Drogerie Rossmann vs. DM

7.2.12 11:32

Drogerie Rossmann vs. DM

Ahoj,jaké drogerii dáváte přednost a proč??
Já osobně mám raději Rossmann,lepší prostředí,akce prostě vše,v DM nakupuju jen když něco neseženu v Rossmannu.Taky jsem si všimla,že Rossmann je o dost levnější než DM! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6224
7.2.12 11:34

já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 11:37
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:

A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.2.12 11:37

Já miluju DM - kupuju hodně Babylove, Alnaturu, a hlavně využívám body, slevové knížky, jokery…Do Rosmana chodím taky, ale jen když je na něco vyloženě sleva. V DM kupuju i normální věci, protože za to jsou zase body…a u nás jsou velmi milé prodavačky a prostředí a vůbec všechno. V Rosmanu se ani s kočárkem neotočím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 11:38

ja ziji v Nemecku a tady je nejoblibenejsi DM. Ceny jsou zde nizsi nez v CR, porovnani s rossmannem nemam. Rossmann tady zeje prazdnotou, moc zakazniku nema. Jeste je tady velka sit drogerii Schlecker. V lednu majitele ohlasili, ze je v insolvenci a asi se bude zavirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.2.12 11:39
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)

Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.2.12 11:40
schwarzwaldtorte píše:
ja ziji v Nemecku a tady je nejoblibenejsi DM. Ceny jsou zde nizsi nez v CR, porovnani s rossmannem nemam. Rossmann tady zeje prazdnotou, moc zakazniku nema. Jeste je tady velka sit drogerii Schlecker. V lednu majitele ohlasili, ze je v insolvenci a asi se bude zavirat.

No ve Schleckeru sjem nebyla ani nepamatuju a to ho mám před barákem. Jsem v babyklubu a nirmálním klubu, ale žádné výhody teda nevidím a z jejich slev si většinou taky nevyberu. Byla bych ráda, kdyby ho zrušili a místo něj bylo DM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.2.12 11:44

Mám těžkou závislost na Dm :mrgreen: Kupuji tam vše co můžu,potraviny,kosmetiku,um,prostě všechno.Jsem jak malé děcko,když si můžu uplatnit body :mrgreen: :mrgreen: Do rosmanu jsem chodila kdysi,taky spokojenost,ale ted co mám děti,tak chodím raději do Dm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.2.12 11:44

DM je mi sympatičtější, ani mi nejde o ty výrobky, co sežene člověk na každým rohu, ty asi opravdu nejsou u nich levnější než jinde, ale jejich program se mi líbí. Spousta potravinových výrobků, zdravá výživa, dětská řada .. prostě mi sedí. Do Rossmana moc nechodím, ani si na něj pomalu nevzpomenu. A Schlecker je z ruky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.2.12 11:48

Když jsme někde ve větším městě, tak jedině DM - v Rossmannovi jsem byla snad jednou v životě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 11:50
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)
Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.

No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 11:51
andelka83 píše:
Já miluju DM - kupuju hodně Babylove, Alnaturu, a hlavně využívám body, slevové knížky, jokery…Do Rosmana chodím taky, ale jen když je na něco vyloženě sleva. V DM kupuju i normální věci, protože za to jsou zase body…a u nás jsou velmi milé prodavačky a prostředí a vůbec všechno. V Rosmanu se ani s kočárkem neotočím.

U nás je zas DM tak prťavý,že jít tam s kočárem to je děs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
7.2.12 11:56

Já taky DM, kupuju tam hlavně bio potraviny a bioskleničky. A kosmetiku Alverde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
7.2.12 12:06

Tak já taky miluju DM, jsem tam každou chvíli :lol: :lol: akorát mě mrzí, že jsem tenkrát zachrápala baby bonus, ale jinak super :palec: Spokojenost velká s babylove,alnaturou a na jejich denkmit taky nedám dopusit. Do Rossmana chodím jen když něco zrovna neseženu, ale to je málokdy.
A někdo tu psal o Schleckeru, jako tam jsem chodila jako ještě netěhotná, a ty ceny to je mazec 8o šak kdykoliv jdu okolo skoro nikoho tam nemají :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31399
7.2.12 12:06

za mě taky Rossmann :palec:

DM je opravdu dost drahá, i věci s kuponky jsou často stejně drahé, jako jinde bez nich

a jejich privátní dětská značka Babydream je minimálně stejně dobrá, jako slavná Babylove, ba co víc, řekla bych, že často i lepší (když si přečtu složení dvou výrobků, např. pěny do koupele na dobré spaní, tak ta rossmanská má mnohem víc levandulového oleje, méně chemikálií atd.), dětský olejíček je ze slunečnicového a mandlového oleje, ne sojový atd. Jediné co je určitě horší, jsou vlhčené ubrousky, ty totiž moc vlhkosti nepobraly :jazyk: (byť opět, složením kvalitnější)

příkrmy mají taky tytéž parametry, co se vychvalují na Babylove: bio,nesolené, levné

a jejich řada přípravků do domácnosti Domol je taky dobrá, podobně jak DenkMit.

takže ano, do DM taky chodím (mám i jejich bonus knížku), ale zas tak na zadek si z nich nesedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák