Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@montinka ten vak je víc „užitkový“, děti na něm i oba leží a dívají se na pohádky, dokonce jsme ho jednou i použili jako postel, když nám přijela početnější návštěva a chtěla přespat. Ten vak je super…dcera si ho dává do pololehu a čte si v tom, drží jí to hlavu a celkově je to strašně pohodlný.
Máme válecí polštář od firmy kampet www.kampet.cz jsme spokojený ![]()
@Trudi vak se mi líbí čím dál víc, akorát ho asi prvně vyzkouším na prodejně
@xsaleen ty jo teď koukam na jejich stránky a mají to nějaké levné ne? ![]()
No, já koupila pytel holkám do pokojíku-radost ohromná, ALE… po cca roce se ty kuličky zplácly a je jako poloviční, takže už si na něj lehnem když koukáme na noutasu na filma, ale na sezení už to není. Ten jeden asi vyhodím, druhý má z jedné strany zip tak asi budu muset koupit a dosypat
Upřimně, už bych ho nekooupila.
@Uju uvnitř jsou polyst. kuličky a ty se po čase sesednout, chce to časem dosypávat. Kuličky ale stojí pár korun, není to žádná tragédie.
My máme tenhle: http://www.e-bydlenicko.cz/…ci-vaky-3xl/
Je super, že se dá dobře čistit, stačí vlhkej hadřík. Kuličky se musej doplňovat asi u všech.
Holky, ještě se optám: vašim dětíčkám jste kupovaly vak dle jejich velikosti a věku, nebo vak pro dospělý? Dívala jsem se, že je dělají snad ve třech velikostech. Myslím, že pro našeho malýho bych měla koupit ten nejmenší - pro malé děti. Co myslíte
Já přečetla následující inspirace-interiery cz/sedaci-pytle-jako-moderni-a-efektivni-alternativa-sedacek/ a poté letěla do krámu. pytel máme doma asi 14 dní a je to fakt skvělý. hlavně nenaletět a pečlivě vybírat.
@Malvajs Já nemám zkušenosti s jiným vakem, ale s tím, který jsem uvedla, jsem maximálně spokojená.
Díky všem za info a rady. Nakonec jsem si vybrala u tuli-tuli.cz na doporučení od známého, co to má odzkoušený. Po víkendu se ozvu, jak jsem spokojená a jestli to stálo za to
nejhorší je, když vidím jaká je nabídka, vybrat si. nejraděj bych brala aspon 3× ![]()
@Malvajs Taky jsem původně chtěla Fatboy, ale pak jsem koukla i na jiné a říkám si, že nebudu platit za značku a že ten vak asi nebude třikrát lepší, než ten, co je třikrát levnější. pokud teda člověk nechce nějaký extra design. Nakonec jsem koupila vak od firmy Kampet, líbí se mi, že mají certifikovanou náplň a šijou i zdravotní pomůcky. Zatím spokojenost, mám ho teprve pár měsíců.
Akorát se na tom sice dobře sedí, ale blbě se vstává.
@KaroMike píše:
Díky všem za info a rady. Nakonec jsem si vybrala u tuli-tuli.cz na doporučení od známého, co to má odzkoušený. Po víkendu se ozvu, jak jsem spokojená a jestli to stálo za tonejhorší je, když vidím jaká je nabídka, vybrat si. nejraděj bych brala aspon 3×
Prosim dej potom vedet, jak jsi byla spokojena… Na ten obchod jsem se divala uz driv
. jsou z Prahy, tak tam hodim oko a asi si taky poridim dom. Jakej sis koupila presne?