Šéfová je blázen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@nostress píše:
Tak snad na dovolenou máš nárok dle zákona. Proč by jsi musela hlásit šéfové, jak naložíš se svým volným časem? I když by jsi celou dovolenou dělala stojku na hlavě, a kroutila ušima, jí to nemusí zajímat.
I kdybych makala půl roku vkuse a přišla za ní, že chci dovolenou, že chci doma spát. Tak mi řekne, že mám volna dost - dělám krátký a dlouhý… Teď jsem si brala jen dva dny a věděla jsem, že je využiji jinak a budu s přítelem… Tohle mě ale fakt sundalo. Jsem od soboty fakt nepříjemná, podrážděná a o to hůř, že tam jdu zítra… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Bála jsem se přesně nějaký takový šaškárny takovýhle..Je divný, že si v létě chci vybrat volno… Od ledna jsem si vybrala dovolený asi tak jako normální člověk. S tím, že stejně většinou jsem pak šla navíc nebo si to prohazovala…
Jenže u nás se ani nepodepisuje dovolenka, nic… Nevyplácí se za dovolenou, nic… Takže já přijdu o peníze a ještě mě přijde zkontrolovat domu.
To je tedy pěknej ojeb s prominutím. Těžko říct, jestli by mi neruply nervy a nedala bych jí co proto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hlavní pracovní poměr. Ona mi samozřejmě do vejplatnice ty dovolený vypisuje, ale ve skutečnosti je vůbec nemám…
Bch si šla stěžovat na ÚP. Je to nezákonné a ppkutuje se za to.
Prostě nenech sebou tímto stylem orat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga no me moc jasny neprijjde proč vyvadela, pokud to mela zakladatelka domluveno předem a ona s tím souhlasila, tak nemá co rypakovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TomyTomy píše:
@boball No já bych mu to neřekla ani kdybycch ho za těma dveřma našlaJen s té představy mám osypky. A ještě pokud mi tu dovolenou neplatí, což je dle mého nezákonné, tak mu do toho není tím tuplem nic.
Já jsem jí jen řekla, že na závody se musí připravit. 2 dny volna jsem si brala, protože se vstává brzo ráno.. A den předtím si musím vyzvednout vozejk pro koně… Dál jsem to s ní neprobírala. Bylo mi taky řečeno, že šikana šéfa je dnes žalovatelná a že podle paragrafu 16 v zákoníku práce se stanoví, že zaměstnavatel je povinen zajistit rovné zacházení se všemi zaměstnanci. Takže by teď měla navštěvovat i ostatní… Kolegyně z druhy směny si furt prohazuje víkendy, dny a nikomu to nevadí, ale jakmile jde o mě… Je to problém… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
I kdybych makala půl roku vkuse a přišla za ní, že chci dovolenou, že chci doma spát. Tak mi řekne, že mám volna dost - dělám krátký a dlouhý… Teď jsem si brala jen dva dny a věděla jsem, že je využiji jinak a budu s přítelem… Tohle mě ale fakt sundalo. Jsem od soboty fakt nepříjemná, podrážděná a o to hůř, že tam jdu zítra…
Tohle mě udělat nějaká šéfová, pokud bych nějakou měla, tak už by to byla
leda tak bývalá šéfová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak promiň ale když podepíšeš hlavní pracovní poměr a souhlasis s tím ze nemáš nárok na proplacení dovolené tak to je opravdu do nebe volající. Nejen ze je to nezákonné, ale ještě se k tobě chová jak ke kusů hadru.Ja osobně bych už byla na úřadu práce kde bych jim povypravela o praktikách paní šéfové. Ale to u me nehrozí pac ja bych takovou smlouvu nikdy nepodepsala a i kdyby náhodou v nakém deliriu ano a takto na me zazvonila tak by nestačila počítat schody a v ten okamžik by už byla moje ex šéfová.
Příspěvek upraven 16.08.16 v 20:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
To je tedy pěknej ojeb s prominutím. Těžko říct, jestli by mi neruply nervy a nedala bych jí co proto.
Mě ty nervy právě ruply. Takže posílám životopisy, ale zatím z něčeho jíst musím… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tinuvien píše:
Bch si šla stěžovat na ÚP. Je to nezákonné a ppkutuje se za to.Prostě nenech sebou tímto stylem orat.
na ÚP? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě ty nervy právě ruply. Takže posílám životopisy, ale zatím z něčeho jíst musím…
To chápu, je to hnus, co dnes projde takovým lidem.Snad najdeš co nejdřív jinou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TomyTomy píše:
@Malaga no me moc jasny neprijjde proč vyvadela, pokud to mela zakladatelka domluveno předem a ona s tím souhlasila, tak nemá co rypakovat.
Ano, hlásila jsem jí dostatečně dopředu. Cca před 14ti týdny mě tím vydírala, že to mám zajištěný a že musím jít navíc do práce. Když jsem jí řekla, že si ve svým volnu jdu vyřešit občanku - tak mi řekla, že si jí řeším už dostatečně dlouho, že to počká do dalšího týdne.. No, prostě jsem nešla navíc. Po volnu za mnou přišla ať jí tu novou občanku ukážu? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
na ÚP?
Ano, ŮP práce vyšetřuje a postihuje takové nezákonné jednání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanča74 píše:
No tak promiň ale když podepíšeš hlavní pracovní poměr a souhlasis s tím ze nemáš nárok na proplacení dovolené tak to je opravdu do nebe volající.
Nikde nic takovýho na smlouvě nemám kromě toho, že tam mám 10tis hrubýho a to beru daleko víc..Jenže mrcha do vejplatnice vypisuje dovolenou atd.. Nemám příplatky za víkendy, za svátky, nic..
Snažím se odsud utéct, ale není to tak jednoduché.
![]()
- Citovat
- Upravit
To mi teda moc jasný není, protože ten den ještě sehnala bývalou kolegyni..