Reklamace v Globusu (Praha CČM)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.2.12 16:06

Reklamace v Globusu(Praha CČM)

Prosím najde se tu někdo,kdo má zkušenost s reklamací spotřebiče(v mém případě vysavače)v Globusu?
Je to v pohodě?Vracejí peníze,nebo opravují?Popřípadě nabízí stejný výrobek jiný kus.
Já jsem koupila vysavač z druhé ruky,vyhazuje mi pojistky a nejde zapnout-jindy zase vysává normálně.
V záruce je jen do konce května 2012.
Tak by mě zajímalo,zda reklamace vyžizují ke spokojenosti zákazníků,jako např.Tesco(kde to vůbec neřeší,na místě a hned vrátí peníze,nebo dají nový výrobek).Nebo se snaží vymlouvat jsou nepříjemní a reklamace trvá měsíc a nebo jí neuznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
7.2.12 16:11

Já jenom nechápu, co je z druhé ruky? To jako, že jsi ho koupila od někoho, kdo si ho koupil v Globusu? Jinak jsem tam reklamovala boty a vrátili mi peníze, ale vracela jsem je do měsíce od nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 16:20

Ano,přesně tak,od někoho kdo ho koupil v Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.2.12 16:23

podle mě ho pošlou na posouzení také jsme reklamovali dvd a posílali to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
7.2.12 16:23

ja reklamovala podprsenku (na zlicinskym) a posilali opravovat.. ale vyrizeny to meli asi za 2 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.2.12 16:33

S reklamacemi v Globusu mám jen nejlepší zkušenosti. Pokud někdo reklamuje věc nedávno koupenou (předpokládám, že do měsíce), tak mu automaticky vracejí peníze. Jednou jsem tam reklamovala zimní boty, u kterých se začala trhat výstelka - bylo to asi po roce od koupě, sice mi řekli, že peníze na místě ne, že to musí dát na reklamaci, ale asi za 2 dny mi přišla sms, že mi vrátí peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.2.12 16:34
slunečnice 31 píše:

a ten někdo ti dá svojí účtenku? Bez ní to zřejmě nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.2.12 16:38

Musíš mít účtenku a fungují skvěle. V žádném jiném super/hyper marketu jsem se nesetkala s tak dobrým přístupem.
Nedělají cavyky, pokud si mylsí,ž e půjde opravdu, odešlou k opravení, pokud vidí neopravitelnou vadu, nechají si zboží a dostala sjem hned peníze.

P.S. v Opavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 16:42
bessi79 píše:
slunečnice 31 píše:
a ten někdo ti dá svojí účtenku? Bez ní to zřejmě nepůjde.

Jasně,že účtenku mám.Bez ní bych to samozřejmě ani nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 16:47

Jde mi o to,že nejsem místní(z Prahy).Teď tam budu mít cestu,ale pak zas nějakou dobu ne.Opravu samozřejmě beru,jen mám obavy,aby to skutečně potom fungovalo,jak jsem již psala v záruce už dlouho nebude a jelikož nejsem místní,je to trošku problém jak tam ten vysavač dostat.
Myslíte,že by ho šlo reklamovat i jinde v Globusu?Třeba v Č.Budějovicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.2.12 17:33
slunečnice 31 píše:

Abych řekla pravdu, v tomto případě není nic jednoduššího, než si zavolat do nejbližšího Globusu a zeptat se na to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
7.2.12 17:50
hartiepa píše:
S reklamacemi v Globusu mám jen nejlepší zkušenosti. Pokud někdo reklamuje věc nedávno koupenou (předpokládám, že do měsíce), tak mu automaticky vracejí peníze. Jednou jsem tam reklamovala zimní boty, u kterých se začala trhat výstelka - bylo to asi po roce od koupě, sice mi řekli, že peníze na místě ne, že to musí dát na reklamaci, ale asi za 2 dny mi přišla sms, že mi vrátí peníze.

To je pravda. Loni jsem si tam koupila tepláky ve výprodeji, ale zkusila jsem si je až doma a byly mi malé. Jelikož tam měli našitou blbou cedulku s velikostí, tak jsem je šla vrátit a automaticky mi vrátili peníze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.2.12 18:27

můžeš to reklamovat kdekoliv v jakémkoliv globusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
7.2.12 18:32
slunečnice 31 píše:
Jde mi o to,že nejsem místní(z Prahy).Teď tam budu mít cestu,ale pak zas nějakou dobu ne.Opravu samozřejmě beru,jen mám obavy,aby to skutečně potom fungovalo,jak jsem již psala v záruce už dlouho nebude a jelikož nejsem místní,je to trošku problém jak tam ten vysavač dostat.

jj, je to jeden provozovatel a nezalezi na ktere provozovne budes reklamovat :palec:
Zakoupí-li tedy kupující zboží v prodejně určitého obchodního řetězce, který má na území České republiky více takových provozoven, může kupující své nároky z odpovědnosti za vady uplatnit v kterékoliv z jeho provozoven s obdobným sortimentem a nemusí se tedy nutně obracet právě na prodejnu, v níž zboží fakticky zakoupil. zdroj ČOI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakladatelka
7.2.12 19:10

Děkuji za informace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat