Jaké máte domácí zvířátko?

2202
11.8.17 10:41

Mám dvě malá zvířátka (děti ;) ), pes by byl poslušnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Qwentin
11.8.17 10:43

Pejska :-), biewer, jorkšírský teriér, miláček, zlatíčko naše :hug: :andel: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3837
11.8.17 10:44

Mám psa a kočku, jsem s nimi spokojená velmi. Pes je náročný na pohyb a pozornost, takže to je můj koníček, věnuju mu volný čas a je to ten nejlepší parťák a kámoš. A kocour je nalezenec, a bez toho si domov už také nedokážu představit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6236
11.8.17 10:45

Já má zvířátko - přítele. Je hodný, nedělá loužičky, packu mi podá, věci přinese, občas vrčí, občas se přitulí ale dá se to. Mám ho 8 let, ze začátku to byl boj, potom jsem si ho vychovala a teď mě poslouchá na slovo.
Zda bych ho doporučila? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.8.17 10:53

Mám 3 kocoury a miluju je nade vše. Přes všechny lotroviny, co provádí, si život bez nich nedokážu představit. Ale já jsem šílená kočičí dáma, takže můj vztah ke kočkám je značně subjektivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.8.17 10:57

Mám dvě čubiny, je to trochu náročnější, protože nemám ráda nevychované psy a mladší obluda je akutně v pubertě takže jakékoliv setkání s lidmi a psy vyžaduje ohromné úsilí a sebeovládání aby netahala na vodítku a neotlapkávala všechny okolo. Naštěstí starší čuba si na povel sedne a nechá mi prostor abych krotila tu mladou.

A ještě mám nenáročného mazlíčka v podobě žitného kvásku, je nenáročný, stačí mu jednou denně lžička mouky a trocha vlažné vody a když přeroste, tak z něj udělám chleba. A když na něj zapomenu tak v poklidu chytí plíseň a můžu pěstovat nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 11:00
@erdora píše:
Já má zvířátko - přítele. Je hodný, nedělá loužičky, packu mi podá, věci přinese, občas vrčí, občas se přitulí ale dá se to. Mám ho 8 let, ze začátku to byl boj, potom jsem si ho vychovala a teď mě poslouchá na slovo.
Zda bych ho doporučila? :think: :lol:

Jaks to dokázala že Tě poslouchá? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 11:02
@Nieny píše:
Ahoj holky,
Jaké máte domácí zvířátko a jak jste s ním spokojené???, popřípadě nějaké zkušennosti… :kytka:

Já mám jorsksirky terier, zakrsly králík a neofemu tyrkysovou (nalezenec). Miluji je nade vše. A zjistila jsem, že mám zvířata radši než lidi :srdce: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.8.17 11:02

Měla jsem křečka, činčilu, psy a kočky.
Nejlepší mi přijdou kočky.
Ale až jednou odejdou za duhový most, žádné zvíře už s mužem nechceme, maximálně až děti hodně odrostou nebo budeme v důchodu. Pro náš životní styl je zvíře dost omezující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.8.17 11:08

Dvě andulky - dělají trochu nepořádek, ale máme takový kliďase, oba stejná povaha, nehadají se (minulá samička, která nám umřela, samečka docela šikanovala, byla taková temperamentní)
Achatiny - ty jsou super :mrgreen:
Před dvěma týdny nám umřel křeček, měl krásný dva roky a sedm měsíců, ten byl taky príma, mazlík z chovatelský stanice se super povahou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poci
11.8.17 11:14

Fenku americkeho bulldoka :) je ted v puberte tak je to s ni obcas boj :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
29436
11.8.17 11:36

Jako dítě jsem měla kde co: psy a kočky, morčata a zakrslé králíky, vodní želvy, rybičky, potkany, křečky, pískomily, činčilu, psouna, korely a andulky. Jako dospělá mám dvě děti, třetí na cestě, jako zvířata mi to bohatě stačí. :mrgreen: Nic vyloženě zvířecího nechci ani já, ani muž. Maximálně ty rybičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
11.8.17 11:36

Teď žádný. Dlouho jsme chovali džungarský křečíky. V dubnu jsme si pořídili sýráčka, ten bohužel tragicky zemřel :( Bylo to zlatíčko. Snad se jednou zase odhodláme a nějakýho sýráčka si zase pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
11.8.17 11:41

Mám synka(1,5roku) :mrgreen: a malou čivavku, je malá 2kg, dá se vzít všude sebou, je nenáročná na pohyb a stravu, je to mazel a super parták pro syna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.8.17 11:42

Máme tři psy; irského setra, belgického ovčáka, moskevského strážního psa. Dvě britské kočky a agamu.
Jsem zvyklá od malička mít psy, takže když jsem byla chvíli bez psa, bylo to strašné, takže jsem nadmíru spokojená ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová