Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam dva mesice noveho pritele. Poprve jsem zamilovana. Akorat je v tom hacek. 8 lety vekovy rozdil, on 25 a ja 33. Dite uz mam. Dusim v sobe sve city a do toho mi dava zabrat ex pritel, se kterym to ditw mam. Ted jsme na dovolene, hned zitra novy pritel odleta pracovne prYc a dnes odjizdime z dovolene. Na dnesek se ni zdal sen, ze jsem teehotna a prichazi porod. Moc si sen nepamatuji, ale probihalo to v klidu. Co to ma znamenat. Moc rada bych si nechala i vylozit karty.
Ja jsem dneska taky rodila. ![]()
Ja 29,pritel 24 a dite a rozvod mam taky relativne cerstve za sebou. ![]()
Holky me když se naposledy zdálo o pozitivním testu, tak jsem těhotná byla
sice to nedopadlo dobře, ale po pár měsících se mi zdálo, že mám velký pupek a manžel s dcerou se tulili k bříšku no a teď jsem ve 28 týdnu ![]()
No me to vyjelo ze prijde neco pozitivniho v pripade, ze byl porod bez komplikaci a k histerii ve snu nedoslo, naopak, ja si ten sen chtela uzit do konce.
@kve-tinka
Mezi Vami je jen pet let, me dedi tech osm
ale uz je pozde
@Pampelinka me to taky desilo, ted si z toho delame srandu. Jsme spolu rok a naprosta pohoda.
@kve-tinka píše:
@Pampelinka me to taky desilo, ted si z toho delame srandu. Jsme spolu rok a naprosta pohoda.
No mam pred sebou ohromne rozhodnuti
Ahoj holky, chtěla bych se s vámi podělit o mou dost zvlastní noc. Před prvním nočním probuzení se mi zdálo o porodu. Bylo to z ničeho nic, nepredchazelo tomu žádné těhotenství atd… Ale najednou jsem stála a křičela že rodím, praskla mi voda, která mi tekla všude po nohách, viděla jsem i hlenovou dost hustou zádku. Ihned mě vedli na porodní sál a já si podvědomě říkala jak je to možné, že jsem čekala své třetí dítě a nevím o tom a ještě ke všemu to snad ani nechci. Sama v tom snu jsem byla dost zmatená z toho jak je možné že rodím. Porod byl rychlý bez komplikací ale vyprdé mimčo jsem neviděla. Vzbudil mě pocit plného močáku a šla jsem na WC. Byla jsem Teda dost zmatená z toho co to bylo za sen. Nicméně jsem opět ulehla do postele a usnula. Následoval ale druhý sen. Že mi moje mamka oznámila že čeká dítě a ukazavala mi nespočet testů kde byla druhá čárka. Celý sen se točil jen kolem jejího těhotenství. Ona měla radost ale já byla naštvaná, protože zrovna dvakrát nemusím jejího nového přítele. Dost mě to rozhodilo, že se mi dvakrát za noc zdálo něco takového spojené s těhotenstvím a porodem ačkoli nejsem těhotná, neplanuji otěhotnět a snům nepredchazel žádný podmět… Tak proč mi to takto vlezlo rovnou do dvou snů? Věříte na sny?
@MSM20 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se s vámi podělit o mou dost zvlastní noc. Před prvním nočním probuzení se mi zdálo o porodu. Bylo to z ničeho nic, nepredchazelo tomu žádné těhotenství atd… Ale najednou jsem stála a křičela že rodím, praskla mi voda, která mi tekla všude po nohách, viděla jsem i hlenovou dost hustou zádku. Ihned mě vedli na porodní sál a já si podvědomě říkala jak je to možné, že jsem čekala své třetí dítě a nevím o tom a ještě ke všemu to snad ani nechci. Sama v tom snu jsem byla dost zmatená z toho jak je možné že rodím. Porod byl rychlý bez komplikací ale vyprdé mimčo jsem neviděla. Vzbudil mě pocit plného močáku a šla jsem na WC. Byla jsem Teda dost zmatená z toho co to bylo za sen. Nicméně jsem opět ulehla do postele a usnula. Následoval ale druhý sen. Že mi moje mamka oznámila že čeká dítě a ukazavala mi nespočet testů kde byla druhá čárka. Celý sen se točil jen kolem jejího těhotenství. Ona měla radost ale já byla naštvaná, protože zrovna dvakrát nemusím jejího nového přítele. Dost mě to rozhodilo, že se mi dvakrát za noc zdálo něco takového spojené s těhotenstvím a porodem ačkoli nejsem těhotná, neplanuji otěhotnět a snům nepredchazel žádný podmět… Tak proč mi to takto vlezlo rovnou do dvou snů? Věříte na sny?
Netrávíš moc času na emiminu?
@Kaktusanda Právě že vůbec ne, přihlásila jsem se po dlouhé době a to jen proto že jsem hledala na diskuzích co by sny mohly znamenat.
A matka má skutečně nového přítele a hrozí, že by mohla o miminko stát? Pokud ano, tipuju, že to podvědomě zpracováváš. Eventuelně nějakou svou touhu po dalším dítěti ![]()
@MSM20 sen je sen a nic to neznamená, jsou tam útržky našich myšlenek, o čem se mluvilo, co jsme viděli v televizi - mozek to zmixuje a „vyrobí“ sen - a výsledek může být naprostý nesmysl