Drogerie Rossmann vs. DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
7.2.12 22:04

Jiank za mě tedy DM jednozněčně :D

Nakupuji tam všechno od prášku na praní po řasenku. Nakupuji hlavně malýmu věci na koupání, manželovi sprcháče- on je totiž asi pije :twisted: , zdravou výživu, přípravky do myčky, přípravek na fleky, vlhčený toaletní papír, cestovní ubrousky. Nakupuji i věci co nejsou v akci. Kupuju tam i zubní pastu elmex, kartáčky Curaprox.....

malý tam vždy dostane balonek a je nadšený z těch jejich košíků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
7.2.12 22:14
verenika píše:malý tam vždy dostane balonek a je nadšený z těch jejich košíků :mrgreen:

Jo to má malá úplně stejně :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
378
7.2.12 22:30

V DM kupuji hlavně ty jejich plínky ,s kuponem jsou i za dobrou cenu.Pak pro syna barvící kapsle do vany,z toho je nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.2.12 11:44

ze zvědavosti jsem koupila domol gel na barevný prádlo v rossmannovi,vyzkoušeno a dobrý vypral a příjemně voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
13.2.12 15:36

já sem ted kupovala z dmka, tu jejich značku.. na mytí sklo-keramické desky a něco jako ten cif.. a jsme naprosto spokojená.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
14.2.12 09:55

Za mě jednoznačně Rossmann. No, bude to asi i tím, že ho mám kousek od baráku, kdežto DMko ve městě nemáme, to bych musela až do Brna a to se mi nevyplatí. V Rossmannu bereme Pampersky, teď, co máme ty kupony na 10% slevu, vyjdou cenově fakt krásně, dál vlhčené ubrousky ( mám je raději, než všechny Pampers, Huggies… ), bereme ty neparfémované a jsou moc příjemné, brávala jsem příkrmy Babydream, jsou za super cenu a chutné ( teď už vařím doma ). Schlecker navštěvuju taky často, beru tam ovocné Hamánky, které tam mají za 9,90Kč, jinde i za 15,90Kč. Mám jejich kartu, kam se mi načítají body a po dosažení 3000 bodů mi přijde slevový kupón na 50Kč. Jako žádná hitparáda, ale lepší, jak drátem do oka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
14.2.12 16:37

tak dnes jsme nakoukla do Rossmanu :) a není to tam špatné, jen to mám trochu z ruky.. něco tam maj levnější, to se musí nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
13.3.12 10:23

Do konce března mají v rossmanovi velké balení pampers plínek za 299 Kč…My kupujeme 4 maxi a je jich v balení 82 ks…Takže pro plínkey teď jedině do Rossmana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
13.3.12 11:59
smon83 píše:
Do konce března mají v rossmanovi velké balení pampers plínek za 299 Kč…My kupujeme 4 maxi a je jich v balení 82 ks…Takže pro plínkey teď jedině do Rossmana…

Jakto, že jen do konce března??

• Citovat
  • Upravit
8265
13.3.12 12:05

drogerie Teta

Karolínka2011 píše:
Ahoj,jaké drogerii dáváte přednost a proč??
Já osobně mám raději Rossmann,lepší prostředí,akce prostě vše,v DM nakupuju jen když něco neseženu v Rossmannu.Taky jsem si všimla,že Rossmann je o dost levnější než DM! ;)

Ahoj, ja mela taky radeji Rosmanna nez DMko-bylo to tam levnejsi..ale u nas uz ho uplne zrusili.. :roll:
V DMku mam slevove knizky a ten BabyBonus..tak chodim tam, kdyz se mi tam neco hodi…Ale uplne nejradeji do drogerie Teta-ta je u nas nejlevnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 09:03

Já mám pocit, že výběr zboží v Tetě je hodně omezený. Sice tam mají víc českých obyčejněnjších věcí, ale stejně si nejvíc vždycky vyberu v DM. HOdně využívám Babybonus, tak to se celkem dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.4.15 09:21

DM v mém městě bohužel není.. :,( ale vlastně je to dobře! Jinak bych tam veškeré peníze utratila!! :D ale každopádně DM je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.4.15 11:50

Rossman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.4.15 21:45

Mám skoro stejně daleko DM i Rossmann, ale za mě odjakživa vede DM. Mají super akce, prodavačky jsou milé a ochotné, mají tam všechny výrobky, které mám ráda, používám, navíc jejich privátní značky jsou supr, spoustu věcí kupuju už jenom od nich, baví mě sbírat body, když byla malá mimčo, dost se nám to i vyplatilo - třeba 15% na celý nákup.. :mrgreen:
V Rossmannu jsem byla párkrát, ale nic moc. Nevyznám se v tamním uspořádání (v DM mi to přijde takové logičtější, po první návštěvě už jsem problém neměla), prodavačky protivné, akce sice asi dobré, ale často už druhý den nic z letáku nemají, jejich privátní značky nic moc.. Prostě za mě bohužel, nemám důvod tam chodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
15.4.15 21:50

@Karolínka2011 mě v DM vyhovuje to, že maj tu svojí kartičku, na kterou sbíram bodíky a pak jsou nějaký slevy.. a jejich produkty :).., na druhou stranu je DM docela o dost dražší než rossmann :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák