Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, byl by někdo tak hodný, protože mi se nedaří, a pomohl mi najít selfie tyč, která by byla kompatibilní s tímto mobilem?
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…c5-ot-5036d/
Dcera by ji chtěla na vánoce, ale nedaří se mi najít. Děkují
Dobry den, ja si myslim, ze telefon je dost stary model a kompatibilitu nenajdete. Ale muzete se zkusit poptat v nejakem elektru, oni vam to popripade i vyzkousi. A nebo dceri k selfie tyci pridat i telefon ![]()
@Madam-Owl píše:
Dobry den, ja si myslim, ze telefon je dost stary model a kompatibilitu nenajdete. Ale muzete se zkusit poptat v nejakem elektru, oni vam to popripade i vyzkousi. A nebo dceri k selfie tyci pridat i telefon
Děkují, mobil nemá ještě ani rok, dostala loni k vánocům
@Martanek123 Chapu,ale mobily jdou strasne rychle dopredu a dneska uz je to stary mobil, bohuzel. Navic ne moc velka cenova kategorii, takze bych opravdu zasla do nejakeho specializovaneho obchodu a nechala si poradit. Ale pokud muzu poradit, tak i v obycejne trznici sezenete selfie tyc a vetsinou jdou na vsechny telefony.
@Madam-Owl píše:
@Martanek123 Chapu,ale mobily jdou strasne rychle dopredu a dneska uz je to stary mobil, bohuzel. Navic ne moc velka cenova kategorii, takze bych opravdu zasla do nejakeho specializovaneho obchodu a nechala si poradit. Ale pokud muzu poradit, tak i v obycejne trznici sezenete selfie tyc a vetsinou jdou na vsechny telefony.
děkují, omrknu to