Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@HanHa Tak jsem to správně odhadla.Uz chovate jen roboracky že? Jo a taky jsme měli od Vás sedivou myšku ![]()
@Lucie66 jj, jen roboráčky, ale zato skoro ve všech barvách. Aktuálně pracujeme na rozšíření modré barvy ![]()
@HanHa jsou krasni. Akorat ne moc kontaktní že? A taky momentálně jsem schopná jim zajistit v zimě pouze teplotu okolo 10C takže už křečka nemam
Tak mám z hlodavců jen morcata a králíky…
@HanHa píše:
@Lucie66 jj, jen roboráčky, ale zato skoro ve všech barvách. Aktuálně pracujeme na rozšíření modré barvy
@Monchichik píše:
@inkakřivák Mám ti poslat grilovací koření?
Díky za nabídku, netřeba. Už jsem se uklidnila, odpoledne dostane kbelík a mop a bude vyřešeno.
Jo, taky je zbožňuju. S kouskem bůčku, dobře upečené, to je žrádýlko pro bohy.
@inkakřivák píše:Jo, taky je zbožňuju. S kouskem bůčku, dobře upečené, to je žrádýlko pro bohy.
@Qwentin píše:
Králíčci jsou milí.
Tak to bych si nedala, už proto, že je chovám. ![]()
No však jo, my je taky chovali. Ale je to jen o pohledu na věc - já bych třeba nemohla psa, protože je mám, v Indii zase ne krávy, a my klidně. Asi tak. Ovšem králík je pro mne prostě maso. Navíc ze zkušenosti - dost to smrdí, zejména samci. I domácí.
@inkakřivák Ano je to o pohledu, v Číně a Thajsku -Asii celkově jedí psy, což my nedokážeme pochopit, mají pro ty chudáky farmy a pak je zabijí na maso.Je to brutální a pro nás nepochopitelné.
My máme jen zakrslé králíčky, denně jim čistím klícky, tak ani nejsou cítit. Ale jsou to mazlíci. Jen ta králičice je trochu divočejší, ale sameček je milý, doslova plyšáček na objímání
.
@Lucie66 kontakt nevyhledávají - což je pro někoho i výhoda.. že nemusí mít výčitky svědomí, když se jim některý den tolik nevěnuje. To potkani visí na mřížích a odbýt se nenechají
10°C je málo no ![]()
Tak my jsme se přestěhovaly na vesnici k našim a máme kočku Máňu, slepičky, králíky,3 ovečky a dva koně. Všechny je miluju ![]()
My máme doma Burunduka(veverku).Předtím jsme vždy měli potkany. ![]()