Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
chodím jak do Rossmana tak do DM. V obou mám své oblíbené produkty. V DMku hlavně na ALnaturu, tuhle značku jsem si moc oblíbila. A taky na ubrousky do sušičky, ty mají snad jen v DM.
andelka83 píše:Karolínka2011 píše:u nás to bylo, dkysi, když se zakládala nová prodejna. Ale běžně nic podobného nechodí.andelka83 píše:No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není..Karolínka2011 píše:Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.monicskaa píše:A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce.
já mám ráda dmráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy
vyhovuje mi jejich značka babylove
![]()
To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
Nám to teda chodí běžně už několik let ![]()
suik píše:
schlecker je podivnej i v nemecku
nebyla to původně Droxi?
Karolínka2011 píše:andelka83 píše:Nám to teda chodí běžně už několik letKarolínka2011 píše:u nás to bylo, dkysi, když se zakládala nová prodejna. Ale běžně nic podobného nechodí.andelka83 píše:No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není..Karolínka2011 píše:Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.monicskaa píše:A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce.
já mám ráda dmráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy
vyhovuje mi jejich značka babylove
![]()
To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
No tak to bych taky využívala, kdyby to u nás bylo. a letáčky nám do schránky chodí s 3denním zpožděním. Takže aktuální nabídka se dá sledovat leda tak na netu. Naštěstí ale většinu věcí ve slevě mají na skladě po celou dobu co je akce. Teď jsem tam nakupovala ty Pampersky za 300 ![]()
jitka 11 píše:elanaa píše:A do kdy jsou? Já bych si je vzala.
když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?
do června 2012
písni mi prosím SZ s adresou ![]()
elanaa píše:jitka 11 píše:elanaa píše:A do kdy jsou? Já bych si je vzala.
když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?do června 2012
písni mi prosím SZ s adresou
Ok
Já mám ráda oboje, v Dm sbírám body a využívám knížky. Rossman je taky fajn, tam mají zase levné Pampersky a mají lepší výběr kosmetiky a i lepší uspořádání. V Dm hrůza výběr a většinou všechno vyprodaný.
A prodavačky jsou lepší v Rossmanu
.
Dětské příkrmy, kaše atp. jsem ještě nekupovala, zatím kojíme. Ale tak kam mám teda zajít? Je ta kaše, jak o ní píšete levná i v DM??
mně v Rossmanu rozčiluje ten hlídač
nežebych hodlala krást, ale (právě proto) mi jde na nervy
a u nás je dokonce občas hlídačka, to mi přijde už vůbec divný
kaše v DM nemají, protože jsou z privátní rossmanský řady Babydream ![]()
elanaa píše:
mně v Rossmanu rozčiluje ten hlídačnežebych hodlala krást, ale (právě proto) mi jde na nervy
a u nás je dokonce občas hlídačka, to mi přijde už vůbec divnýkaše v DM nemají, protože jsou z privátní rossmanský řady Babydream
Tady je hlídač aj v DMku, ale v rossmanovi je víc aktivní
![]()
A jaktože nejsou v Dmku kaše?? Normální Babylove,aj nějakou celozrnou jsem viděla ![]()
A sortiment tu mají docela velký jako všude,a je aj doplněný ![]()
ja myslim, ze droxi zkrachovalo a prebral je schlecker, teda aspon myslim.....
Chodím do DM, protože malá pije mlíko babylove, i skleničky babylove a alnatura jí moc jedou… A plínky jsou taky moc fajn ![]()
Rose-k píše:
A jaktože nejsou v Dmku kaše?? Normální Babylove,aj nějakou celozrnou jsem viděla
joo, jsou v DM kaše. Já to pochopila tak, že se ptá na ty kaše Babydream za 30 ![]()
elanaa píše:Rose-k píše:joo, jsou v DM kaše. Já to pochopila tak, že se ptá na ty kaše Babydream za 30
A jaktože nejsou v Dmku kaše?? Normální Babylove,aj nějakou celozrnou jsem viděla
To ještě stojí 30kš? To stávaly před léty když jsem je nakupovala já pro malého ![]()