Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
nevite o nejakem sekaci s tehotenskym oblecenim v Praze? Nechce se mi davat 2000,– za kalhoty, zvlast kdyz je budu nosit uz jen necele tri mesice. Pokud vite o necem, kde maji aspon trochu slusny vyber, dejte prosim vedet.
Moc diky.
J.
Ahoj,
ja resim stejny problem. Nastesti se i v 25. tydnu vejdu prozatim do klasickych laclacu. Ale objevila jsem na internetu zminku o detskem sekaci, kde by meli mit i tehot. obleceni (viz nase prodejny - a je to ta ve Strasnicich) - http://www.medasekac.cz/. Prozatim jsem se tam nebyla podivat, ale urcite se tam chystam. Jo a jinak jsem to zatim vyresila nakupem kalhot s bavlnenym pasem u Vitnamcu ![]()
Já jsem si koupila všechno těhulkovské oblečení (džínové šaty, černé kalhoty, džíny, 2 haleny)v „sekáči“ na pankrácké tržnici (je to úplně vzadu za stánky se zeleninou). Není to klasický kamenný obchod, ale stánky a taky obří pytle a pěkně si člověk pohrabe:-) Mám odtamtud i spousty oblečení na maličkého a ceny jsou tam např.: 3 kusy za 20 kč apod. Rozhodně tam zajdi a nebuď smutná, pokud napoprvé nic na sebe neseženeš. Chce to trpělivost, ale rozhodně se to vyplatí!!:-)
Ahojky,
u nás v ulici je taky sekáč s dětským oblečením a mají tam i těhuhadříky. Něco jsem tam dávala i na prodej
Je to kousek od nám. Bratří Synků, Čestmírova ul. (myslím, že č. 6). Když půjdeš od náměstí, tak po pravé straně, jmenuje se to baby junior bazar. Čestmírova ulice je ta, jak na jednom rohu je spořitelna a na druhém lékárna.
Pa
Šárka
Prosim o nejaky tip ny detsky sekac v centru Prahy, nebo po trase metra B.
Diiiky