Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zastávám se pisatelky neboť nemám ráda pokrytecké puritány, kteří ač to také dělají, tváří se jako by sex neexistoval. S manželem jsme 2 měsíce před porodem (z důvodu hrozícího předčasného porodu) a 2 měsíce po porodu (kvůli šílenému šití po průchodu velkého miminka s pomocí kleští) mohli jen orální sex. Bylo to úžasné a určitě se za to nestydíme. Když to dělá dobře oběma je to přece skvělé, no ne?:-)
Tak s chutí do toho!!!!!!!!!
Hlavně že máme 21. století. Imbecilní hovada hned tak nevymizí, sami doma dělají kdoví co, ale navenek se tváří cudně. Ale co s nima, zastřelit je nelze.
Myslím, že i tyhle diskuse sem patří a komu se nadavuje, nemusí to číst, ne?
Pokud to dané dvojici (trojici…) vyhovuje a nikomu tím neubližují, je to čistě jejich problém.
Mimochodem, určitě tento fígl zkusím, sperma mi moc nechutná, tak uvidíme. Ahoj a vydržet. Třeba pokrytci, volové a jiní vymřou.
Taky se zastávám oné první pisatelky, i když já sama orální sex neprovozuji. Mám jiný problém než chuť semene. Vadí mi cokoliv v puse co se octne dál než za zubama. Vyčistit si zuby, hlavně stoličky, mi dá obrovskou námahu. Je mi 26 let a ještě jsem si na to nezvykla. S manželem jsme si to vysvětlili a chápe to. Ví, že se dusím i s kartáčkem v puse. Strašně ráda ho pusinkuji na všech intimních patriích a dráždím jazykem, ale víc nic. Pokaždé se v duchu přemlouvám, ale nejde to.
Doufám, že mě tady kvůli mému komentáři neukamenujete. Kromě manžela jsem to ještě nikomu neřekla. Třeba má taky někdo takový problém. Nevím, nikoho jiného neznám.
Lenka
Ahoj, myslím si, že podobné diskuse patří k životu. Pokud to někomu nevadí, vyhovuje a dokonce se mu to líbí, tak proč ne. Já sama orální sex také neprovozuji. S manželem jsme spolu už skoro 10 let a on to chápe a nevyžaduje. Myslím, že by se mu to asi i líbilo, ale já také mám problém s dávicím reflexem. Ale to je každého věc. Sex je přeci krásný s jakoukoliv praktikou, která oběma vyhovuje. Tak hurá do milování. Petra
Ja se tedy taky zastavam one pisatelky…Urcite to tak nemyslela. Navic oralni sex je preci taky sex a bez sexu zadne tehu neni. Aneb co neni v sexu zakazeno, jepovoleno. Kazdy podle sve chuti a hlavne kdyz si dva spolu v sexu rozumi.
Neves hlavu a milovani zdar
Maxi