Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jsem závislá na nakupování v DM
Sbírám body, kupuju babylove kosmetiku, Alnaturu, mycí prostředky Denk mit, fotky. … ![]()
Ale je fakt, že někdy si všimnu, že na slevovém kuponku je třeba sprchový gel a jakože je po slevě, přitom někde stojí stejně před slevou ![]()
Do Rosmanna chodím taky, spíš podle toho, co je v akci na letáku (třeba teďka přebalovací podložky - luxus cena)
. Ani nevim, že mají nějaké slevové kuponky. ![]()
Karolínka2011 píše:andelka83 píše:No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není..Karolínka2011 píše:Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.monicskaa píše:A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce.
já mám ráda dmráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy
vyhovuje mi jejich značka babylove
![]()
To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
u nás to bylo, dkysi, když se zakládala nová prodejna. Ale běžně nic podobného nechodí.
petluk píše:
Tak za mě DM. Je prostorný a dobře uspořádaný. Sbírám body, slevové knížky moc nevyužívám. To spíš nějaké nárazové akce. Jako byla např. 50% sleva na výrobky Dove nebo před Vánocema 50% na jakýkoliv parfém nebo toaletku. To jsem teda ušetřila dost. Jinak tam kupuju bio bujony, jejich čistící prostředky, manžel si nemůže vynachválit věci na holení Balea. Teď se chystám vyzkoušet jejich prací prášek (má nejlepší hodnocení v D Testu, lepší než persil atd) a taky tablety do myčky. Taky se chystám přihlásit do toho Babyprogramu, ale to můžu až dva měsíce před termínem porodu. Jejich řada Babylove pro děti je prý taky super..ale s tím zatím nemám zkušenost.
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde
Do Babyprogramu se můžeš přihlásit už jako těhotná a dostaneš knížečku pro těhotné. Pak stačí jen nahlásit emailem datum narození mimča a budou ti chodit další knížečky pravidelně.
Za mlada
jsem DM neměla ráda. Nakupovala jsem převážně kosmetiku, sprcháče (to tam bylo vždycky dražší). Pak se mi narodil syn a Rossmanna u nás bohužel zrušili
, takže teď jedině DM
. Když jsem někde, kde je Rossmann, tak tam hned valím
. Do Schleckera jdu jen vyjímečně (vždy je tam prázdno, jak v prodejně, tak v regálech
), když to bývala ještě Droxi, tak to bylo o něčem jiné.
Ahoj, já zkusila prací prášek z DM a už nkdy více. Prádlo vůbec nevoní a i smrdělo. Ale jinak tam taky ráda chodím. Jo měla jsem ten na barevné prádlo 2 kila.
Tak koukám, že Schlecker je všude děs, a je fakt, že Droxi byla o hodně lepší ![]()
katyca píše:Karolínka2011 píše:U nás také žádné slevové kupóny Děčín tak jste asi vyjimkaandelka83 píše:No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není..Karolínka2011 píše:Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.monicskaa píše:A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce.
já mám ráda dmráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy
vyhovuje mi jejich značka babylove
![]()
To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
Za mne také spiš DM.
Ale kupónky do Rossmanna na 10% slevu nám chodí do schránky taky a už jsem je párkát využila - jsem z Prahy.
elanaa píše:
za mě taky Rossmann![]()
DM je opravdu dost drahá, i věci s kuponky jsou často stejně drahé, jako jinde bez nich
a jejich privátní dětská značka Babydream je minimálně stejně dobrá, jako slavná Babylove, ba co víc, řekla bych, že často i lepší (když si přečtu složení dvou výrobků, např. pěny do koupele na dobré spaní, tak ta rossmanská má mnohem víc levandulového oleje, méně chemikálií atd.), dětský olejíček je ze slunečnicového a mandlového oleje, ne sojový atd. Jediné co je určitě horší, jsou vlhčené ubrousky, ty totiž moc vlhkosti nepobraly
(byť opět, složením kvalitnější)
příkrmy mají taky tytéž parametry, co se vychvalují na Babylove: bio,nesolené, levné
a jejich řada přípravků do domácnosti Domol je taky dobrá, podobně jak DenkMit.
takže ano, do DM taky chodím (mám i jejich bonus knížku), ale zas tak na zadek si z nich nesedám
Jj, příkrmy pro děti, kupuju Babylove i Babydream, plínky ale vyjdou líp v DM, používám na tu velkou pixlu vždycky kuponek 25%. Příkrmy střídám, protože každá značka má jiné příchutě, takže do každého máme něco. UM teda beru Babylove, taky na nějaký kuponek obvykle.
když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?
elanaa píše:
když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?
A do kdy jsou? Já bych si je vzala.
Prosím, odbornice na nakupování v DM, nevíte, kolik tam stojí příkrmy? Ideálně Hami 200g a Hipp 190g, případně Sunárek… Díky
bumbinka píše:
Prosím, odbornice na nakupování v DM, nevíte, kolik tam stojí příkrmy? Ideálně Hami 200g a Hipp 190g, případně Sunárek… Díky
Sunárek nevím přesně, to je okolo 30,–
Hami jsem kupovala 250g- 39.90 Kč
Hipp 250g 52.90 Kč.
Byly to ty velké mističky.
jitka 11 píše:elanaa píše:A do kdy jsou? Já bych si je vzala.
Sakra pozdě
![]()
Tahle diskuze už tady jednou je..
Jinak já chodím do DM - když už mám kartičku.