Šéfová je blázen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
16.8.16 20:29
@Anonymní píše:
No, já jí zejtra tohle řeknu. Jenže asi se rozhodla mě šikanovat - protože cca 14 dní zpátky jsem přijela do práce a tam bylo zvýrazněno, že umýt výlohu a že jí budu mít já a to sama ví, že mýt sklo neumím a že mám ještě paniku z výšek (stát na štaflích)… no, nakonec všude fleky atd. Večer samozřejmě měla problém a proslov.. Jenže jsem si zjišťovala a já jí tu výlohu vůbec mýt nemusím, protože ve smlouvě mám napsáno - řidič a nejsem žádný pomocník ani atd.. Takže já můžu mýt auto, luxovat, dělat vše spojené s prácí řidiče, ale mýt výlohu opravdu není moje povinnost..

Takové jednání si samozřejmě nemusíš nechat líbit. Můžeš si stěžovat, nebo to rozjet ve velkém. Ale pokud se ona rozhodne tě šikanovat, anebo vyštípat, tak moc šancí nevidím, respektive stálo by tě to zbytečně moc energie, kterou můžeš raději využít k hledání lepšího zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.8.16 20:31

-

Příspěvek upraven 23.03.19 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
16.8.16 20:35

Dokud budou existovat lidi jako ty, kteří přistupují na takové podmínky, tak budou existovat i tito zaměstnavatelé, kteří si dovolí vše.
Můžeš si za to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.8.16 20:38
@Anonymní píše:
Ano, hlásila jsem jí dostatečně dopředu. Cca před 14ti týdny mě tím vydírala, že to mám zajištěný a že musím jít navíc do práce. Když jsem jí řekla, že si ve svým volnu jdu vyřešit občanku - tak mi řekla, že si jí řeším už dostatečně dlouho, že to počká do dalšího týdne.. No, prostě jsem nešla navíc. Po volnu za mnou přišla ať jí tu novou občanku ukážu? :think:

ano ona je šílená a ty jsi trouba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 20:39

Známe zde pouze verzi jedné strany.
a mimo jiné zaměstnavatel Ti může dát dovolenou, kdy on uzná za vhodné a ne jak ty si pískneš a jestliže došlo k tomu, že vybuchl brigádník a ty jsi jí tvrdila, že budeš pryč, což nakonec není pravda, tak se zas až tolik není co divit jejímu chování.
Pracuji ve vedoucí pozici a zrovna tento týden jsem musela zrušit jedné podřízené dovolenou, jelikož ta co jí měla zastupovat je nemocná, takže když potřebuji zajistit chod firmy, tak prostě i takové opatření musí vedoucí dělat.

• Citovat
  • Upravit
Aywi
16.8.16 20:46
@Anonymní píše:
a mimo jiné zaměstnavatel Ti může dát dovolenou, kdy on uzná za vhodné a ne jak ty si pískneš a jestliže došlo k tomu, že vybuchl brigádník a ty jsi jí tvrdila, že budeš pryč, což nakonec není pravda, tak se zas až tolik není co divit jejímu chování.
Pracuji ve vedoucí pozici a zrovna tento týden jsem musela zrušit jedné podřízené dovolenou, jelikož ta co jí měla zastupovat je nemocná, takže když potřebuji zajistit chod firmy, tak prostě i takové opatření musí vedoucí dělat.

no jo vy ve vedoucich pozicich jaksi zapominate, ze vsichni jsou lidi jako vy. i ten podrizenej. dvoji metr. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1675
16.8.16 20:49
@Anonymní píše:
V gastru, dělám kurýra…

z jakého si kraje nebo okresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
16.8.16 20:52
@Anonymní píše:
No, myslím si, že až tak krátký není. Asi bych o pár věcech věděla, co by jí potopili… :nevim:

Tak jí běž normálně udat, takový lidi si právě myslí, ze na ne nikdo nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 20:57
@Adinal píše:
Dokud budou existovat lidi jako ty, kteří přistupují na takové podmínky, tak budou existovat i tito zaměstnavatelé, kteří si dovolí vše.
Můžeš si za to sama.

Nemůžu, protože tak přistupovala i ke zbytku. Myslím, že budu, ale poslední, kdo si to nechal líbit..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.16 20:59
@Saatine píše:
No ano, zavolat zrušit dovolenou a uhradit vše co se díky tomu muselo zaplatit je možnost. Ale schválenou nahlášenou dovolenou jen tak chodit nekontroluješ, kvůli buzeraci ne? Protože ten zaměstnanec má na tu dovolenou právo, pokud mu ji schválí.

Mě jí schválila. Poté, že jí vybouchl brigádník a nakonec šla bývalá kolegyně brigádničit. Takže o jaký náhradě škody tady mluvíme?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.16 21:01
@hanča74 píše:
z jakého si kraje nebo okresu?

z Prahy.

• Citovat
  • Upravit
455
16.8.16 21:02

@Aywi Podívej,ta dovolená byla nahlášená předem, pokud mě jako vedoucí vybouchne náhrada tk zvednu telefon, zavolam lidem co jsou na dovče, vysvětlím situaci a poprosím slušně jestli by nebylo možné aby ten člověk přišel, popř. nabídnu kompenzaci. slyšela jsi někdy rčení jak schceš aby se lidé chovali k tobě…To že jsi šév tě neopravnuje se chovat jak dobytek. A když se ke mně můj nadřízený bude chovat slušně tak i já mu v takových situacích ráda vyjdu vstříc. Vedoucíby měli dělat pouze lidi kteří si váží svých podřízených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
16.8.16 21:03
@Anonymní píše:
z Prahy.

napiš mi sz. Jsem taky z Prahy a o pár místech vím u známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 21:04
@Anonymní píše:
Pracuji ve vedoucí pozici a zrovna tento týden jsem musela zrušit jedné podřízené dovolenou, jelikož ta co jí měla zastupovat je nemocná, takže když potřebuji zajistit chod firmy, tak prostě i takové opatření musí vedoucí dělat.

Aha a v jakým paragrafu v zákoníku práce se píše, že musím hlásit za jakým účelem si beru dovolenou? :think: Asi v žádným, co? Prostě byla nahlášená dovolená, byl zástup a navštívila mě doma…

• Citovat
  • Upravit
5672
16.8.16 21:07
@Anonymní píše:
Mě jí schválila. Poté, že jí vybouchl brigádník a nakonec šla bývalá kolegyně brigádničit. Takže o jaký náhradě škody tady mluvíme?

Myslela náhradu škody, kterou by měl platit zaměstnavatel.
Měla bys např. schválenou dovolenou, zaplatila sis zájezd, šéf by ti dovolenou zrušil, tak ti musí zaplatit škodu, kterou ti tím způsobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat