Drogerie Rossmann vs. DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
7.2.12 12:56

Jsem závislá na nakupování v DM :D Sbírám body, kupuju babylove kosmetiku, Alnaturu, mycí prostředky Denk mit, fotky. … :pankac:

Ale je fakt, že někdy si všimnu, že na slevovém kuponku je třeba sprchový gel a jakože je po slevě, přitom někde stojí stejně před slevou :nevim:

Do Rosmanna chodím taky, spíš podle toho, co je v akci na letáku (třeba teďka přebalovací podložky - luxus cena) :palec: . Ani nevim, že mají nějaké slevové kuponky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.2.12 13:02
Karolínka2011 píše:
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)
Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není.. :nevim:

u nás to bylo, dkysi, když se zakládala nová prodejna. Ale běžně nic podobného nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.2.12 13:04
petluk píše:
Tak za mě DM. Je prostorný a dobře uspořádaný. Sbírám body, slevové knížky moc nevyužívám. To spíš nějaké nárazové akce. Jako byla např. 50% sleva na výrobky Dove nebo před Vánocema 50% na jakýkoliv parfém nebo toaletku. To jsem teda ušetřila dost :palec: . Jinak tam kupuju bio bujony, jejich čistící prostředky, manžel si nemůže vynachválit věci na holení Balea. Teď se chystám vyzkoušet jejich prací prášek (má nejlepší hodnocení v D Testu, lepší než persil atd) a taky tablety do myčky. Taky se chystám přihlásit do toho Babyprogramu, ale to můžu až dva měsíce před termínem porodu. Jejich řada Babylove pro děti je prý taky super..ale s tím zatím nemám zkušenost.
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde :nevim:

Do Babyprogramu se můžeš přihlásit už jako těhotná a dostaneš knížečku pro těhotné. Pak stačí jen nahlásit emailem datum narození mimča a budou ti chodit další knížečky pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
7.2.12 13:06

Za mlada :mrgreen: jsem DM neměla ráda. Nakupovala jsem převážně kosmetiku, sprcháče (to tam bylo vždycky dražší). Pak se mi narodil syn a Rossmanna u nás bohužel zrušili :cert: , takže teď jedině DM :palec: . Když jsem někde, kde je Rossmann, tak tam hned valím :pankac: . Do Schleckera jdu jen vyjímečně (vždy je tam prázdno, jak v prodejně, tak v regálech :jazyk: ), když to bývala ještě Droxi, tak to bylo o něčem jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
7.2.12 13:08

Ahoj, já zkusila prací prášek z DM a už nkdy více. Prádlo vůbec nevoní a i smrdělo. Ale jinak tam taky ráda chodím. Jo měla jsem ten na barevné prádlo 2 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
7.2.12 13:08

Tak koukám, že Schlecker je všude děs, a je fakt, že Droxi byla o hodně lepší :pankac:

• Citovat
  • Upravit
291
7.2.12 13:19
katyca píše:
Karolínka2011 píše:
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)
Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není.. :nevim:
U nás také žádné slevové kupóny Děčín tak jste asi vyjimka :mrgreen:

Za mne také spiš DM. :palec: Ale kupónky do Rossmanna na 10% slevu nám chodí do schránky taky a už jsem je párkát využila - jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.2.12 13:24
elanaa píše:
za mě taky Rossmann :palec:

DM je opravdu dost drahá, i věci s kuponky jsou často stejně drahé, jako jinde bez nich

a jejich privátní dětská značka Babydream je minimálně stejně dobrá, jako slavná Babylove, ba co víc, řekla bych, že často i lepší (když si přečtu složení dvou výrobků, např. pěny do koupele na dobré spaní, tak ta rossmanská má mnohem víc levandulového oleje, méně chemikálií atd.), dětský olejíček je ze slunečnicového a mandlového oleje, ne sojový atd. Jediné co je určitě horší, jsou vlhčené ubrousky, ty totiž moc vlhkosti nepobraly :jazyk: (byť opět, složením kvalitnější)

příkrmy mají taky tytéž parametry, co se vychvalují na Babylove: bio,nesolené, levné

a jejich řada přípravků do domácnosti Domol je taky dobrá, podobně jak DenkMit.

takže ano, do DM taky chodím (mám i jejich bonus knížku), ale zas tak na zadek si z nich nesedám

Jj, příkrmy pro děti, kupuju Babylove i Babydream, plínky ale vyjdou líp v DM, používám na tu velkou pixlu vždycky kuponek 25%. Příkrmy střídám, protože každá značka má jiné příchutě, takže do každého máme něco. UM teda beru Babylove, taky na nějaký kuponek obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
7.2.12 13:26

když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.2.12 13:28
elanaa píše:
když už teda se tu bavíme o DM, nechcete některá poslat kuponky na ty Babylove plenky?

A do kdy jsou? Já bych si je vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.2.12 13:29

Prosím, odbornice na nakupování v DM, nevíte, kolik tam stojí příkrmy? Ideálně Hami 200g a Hipp 190g, případně Sunárek… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.2.12 13:34
bumbinka píše:
Prosím, odbornice na nakupování v DM, nevíte, kolik tam stojí příkrmy? Ideálně Hami 200g a Hipp 190g, případně Sunárek… Díky

Sunárek nevím přesně, to je okolo 30,–
Hami jsem kupovala 250g- 39.90 Kč
Hipp 250g 52.90 Kč.
Byly to ty velké mističky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.2.12 13:36
jitka 11 píše:
elanaa píše:
A do kdy jsou? Já bych si je vzala.

Sakra pozdě :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
7.2.12 13:41

Tahle diskuze už tady jednou je..

Jinak já chodím do DM - když už mám kartičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
7.2.12 13:42

Taky mám radši DM, příjemné prostředí a skvělé prodavačky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák