Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak za mě DM. Je prostorný a dobře uspořádaný. Sbírám body, slevové knížky moc nevyužívám. To spíš nějaké nárazové akce. Jako byla např. 50% sleva na výrobky Dove nebo před Vánocema 50% na jakýkoliv parfém nebo toaletku. To jsem teda ušetřila dost
. Jinak tam kupuju bio bujony, jejich čistící prostředky, manžel si nemůže vynachválit věci na holení Balea. Teď se chystám vyzkoušet jejich prací prášek (má nejlepší hodnocení v D Testu, lepší než persil atd) a taky tablety do myčky. Taky se chystám přihlásit do toho Babyprogramu, ale to můžu až dva měsíce před termínem porodu. Jejich řada Babylove pro děti je prý taky super..ale s tím zatím nemám zkušenost.
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde ![]()
elanaa píše:
za mě taky Rossmann![]()
DM je opravdu dost drahá, i věci s kuponky jsou často stejně drahé, jako jinde bez nich
a jejich privátní dětská značka Babydream je minimálně stejně dobrá, jako slavná Babylove, ba co víc, řekla bych, že často i lepší (když si přečtu složení dvou výrobků, např. pěny do koupele na dobré spaní, tak ta rossmanská má mnohem víc levandulového oleje, méně chemikálií atd.), dětský olejíček je ze slunečnicového a mandlového oleje, ne sojový atd. Jediné co je určitě horší, jsou vlhčené ubrousky, ty totiž moc vlhkosti nepobraly
(byť opět, složením kvalitnější)
příkrmy mají taky tytéž parametry, co se vychvalují na Babylove: bio,nesolené, levné
a jejich řada přípravků do domácnosti Domol je taky dobrá, podobně jak DenkMit.
takže ano, do DM taky chodím (mám i jejich bonus knížku), ale zas tak na zadek si z nich nesedám
přesně můj názor,hezky si to napsala
![]()
petluk píše:
Tak za mě DM. Je prostorný a dobře uspořádaný. Sbírám body, slevové knížky moc nevyužívám. To spíš nějaké nárazové akce. Jako byla např. 50% sleva na výrobky Dove nebo před Vánocema 50% na jakýkoliv parfém nebo toaletku. To jsem teda ušetřila dost. Jinak tam kupuju bio bujony, jejich čistící prostředky, manžel si nemůže vynachválit věci na holení Balea. Teď se chystám vyzkoušet jejich prací prášek (má nejlepší hodnocení v D Testu, lepší než persil atd) a taky tablety do myčky. Taky se chystám přihlásit do toho Babyprogramu, ale to můžu až dva měsíce před termínem porodu. Jejich řada Babylove pro děti je prý taky super..ale s tím zatím nemám zkušenost.
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde
O tom pracim prášku jsem to taky četla,už ho někdo z vás zkoušel??
Já obě drogerie střídám…K Rossmanovi jsem hodně chodívala pro jejich kaše…Synek byl skoro do dvou let kojený, pak se sám odstavil a nechtěl pít um.mléko. Řešila jsem to právě jejich kašičkami a cena byla výborná. Pro dvouleťáka úplně stačily. Pak mají dobré přebalovací jednorázové podložky a v akci skleničky s výživou jsou podobné jako v DM. Do DM chodím také: tam hlavně pro vlhčené ubrousky…Vždycky zajdu tam, kde se to mám víc po ruce…Bydlím v malém městě a dogerii tu máme maličkou, do větších řetězců musím dojíždět…
No já nakupuji v DM, protože nám chodí slevová knížečka na prcka…Tuhle knížku máže dostat každá maminka, když se zaregistruje…Dál sbírám bodíky, takže se mi to taky vyplatí…Ale je pravda, že v Rossmanovi seženu plínky sleep & play levněji, nebo když tam mají akce, tak jdu i tam… Ráda nakupuju v obou drogeriích…Kde nenakupuji je Teta drogerie, ta je vyloženě nejdražší ze všech…
Karolínka2011 píše:andelka83 píše:No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není..Karolínka2011 píše:Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.monicskaa píše:A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce.
já mám ráda dmráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy
vyhovuje mi jejich značka babylove
![]()
To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
U nás také žádné slevové kupóny Děčín tak jste asi vyjimka ![]()
Osobně nejvíc nakupuju v Rossmanovi, DMko mi tak úžasný nepřijde, asi málo nakupuju drogérii a nikdy nenasbírám dost bodů, aby to za něco stálo. Je fakt, že moc tam nechodím. Z Rossmana mi chodí do mejlíka leták, tak mrknu na akce hlavně na dětské příkrmy, super jsou jejich kaše Babydream za 30 Kč, to je opravdu bezkonkurenční cena a kvalita taky super. Vyzkoušela jsem nově i dětskou kosmetiku a taky spokojenost.
Ja ziju taky v nemecku a nerekla bych ze tu je rosmann nejak mene oblibenej. Naopak ja si ho tu oblibila a dm me naopak zklamalo. Asi jsem byla ve spatnych, ale nesehnala jsem tam co jsem hledala. Navic mam DM trochu z ruky. Vyborna je alnatura, ale tu tady mam dokonce dvaktrat cely kram.
z rosmanna mam rada plinky, ubrousky - ty mi sedi vic jak z DM, treba jejich tehotenskej test ukazal nejsilnejsi carku. I detskou vyzivu nemaj spatnou a mlika jsou taky dobra (i kdyz to nepila, jen dle meho jazyka).
andelka83 píše:
Já miluju DM - kupuju hodně Babylove, Alnaturu, a hlavně využívám body, slevové knížky, jokery…Do Rosmana chodím taky, ale jen když je na něco vyloženě sleva. V DM kupuju i normální věci, protože za to jsou zase body…a u nás jsou velmi milé prodavačky a prostředí a vůbec všechno. V Rosmanu se ani s kočárkem neotočím.
katyca píše:Karolínka2011 píše:U nás také žádné slevové kupóny Děčín tak jste asi vyjimkaandelka83 píše:No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není..Karolínka2011 píše:Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.monicskaa píše:A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce.
já mám ráda dmráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy
vyhovuje mi jejich značka babylove
![]()
To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
mě teda nic do schránky nechodí
![]()
a kdyz jsem ted byla v DM v cr, tak jsem byla vylozene zklamana, nemeli tam vubec nic z presnidavek co mi ten malej vybiravec ji.
Já taky chodila do DM pořád, ale jak to sleduju, tak pěkně zražují, mlíčko z 129Kč na 139Kč, v Rossmannu stojí 129Kč a tenhle týden je dokonce v akci 99Kč. Pampersky mají v Dm normálně za 429 a v Rossmannu za 300, když si na to hodím ještě 10% tak 270Kč! Mají tam každých 14dní nový leták s docela velkými slevami a kaše normálne za 35Kč - výborná! Taky nám chodí sleva do schránky a jsem z Jablonce
Karolínka2011 píše:petluk píše:O tom pracim prášku jsem to taky četla,už ho někdo z vás zkoušel??
Tak za mě DM. Je prostorný a dobře uspořádaný. Sbírám body, slevové knížky moc nevyužívám. To spíš nějaké nárazové akce. Jako byla např. 50% sleva na výrobky Dove nebo před Vánocema 50% na jakýkoliv parfém nebo toaletku. To jsem teda ušetřila dost. Jinak tam kupuju bio bujony, jejich čistící prostředky, manžel si nemůže vynachválit věci na holení Balea. Teď se chystám vyzkoušet jejich prací prášek (má nejlepší hodnocení v D Testu, lepší než persil atd) a taky tablety do myčky. Taky se chystám přihlásit do toho Babyprogramu, ale to můžu až dva měsíce před termínem porodu. Jejich řada Babylove pro děti je prý taky super..ale s tím zatím nemám zkušenost.
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde
Já preferuji DM. Máme ho tady blízko, na Zličíně- Praha 5. A v Rossmanu jsem byla jen párkrát v Praze a pokaždé byl malý, že jsem se tam s kočárem vůbec nevytočila.
Prací prášek jsem už kupovala několikrát, a je opravdu skvělý, fleky od čehokoli byly hned poprvé pryč.
tak už se těšim až ten dm prášek taky vyskoušim
čekám až mi dojde persil ![]()
Chodím do DM, přijde mi dobrá, Rossmann neznám, ale nemám ráda Schlecker (přijde mi mnohem dražší) ![]()