Šéfová je blázen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.16 19:37

Šéfová je blázen

Ahoj, nevím, kde se mám vypovídat, protože mě to trápí. Před třemi týdny jsem si hlásila dovolenou na minulý víkend z důvodu závodů s koňma. Jenže závody zrušili ten týden v pondělí a tak jsem si řekla, že si to volno nechám a budu se svým přítelem, kterého jsem dlouho neviděla.. Byli jsme spolu celý páteční večer a pak nějakým nedopatřením šel každej spát k sobě domů. Ráno mi volal a že teda dorazí… No, tak asi cca po 1,5h… Mi někdo klepe na dveře, otevřu a tam stojí moje šéfová, která po mě hystericky řve, že jsem měla bejt na závodech a že jak vidí, že tam nejsem…A chovala se poměrně dost arogantně. V práci za mě měla náhradu a dovolenou nám neproplací.. A teď prostě nevím, jak k tomu mám přistupovat, co dál… Co jí říct? Jsem od soboty kvůli tomu v depresi, nejradši bych se vypařila. Tohle chování mi bylo krajně nepříjemný.. :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
16.8.16 19:38

Kolik ti je a jak moc si svéprávná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.8.16 19:39
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím, kde se mám vypovídat, protože mě to trápí. Před třemi týdny jsem si hlásila dovolenou na minulý víkend z důvodu závodů s koňma. Jenže závody zrušili ten týden v pondělí a tak jsem si řekla, že si to volno nechám a budu se svým přítelem, kterého jsem dlouho neviděla.. Byli jsme spolu celý páteční večer a pak nějakým nedopatřením šel každej spát k sobě domů. Ráno mi volal a že teda dorazí… No, tak asi cca po 1,5h… Mi někdo klepe na dveře, otevřu a tam stojí moje šéfová, která po mě hystericky řve, že jsem měla bejt na závodech a že jak vidí, že tam nejsem…A chovala se poměrně dost arogantně. V práci za mě měla náhradu a dovolenou nám neproplací.. A teď prostě nevím, jak k tomu mám přistupovat, co dál… Co jí říct? Jsem od soboty kvůli tomu v depresi, nejradši bych se vypařila. Tohle chování mi bylo krajně nepříjemný.. :,( :,(

A má ještě nějakého nadřízeného? A proč se stará, kde jsi měla být? V čem je problém? Zkomplikovala něco ve firmě ta tvoje dovolená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
16.8.16 19:40

Proč jsi jí to neřekla rovnou, že závody zrušili a tak jsi využila volno jinak? Co je to od ní za drzost? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.8.16 19:43

-

Příspěvek upraven 23.03.19 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
16.8.16 19:44

A ty ses tam na jakej pracovní poměr, že nemáš dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
16.8.16 19:45

@boball Proč by jí to měla říkat? ty taky v práci hlásíš co budeš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
16.8.16 19:48

@TomyTomy No to nehlásím, nicméně můj šéf mi nestojí za dveřmi :) Pokud bych ho za dveřmi objevila normálně bych mu to řekla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 19:48
@AlphaOmega píše:
Kolik ti je a jak moc si svéprávná?

Je mi 23 a jsem svépravná, jako ostatní lidi… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.16 19:51
@Malaga píše:
A má ještě nějakého nadřízeného? A proč se stará, kde jsi měla být? V čem je problém? Zkomplikovala něco ve firmě ta tvoje dovolená?

Nemá. To právě nechápu proč se stará. Dovolenou si většinou vybírám v krátkým týdnu. Ještě z většiny si to prohazuji s druhým kolegou, že on jde týden vkuse a pak jdu týden vkuse já… Takže kolikrát se to ani nedá nazývat dovolenou. Nezkomplikovala, jen jí v pondělí volal brigádník, že nemůže nakonec. Tak za mnou přilezla a já jsem jí řekla, že něco už mám… :(

• Citovat
  • Upravit
26270
16.8.16 19:52
@Anonymní píše:
Nemá. To právě nechápu proč se stará. Dovolenou si většinou vybírám v krátkým týdnu. Ještě z většiny si to prohazuji s druhým kolegou, že on jde týden vkuse a pak jdu týden vkuse já… Takže kolikrát se to ani nedá nazývat dovolenou.Nezkomplikovala, jen jí v pondělí volal brigádník, že nemůže nakonec. Tak za mnou přilezla a já jsem jí řekla, že něco už mám… :(

Tak je asi jasný, proč vyváděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 19:53
@boball píše:
Proč jsi jí to neřekla rovnou, že závody zrušili a tak jsi využila volno jinak? Co je to od ní za drzost? 8o

Bála jsem se přesně nějaký takový šaškárny takovýhle.. :,( Je divný, že si v létě chci vybrat volno… Od ledna jsem si vybrala dovolený asi tak jako normální člověk. S tím, že stejně většinou jsem pak šla navíc nebo si to prohazovala… :nevim: Jenže u nás se ani nepodepisuje dovolenka, nic… Nevyplácí se za dovolenou, nic… Takže já přijdu o peníze a ještě mě přijde zkontrolovat domu. :(

• Citovat
  • Upravit
455
16.8.16 19:53

@boball No já bych mu to neřekla ani kdybycch ho za těma dveřma našla :dance: Jen s té představy mám osypky. A ještě pokud mi tu dovolenou neplatí, což je dle mého nezákonné, tak mu do toho není tím tuplem nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 19:54
@pikola píše:
A ty ses tam na jakej pracovní poměr, že nemáš dovolenou?

Hlavní pracovní poměr. Ona mi samozřejmě do vejplatnice ty dovolený vypisuje, ale ve skutečnosti je vůbec nemám… :zed:

• Citovat
  • Upravit
15051
16.8.16 19:55
@TomyTomy píše:
@boball No já bych mu to neřekla ani kdybycch ho za těma dveřma našla :dance: Jen s té představy mám osypky. A ještě pokud mi tu dovolenou neplatí, což je dle mého nezákonné, tak mu do toho není tím tuplem nic.

Tak druhá možnost je poslat ho do pr.ele :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat