Šéfová je blázen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
na ÚP?
Ano, ŮP práce vyšetřuje a postihuje takové nezákonné jednání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanča74 píše:
No tak promiň ale když podepíšeš hlavní pracovní poměr a souhlasis s tím ze nemáš nárok na proplacení dovolené tak to je opravdu do nebe volající.
Nikde nic takovýho na smlouvě nemám kromě toho, že tam mám 10tis hrubýho a to beru daleko víc..Jenže mrcha do vejplatnice vypisuje dovolenou atd.. Nemám příplatky za víkendy, za svátky, nic..
Snažím se odsud utéct, ale není to tak jednoduché.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano, hlásila jsem jí dostatečně dopředu. Cca před 14ti týdny mě tím vydírala, že to mám zajištěný a že musím jít navíc do práce. Když jsem jí řekla, že si ve svým volnu jdu vyřešit občanku - tak mi řekla, že si jí řeším už dostatečně dlouho, že to počká do dalšího týdne.. No, prostě jsem nešla navíc. Po volnu za mnou přišla ať jí tu novou občanku ukážu?
Mohu se zeptat v jakém oboru pracuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Mohu se zeptat v jakém oboru pracuješ?
V gastru, dělám kurýra…
- Citovat
- Upravit
@TomyTomy píše:
Ano, ŮP práce vyšetřuje a postihuje takové nezákonné jednání.
Když to je otázka, zda to má cenu, když na vejplatnici je pak všechno zfalšovaný… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nikde nic takovýho na smlouvě nemám kromě toho, že tam mám 10tis hrubýho a to beru daleko víc..Jenže mrcha do vejplatnice vypisuje dovolenou atd.. Nemám příplatky za víkendy, za svátky, nic..![]()
Snažím se odsud utéct, ale není to tak jednoduché.
![]()
Co na tom není jednoduché?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Když to je otázka, zda to má cenu, když na vejplatnici je pak všechno zfalšovaný…
No, to je bohužel pravda a nenaděláš nic.Na tydle dobytky je zákon krátý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já jsem jí jen řekla, že na závody se musí připravit. 2 dny volna jsem si brala, protože se vstává brzo ráno.. A den předtím si musím vyzvednout vozejk pro koně… Dál jsem to s ní neprobírala. Bylo mi taky řečeno, že šikana šéfa je dnes žalovatelná a že podle paragrafu 16 v zákoníku práce se stanoví, že zaměstnavatel je povinen zajistit rovné zacházení se všemi zaměstnanci. Takže by teď měla navštěvovat i ostatní… Kolegyně z druhy směny si furt prohazuje víkendy, dny a nikomu to nevadí, ale jakmile jde o mě… Je to problém…
druzi se k tobe chovaji, jak jim ty dovolis. mela jsi ji rovnou rict, ze ji po tom, kde jsi ve svym volnu nic neni. a at te uz lakave nenavstevuje v dobe dovoleny doma a sbohem nazdar. nesmis z ni mit strach. a priste ji vuec nevysvetluj proc si beres volno. proste potrebujes tecka. naddelas si to, nebo nevim jak to u vas funguje. ![]()
- Citovat
- Upravit
@hanča74 píše:
Co na tom není jednoduché?
Najít něco kvalitního je problém. Naposledy mi na pohovoru ke konci řekli, že mě berou a když jsem se zeptala na plat. Tak mi řekli 13,5tis hrubýho za 12h směny krátký a dlouhý.. Tak jsem se musela začít hrozně smát… ![]()
- Citovat
- Upravit
@TomyTomy píše:
No, to je bohužel pravda a nenaděláš nic.Na tydle dobytky je zákon krátý.
No, myslím si, že až tak krátký není. Asi bych o pár věcech věděla, co by jí potopili… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano, hlásila jsem jí dostatečně dopředu. Cca před 14ti týdny mě tím vydírala, že to mám zajištěný a že musím jít navíc do práce. Když jsem jí řekla, že si ve svým volnu jdu vyřešit občanku - tak mi řekla, že si jí řeším už dostatečně dlouho, že to počká do dalšího týdne.. No, prostě jsem nešla navíc. Po volnu za mnou přišla ať jí tu novou občanku ukážu?
sikana jak prase. ja bych ji klidne anonymne udala, at se ji v tom bordelu nekdo pekne porejpe.
- Citovat
- Upravit
@Aywi píše:
druzi se k tobe chovaji, jak jim ty dovolis. mela jsi ji rovnou rict, ze ji po tom, kde jsi ve svym volnu nic neni. a at te uz lakave nenavstevuje v dobe dovoleny doma a sbohem nazdar. nesmis z ni mit strach. a priste ji vuec nevysvetluj proc si beres volno. proste potrebujes tecka. naddelas si to, nebo nevim jak to u vas funguje.
No, já jí zejtra tohle řeknu. Jenže asi se rozhodla mě šikanovat - protože cca 14 dní zpátky jsem přijela do práce a tam bylo zvýrazněno, že umýt výlohu a že jí budu mít já a to sama ví, že mýt sklo neumím a že mám ještě paniku z výšek (stát na štaflích)… no, nakonec všude fleky atd. Večer samozřejmě měla problém a proslov.. Jenže jsem si zjišťovala a já jí tu výlohu vůbec mýt nemusím, protože ve smlouvě mám napsáno - řidič a nejsem žádný pomocník ani atd.. Takže já můžu mýt auto, luxovat, dělat vše spojené s prácí řidiče, ale mýt výlohu opravdu není moje povinnost..
- Citovat
- Upravit
@nostress píše: Škoda, když by jsi působila třeba ve službách, možná bych pro tebe něco měla.
Není mi cizí žádná práce.
Takže jsem s ní. ![]()
- Citovat
- Upravit