Drogerie Rossmann vs. DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
7.2.12 13:44

chodím jak do Rossmana tak do DM. V obou mám své oblíbené produkty. V DMku hlavně na ALnaturu, tuhle značku jsem si moc oblíbila. A taky na ubrousky do sušičky, ty mají snad jen v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 14:05
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)
Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není.. :nevim:
u nás to bylo, dkysi, když se zakládala nová prodejna. Ale běžně nic podobného nechodí.

Nám to teda chodí běžně už několik let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.2.12 14:27

schlecker je podivnej i v nemecku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
7.2.12 14:38
suik píše:
schlecker je podivnej i v nemecku :think:

nebyla to původně Droxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.2.12 15:20
Karolínka2011 píše:
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)
Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není.. :nevim:
u nás to bylo, dkysi, když se zakládala nová prodejna. Ale běžně nic podobného nechodí.
Nám to teda chodí běžně už několik let ;)

No tak to bych taky využívala, kdyby to u nás bylo. a letáčky nám do schránky chodí s 3denním zpožděním. Takže aktuální nabídka se dá sledovat leda tak na netu. Naštěstí ale většinu věcí ve slevě mají na skladě po celou dobu co je akce. Teď jsem tam nakupovala ty Pampersky za 300 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
7.2.12 15:37
jitka 11 píše:
elanaa píše:
když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?
A do kdy jsou? Já bych si je vzala.

do června 2012

písni mi prosím SZ s adresou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.2.12 15:38
elanaa píše:
jitka 11 píše:
elanaa píše:
když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?
A do kdy jsou? Já bych si je vzala.

do června 2012

písni mi prosím SZ s adresou :kytka:

Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
7.2.12 15:52

Já mám ráda oboje, v Dm sbírám body a využívám knížky. Rossman je taky fajn, tam mají zase levné Pampersky a mají lepší výběr kosmetiky a i lepší uspořádání. V Dm hrůza výběr a většinou všechno vyprodaný.
A prodavačky jsou lepší v Rossmanu :D.
Dětské příkrmy, kaše atp. jsem ještě nekupovala, zatím kojíme. Ale tak kam mám teda zajít? Je ta kaše, jak o ní píšete levná i v DM??

• Citovat
  • Upravit
31399
7.2.12 16:02

mně v Rossmanu rozčiluje ten hlídač :D nežebych hodlala krást, ale (právě proto) mi jde na nervy :jazyk: a u nás je dokonce občas hlídačka, to mi přijde už vůbec divný

kaše v DM nemají, protože jsou z privátní rossmanský řady Babydream ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
7.2.12 16:58
elanaa píše:
mně v Rossmanu rozčiluje ten hlídač :D nežebych hodlala krást, ale (právě proto) mi jde na nervy :jazyk: a u nás je dokonce občas hlídačka, to mi přijde už vůbec divnýkaše v DM nemají, protože jsou z privátní rossmanský řady Babydream ;)

Tady je hlídač aj v DMku, ale v rossmanovi je víc aktivní :lol: :lol:
A jaktože nejsou v Dmku kaše?? Normální Babylove,aj nějakou celozrnou jsem viděla :nevim:
A sortiment tu mají docela velký jako všude,a je aj doplněný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15074
7.2.12 17:21

Kaše v DM - ty jejich kolem 50 myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.2.12 17:28

ja myslim, ze droxi zkrachovalo a prebral je schlecker, teda aspon myslim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.2.12 19:22

Chodím do DM, protože malá pije mlíko babylove, i skleničky babylove a alnatura jí moc jedou… A plínky jsou taky moc fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
7.2.12 20:43
Rose-k píše:
A jaktože nejsou v Dmku kaše?? Normální Babylove,aj nějakou celozrnou jsem viděla :nevim:

joo, jsou v DM kaše. Já to pochopila tak, že se ptá na ty kaše Babydream za 30 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.2.12 21:59
elanaa píše:
Rose-k píše:
A jaktože nejsou v Dmku kaše?? Normální Babylove,aj nějakou celozrnou jsem viděla :nevim:
joo, jsou v DM kaše. Já to pochopila tak, že se ptá na ty kaše Babydream za 30 :D

To ještě stojí 30kš? To stávaly před léty když jsem je nakupovala já pro malého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák