné, aby to dneska telefon neuměl? :D a pokud to opravdu neumí-vypadá to asi docela blbě psát všechno velkým ne? aspoň pro mě teda nevím nevím…asi bych z toho nadšená nebyla, i když to samozřejmě není moc velká „vada“…
Předem děkuji za vaše postřehy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
8.2.12 08:01

Ohledně změn písma se jedná o jejich velikost. U Nokia se dá vybrat malé, normální a velké - většinou se to mění u sms a v kontaktech. Také menu se dá nastavit pro toho, kdo na to potřebuje lépe vidět. Pokud nemáš problémy se zrakem při čtení, tak to vůbec nemusíš řešit :)

U SE je standardně nastaveno písmo jedné velkosti, kterou nejde měnit.

Psát velkými i malými písmeny lze u obou typů telefonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
8.2.12 09:40

ajo, já jsem trdlo, to mě nějak nenapadlo s tím písmem :lol: ten foťák moc nepokládám za směrodatný-jak píšeš, k focení je foťák, na mobil fotím třeba jen děcka, když zrovna nemám po ruce ten foťák, venku na procházce apod…a myslím, že horší než ten, co mám asi nebude :-) a z toho se ty fotky taky dají použít. Není to samozřejmě zázračná kvalita, když to nechám z toho vyvolat, ale není to zas taková hrůza. Tak díky aspoň za vysvětlení. Jo a když tu tak už píšu…při procházení těch telefonů, jsem zjistila, že jsem zůstala asi nějak pozadu nebo co :oops: :lol: ale netuším, co je třeba funkce smartphonu a k čemu je v telefonu dobrá čtečka RSS? Kdyby mi tohle ještě někdo objasnil, nebyla bych za takového blba :mrgreen: děkujiii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
8.2.12 11:19

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie