Drogerie Rossmann vs. DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
7.2.12 12:13

Tak za mě DM. Je prostorný a dobře uspořádaný. Sbírám body, slevové knížky moc nevyužívám. To spíš nějaké nárazové akce. Jako byla např. 50% sleva na výrobky Dove nebo před Vánocema 50% na jakýkoliv parfém nebo toaletku. To jsem teda ušetřila dost :palec: . Jinak tam kupuju bio bujony, jejich čistící prostředky, manžel si nemůže vynachválit věci na holení Balea. Teď se chystám vyzkoušet jejich prací prášek (má nejlepší hodnocení v D Testu, lepší než persil atd) a taky tablety do myčky. Taky se chystám přihlásit do toho Babyprogramu, ale to můžu až dva měsíce před termínem porodu. Jejich řada Babylove pro děti je prý taky super..ale s tím zatím nemám zkušenost.
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 12:13
elanaa píše:
za mě taky Rossmann :palec:

DM je opravdu dost drahá, i věci s kuponky jsou často stejně drahé, jako jinde bez nich

a jejich privátní dětská značka Babydream je minimálně stejně dobrá, jako slavná Babylove, ba co víc, řekla bych, že často i lepší (když si přečtu složení dvou výrobků, např. pěny do koupele na dobré spaní, tak ta rossmanská má mnohem víc levandulového oleje, méně chemikálií atd.), dětský olejíček je ze slunečnicového a mandlového oleje, ne sojový atd. Jediné co je určitě horší, jsou vlhčené ubrousky, ty totiž moc vlhkosti nepobraly :jazyk: (byť opět, složením kvalitnější)

příkrmy mají taky tytéž parametry, co se vychvalují na Babylove: bio,nesolené, levné

a jejich řada přípravků do domácnosti Domol je taky dobrá, podobně jak DenkMit.

takže ano, do DM taky chodím (mám i jejich bonus knížku), ale zas tak na zadek si z nich nesedám

přesně můj názor,hezky si to napsala ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 12:14
petluk píše:
Tak za mě DM. Je prostorný a dobře uspořádaný. Sbírám body, slevové knížky moc nevyužívám. To spíš nějaké nárazové akce. Jako byla např. 50% sleva na výrobky Dove nebo před Vánocema 50% na jakýkoliv parfém nebo toaletku. To jsem teda ušetřila dost :palec: . Jinak tam kupuju bio bujony, jejich čistící prostředky, manžel si nemůže vynachválit věci na holení Balea. Teď se chystám vyzkoušet jejich prací prášek (má nejlepší hodnocení v D Testu, lepší než persil atd) a taky tablety do myčky. Taky se chystám přihlásit do toho Babyprogramu, ale to můžu až dva měsíce před termínem porodu. Jejich řada Babylove pro děti je prý taky super..ale s tím zatím nemám zkušenost.
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde :nevim:

O tom pracim prášku jsem to taky četla,už ho někdo z vás zkoušel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.2.12 12:17

Já obě drogerie střídám…K Rossmanovi jsem hodně chodívala pro jejich kaše…Synek byl skoro do dvou let kojený, pak se sám odstavil a nechtěl pít um.mléko. Řešila jsem to právě jejich kašičkami a cena byla výborná. Pro dvouleťáka úplně stačily. Pak mají dobré přebalovací jednorázové podložky a v akci skleničky s výživou jsou podobné jako v DM. Do DM chodím také: tam hlavně pro vlhčené ubrousky…Vždycky zajdu tam, kde se to mám víc po ruce…Bydlím v malém městě a dogerii tu máme maličkou, do větších řetězců musím dojíždět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.2.12 12:17

No já nakupuji v DM, protože nám chodí slevová knížečka na prcka…Tuhle knížku máže dostat každá maminka, když se zaregistruje…Dál sbírám bodíky, takže se mi to taky vyplatí…Ale je pravda, že v Rossmanovi seženu plínky sleep & play levněji, nebo když tam mají akce, tak jdu i tam… Ráda nakupuju v obou drogeriích…Kde nenakupuji je Teta drogerie, ta je vyloženě nejdražší ze všech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
7.2.12 12:18
Karolínka2011 píše:
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)
Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není.. :nevim:

U nás také žádné slevové kupóny Děčín tak jste asi vyjimka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
7.2.12 12:21

Osobně nejvíc nakupuju v Rossmanovi, DMko mi tak úžasný nepřijde, asi málo nakupuju drogérii a nikdy nenasbírám dost bodů, aby to za něco stálo. Je fakt, že moc tam nechodím. Z Rossmana mi chodí do mejlíka leták, tak mrknu na akce hlavně na dětské příkrmy, super jsou jejich kaše Babydream za 30 Kč, to je opravdu bezkonkurenční cena a kvalita taky super. Vyzkoušela jsem nově i dětskou kosmetiku a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.2.12 12:28

Ja ziju taky v nemecku a nerekla bych ze tu je rosmann nejak mene oblibenej. Naopak ja si ho tu oblibila a dm me naopak zklamalo. Asi jsem byla ve spatnych, ale nesehnala jsem tam co jsem hledala. Navic mam DM trochu z ruky. Vyborna je alnatura, ale tu tady mam dokonce dvaktrat cely kram.

z rosmanna mam rada plinky, ubrousky - ty mi sedi vic jak z DM, treba jejich tehotenskej test ukazal nejsilnejsi carku. I detskou vyzivu nemaj spatnou a mlika jsou taky dobra (i kdyz to nepila, jen dle meho jazyka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 12:28
andelka83 píše:
Já miluju DM - kupuju hodně Babylove, Alnaturu, a hlavně využívám body, slevové knížky, jokery…Do Rosmana chodím taky, ale jen když je na něco vyloženě sleva. V DM kupuju i normální věci, protože za to jsou zase body…a u nás jsou velmi milé prodavačky a prostředí a vůbec všechno. V Rosmanu se ani s kočárkem neotočím.
:palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 12:29
katyca píše:
Karolínka2011 píše:
andelka83 píše:
Karolínka2011 píše:
monicskaa píše:
já mám ráda dm :) ráda sbíram bodíky a pak uplatňuji slevy :) vyhovuje mi jejich značka babylove :potlesk: :palec:
A tobě nechodí z Rossmanu ty kupóny na slevu 10% na celý nákup-je jich 6 na asi 3 měsíce. :?: To mi přijde lepší než ty z DM,vždycky si vyzvednu tu knížku a pak zjistím,že z těch výrobků co jsou tam na slevu použiju tak jeden..Ale teda fotky si nechávám dělat jen v DM ;)
Rosman má taky nějaký klub? To právě vůbec nevím.
Jinka spíš využívám kuponky, které mi chodí pravidelně pro malého, nebo teď v těhotenství, a z normálních knížek i uplatním slevu na výrobek co tam je, a hlavně ty kuponky 25% na cokoliv.
No nám to chodí normálně do schránky,jsem z Písku a na té obálce je napsáno-Pro všechny obyvatele Písku,takže to chodí všem,nevím,třeba to u vás ve městě není.. :nevim:
U nás také žádné slevové kupóny Děčín tak jste asi vyjimka :mrgreen:

mě teda nic do schránky nechodí :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.2.12 12:29

a kdyz jsem ted byla v DM v cr, tak jsem byla vylozene zklamana, nemeli tam vubec nic z presnidavek co mi ten malej vybiravec ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.2.12 12:35

Já taky chodila do DM pořád, ale jak to sleduju, tak pěkně zražují, mlíčko z 129Kč na 139Kč, v Rossmannu stojí 129Kč a tenhle týden je dokonce v akci 99Kč. Pampersky mají v Dm normálně za 429 a v Rossmannu za 300, když si na to hodím ještě 10% tak 270Kč! Mají tam každých 14dní nový leták s docela velkými slevami a kaše normálne za 35Kč - výborná! Taky nám chodí sleva do schránky a jsem z Jablonce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.2.12 12:36
Karolínka2011 píše:
petluk píše:
Obecně mi jejich výrobky přijdou kvalitní a za dobrou cenu. Ale fakt, že hodně věcí běžných značek mají mnohem dražších než jinde :nevim:
O tom pracim prášku jsem to taky četla,už ho někdo z vás zkoušel??

Já preferuji DM. Máme ho tady blízko, na Zličíně- Praha 5. A v Rossmanu jsem byla jen párkrát v Praze a pokaždé byl malý, že jsem se tam s kočárem vůbec nevytočila.
Prací prášek jsem už kupovala několikrát, a je opravdu skvělý, fleky od čehokoli byly hned poprvé pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 12:39

tak už se těšim až ten dm prášek taky vyskoušim :) čekám až mi dojde persil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
7.2.12 12:44

Chodím do DM, přijde mi dobrá, Rossmann neznám, ale nemám ráda Schlecker (přijde mi mnohem dražší) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák