Šéfová je blázen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím, kde se mám vypovídat, protože mě to trápí. Před třemi týdny jsem si hlásila dovolenou na minulý víkend z důvodu závodů s koňma. Jenže závody zrušili ten týden v pondělí a tak jsem si řekla, že si to volno nechám a budu se svým přítelem, kterého jsem dlouho neviděla.. Byli jsme spolu celý páteční večer a pak nějakým nedopatřením šel každej spát k sobě domů. Ráno mi volal a že teda dorazí… No, tak asi cca po 1,5h… Mi někdo klepe na dveře, otevřu a tam stojí moje šéfová, která po mě hystericky řve, že jsem měla bejt na závodech a že jak vidí, že tam nejsem…A chovala se poměrně dost arogantně. V práci za mě měla náhradu a dovolenou nám neproplací.. A teď prostě nevím, jak k tomu mám přistupovat, co dál… Co jí říct? Jsem od soboty kvůli tomu v depresi, nejradši bych se vypařila. Tohle chování mi bylo krajně nepříjemný..![]()
A má ještě nějakého nadřízeného? A proč se stará, kde jsi měla být? V čem je problém? Zkomplikovala něco ve firmě ta tvoje dovolená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč jsi jí to neřekla rovnou, že závody zrušili a tak jsi využila volno jinak? Co je to od ní za drzost? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball Proč by jí to měla říkat? ty taky v práci hlásíš co budeš dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TomyTomy No to nehlásím, nicméně můj šéf mi nestojí za dveřmi
Pokud bych ho za dveřmi objevila normálně bych mu to řekla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AlphaOmega píše:
Kolik ti je a jak moc si svéprávná?
Je mi 23 a jsem svépravná, jako ostatní lidi… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Malaga píše:
A má ještě nějakého nadřízeného? A proč se stará, kde jsi měla být? V čem je problém? Zkomplikovala něco ve firmě ta tvoje dovolená?
Nemá. To právě nechápu proč se stará. Dovolenou si většinou vybírám v krátkým týdnu. Ještě z většiny si to prohazuji s druhým kolegou, že on jde týden vkuse a pak jdu týden vkuse já… Takže kolikrát se to ani nedá nazývat dovolenou. Nezkomplikovala, jen jí v pondělí volal brigádník, že nemůže nakonec. Tak za mnou přilezla a já jsem jí řekla, že něco už mám… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemá. To právě nechápu proč se stará. Dovolenou si většinou vybírám v krátkým týdnu. Ještě z většiny si to prohazuji s druhým kolegou, že on jde týden vkuse a pak jdu týden vkuse já… Takže kolikrát se to ani nedá nazývat dovolenou.Nezkomplikovala, jen jí v pondělí volal brigádník, že nemůže nakonec. Tak za mnou přilezla a já jsem jí řekla, že něco už mám…
Tak je asi jasný, proč vyváděla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Proč jsi jí to neřekla rovnou, že závody zrušili a tak jsi využila volno jinak? Co je to od ní za drzost?
Bála jsem se přesně nějaký takový šaškárny takovýhle..
Je divný, že si v létě chci vybrat volno… Od ledna jsem si vybrala dovolený asi tak jako normální člověk. S tím, že stejně většinou jsem pak šla navíc nebo si to prohazovala…
Jenže u nás se ani nepodepisuje dovolenka, nic… Nevyplácí se za dovolenou, nic… Takže já přijdu o peníze a ještě mě přijde zkontrolovat domu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@boball No já bych mu to neřekla ani kdybycch ho za těma dveřma našla
Jen s té představy mám osypky. A ještě pokud mi tu dovolenou neplatí, což je dle mého nezákonné, tak mu do toho není tím tuplem nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
A ty ses tam na jakej pracovní poměr, že nemáš dovolenou?
Hlavní pracovní poměr. Ona mi samozřejmě do vejplatnice ty dovolený vypisuje, ale ve skutečnosti je vůbec nemám… ![]()
- Citovat
- Upravit
@TomyTomy píše:
@boball No já bych mu to neřekla ani kdybycch ho za těma dveřma našlaJen s té představy mám osypky. A ještě pokud mi tu dovolenou neplatí, což je dle mého nezákonné, tak mu do toho není tím tuplem nic.
Tak druhá možnost je poslat ho do pr.ele
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevím, kde se mám vypovídat, protože mě to trápí. Před třemi týdny jsem si hlásila dovolenou na minulý víkend z důvodu závodů s koňma. Jenže závody zrušili ten týden v pondělí a tak jsem si řekla, že si to volno nechám a budu se svým přítelem, kterého jsem dlouho neviděla.. Byli jsme spolu celý páteční večer a pak nějakým nedopatřením šel každej spát k sobě domů. Ráno mi volal a že teda dorazí… No, tak asi cca po 1,5h… Mi někdo klepe na dveře, otevřu a tam stojí moje šéfová, která po mě hystericky řve, že jsem měla bejt na závodech a že jak vidí, že tam nejsem…A chovala se poměrně dost arogantně. V práci za mě měla náhradu a dovolenou nám neproplací.. A teď prostě nevím, jak k tomu mám přistupovat, co dál… Co jí říct? Jsem od soboty kvůli tomu v depresi, nejradši bych se vypařila. Tohle chování mi bylo krajně nepříjemný..